Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Po prostu ogród... 21:51, 30 lip 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Witaj Sylwia Przepiękny wianek. Czy robiłaś go na stelażu słomianym? I czy plotłaś go bezpośrednio po ścięciu lawendy? Możesz zostać florystką i otworzyć własną kwiaciarnię

Jakbyś chciała więcej tawułek, to ja mam mnóstwo małych siewek do oddania w dobre ręce. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jacka

Wianek robiłam na styropianowym podkładzie, ale słomiany byłby zdecydowanie lepszy. Plotłam następny dzień po ścięciu, ale najlepiej bezpośrednio jak lawenda jest jeszcze elastyczna. Z wyschniętej się nie da zrobić bo się łamie. Odnośnie tawułek to przy kolejnym spotkaniu chętnie skorzystam, a odnośnie kwiaciarni to moje marzeni, może kiedyś się spełni
Dziękujemy za pozdowienia i z wzajemnością
Po prostu ogród... 21:36, 30 lip 2013

Do góry
Witaj Sylwia Przepiękny wianek. Czy robiłaś go na stelażu słomianym? I czy plotłaś go bezpośrednio po ścięciu lawendy? Możesz zostać florystką i otworzyć własną kwiaciarnię

Jakbyś chciała więcej tawułek, to ja mam mnóstwo małych siewek do oddania w dobre ręce. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jacka
Po prostu ogród... 21:35, 30 lip 2013

Do góry
Sylwia...wianek super!
Napiszcie na priv skad te bukszpany?
Po prostu ogród... 21:32, 30 lip 2013

Do góry
Bardzo mi się spodobał Twój lawendowy wianek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:48, 19 lip 2013

Do góry
A ja z lawendą się spóźniłam.... miałam wianek robić....
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 23:56, 01 lip 2013

Do góry
I jeszcze takie ogólne widoczki - molinia już kwitnie

Lawenda chyba już niedługo do ścięcia - będzie wianek
Dla odmiany czas na zmiany... 15:49, 30 cze 2013

Do góry
Beatko - piękny wianek i kłosy zbóż, chabry, przywrotnik, rumiany - cuuudny. Byłam u Ciebie, gdy pisałaś o konkursie - że bierzesz w nim udział, ale wtedy nie zostawiłam śladu
A co to za róża, ta delikatnie różowa - śliczna jest, znasz jej nazwę??

Co do trawek, o których u mnie pytałaś - wiem tylko, że to carex, ale nie znam odmiany. Kupione na targu, bez etykietki niestety.
Buziaczki Beatko
Dla odmiany czas na zmiany... 09:16, 28 cze 2013

Do góry
Milenko...az tak dużo to Cię nie ominęło...u mnie zaległości szybko się nadrabia..to szalenie miłe co piszesz...a póki co to zapraszam na swój hamak...wypoczywaj w nim do woli....buziaki ślę...

Boćku...plecenie wianków to nie jest trudne zadanie, tak mi się przynajmniej wydaje...ja co prawda nie mogę powiedzieć, że umiem, a co najwyżej , że czasem mi się udaje...spróbuj i Ty , bo to naprawdę fajna zabawa...widziałam, że rodzinka się do Ciebie zleciała

Aniu... ktoś tu niedawno pisał, że jest

stateczną starszą Panią

...uśmiałam się z tego...temperamentu nie da się zmienić....jeżeli kiedyś dane nam będzie się spotkać, to przyjadę z deskorolką...a wianek, no cóż...może i jury nie obiektywne, nie wiem, jest deskorolka i też jest dobrze...buziaki

Teresko..konkurs to właściwie ciężko powiedzieć w jakiej kategorii wiekowej...ja wystawiałam swoje dwie Dziewczyny, bo przecież kiedyś wianki puszczały panienki w oczekiwaniu na przyszłego męża..nie żebym już chciała je za mąż wydawać...a tak z ciekawośći pierwszą nagrodą był materac dmuchany...więc sama widzisz
Dla odmiany czas na zmiany... 22:03, 26 cze 2013

Do góry
beta napisał(a)

i wiankowo

Beatko, też uważam, że jury przekupione Albo się nie zna
Wianek cudowny, i za taki wianek tylko deskorolka???
(na marginesie - uczestnictwo w konkursie było dla dorosłych??? To skąd takie niedorosłe nagrody )
Hamaka zazdroszczę.
Dla odmiany czas na zmiany... 21:35, 26 cze 2013

Do góry
Deskorolką mogę sie zaopiekować ...

Wianek śliczny. i siem pytam dlaczego III miejsce.... jury było przekupione ... uważam że zasługuje na I
Dla odmiany czas na zmiany... 20:26, 26 cze 2013

Do góry
Bije brawo az piora leca Wianek przecudny. Czemu ja nie umiem wiankow plesc... Aaaaa, nie mam dla kogo na razie A lowicki hamak bardzo fajny i super, ze korzystacie

Nie no ten wianek to mi sie przysni jak nic
Dla odmiany czas na zmiany... 18:38, 26 cze 2013

Do góry
Beatko GRATULUJĘ nagrody !!! w pełni zasłużona, bo wianek prześliczny !!! jaka Ty Jesteś zdolna brawo !
a hamak..... no cóż, zazdroszczę, bo to błogie uczucie tak się w nim zanurzyć z książką.....
Dla odmiany czas na zmiany... 14:42, 26 cze 2013

Do góry
Beata no sama wiesz że skoro deskorolke masz to wianek musiał sie podobac i mi się tez podoba,,,,,,i to nawet bardzo
Dla odmiany czas na zmiany... 11:04, 26 cze 2013

Do góry
Przetacznik napisał(a)

Beto to najpiękniejszy wianek jaki widziałam!

Weroniko...Ty sobie ze mnie nie żartuj....urosłam do sufitu...i też sobie myślę, że całkiem przyzwoity ten wianek
pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 11:01, 26 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Nooooo ale poszalałas!!!!!!
To Ty taka zdolna manualnie?????????
To jak będę planować wianki na boże narodzenie to Cię zaproszę

I już się cieszę, że będzie mi dane poleżeć kiedyś na hamaczku

poszalałam....a co!......a wianek to poprostu no szczęśie miałam i się udał....a na hamak zapraszam
Dla odmiany czas na zmiany... 23:04, 25 cze 2013

Do góry

Beto to najpiękniejszy wianek jaki widziałam!
Dla odmiany czas na zmiany... 21:34, 25 cze 2013

Do góry
Aniu...a widzisz, nie wpadłabym na to nigdy...dzięki...a hamak to była moja zachciewajka tego sezonu...

Joasiu
...całe szczęście, że nic Ci się nie stało...chyba zaczynam się cieszyć z tej hulajnogi

Ewa
....z królikami też mam doświadczenia...moja starsza córka dostał kiedyś królika...miał być miniaturka...na miniaturkę nie wyglądał....ale cóz było robić...zoaopiekowaliśmy sie nim....a przynajmniej staraliśmy się....a on okazał się byc kompletnie "nieludzki"'-)...dziki jakiś...drapał, gryzł...masakra jakaś....baliśmy sie go z klatki wyciągać....i też go oddaliśmy...a deskorolkę MAM

Magda
...teraz kumam

Jolu
...witaj Kochana...hamak okazał się strzałem w dziesiątkę...bujają się mali, bujają się duzi...byc może rozmieszczenie jego w ogrodzie nie jest takie jak bym chciała, ale ciężko u mnie trochę cienia znaleźć...wianek upletłam córci, ma się rozumieć...to ona stawała do konkursu...i wielkie dzięki Jolu za komplementa...a talent to ja mam, ale do kobinowania chyba
Dla odmiany czas na zmiany... 21:15, 25 cze 2013

Do góry
Hamak - najważniejsze wyposażenie ogrodu ... po latach wytężonej pracy Mam, ale rozwieszony był tylko raz, na próbę Przyjdzie jeszcze na niego czas

A nagroda za wianek zasłużona Bo wianek uroczy Może po 3 chłopakach następna bęzie wnuczka, to zrobię jej podobny

Beatko, wiedziałam, ze za tym uroczym uśmiechem musi sie kryć ogromny talent
Dla odmiany czas na zmiany... 13:29, 25 cze 2013

Do góry
Ależ piękny wianek uplotłaś, a deskorolka nawet nie wiesz jak mi się przydała, do przewożenia ciężkich donic z kwiatami do garażu na zimę, akurat nie było pomocnych, silnych rąk w pobliżu.
Hamak też mam i bardzo lubię.
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies