Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dla odmiany czas na zmiany... 18:38, 26 cze 2013

Do góry
Beatko GRATULUJĘ nagrody !!! w pełni zasłużona, bo wianek prześliczny !!! jaka Ty Jesteś zdolna brawo !
a hamak..... no cóż, zazdroszczę, bo to błogie uczucie tak się w nim zanurzyć z książką.....
Dla odmiany czas na zmiany... 14:42, 26 cze 2013

Do góry
Beata no sama wiesz że skoro deskorolke masz to wianek musiał sie podobac i mi się tez podoba,,,,,,i to nawet bardzo
Dla odmiany czas na zmiany... 11:04, 26 cze 2013

Do góry
Przetacznik napisał(a)

Beto to najpiękniejszy wianek jaki widziałam!

Weroniko...Ty sobie ze mnie nie żartuj....urosłam do sufitu...i też sobie myślę, że całkiem przyzwoity ten wianek
pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 11:01, 26 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Nooooo ale poszalałas!!!!!!
To Ty taka zdolna manualnie?????????
To jak będę planować wianki na boże narodzenie to Cię zaproszę

I już się cieszę, że będzie mi dane poleżeć kiedyś na hamaczku

poszalałam....a co!......a wianek to poprostu no szczęśie miałam i się udał....a na hamak zapraszam
Dla odmiany czas na zmiany... 23:04, 25 cze 2013

Do góry

Beto to najpiękniejszy wianek jaki widziałam!
Dla odmiany czas na zmiany... 21:34, 25 cze 2013

Do góry
Aniu...a widzisz, nie wpadłabym na to nigdy...dzięki...a hamak to była moja zachciewajka tego sezonu...

Joasiu
...całe szczęście, że nic Ci się nie stało...chyba zaczynam się cieszyć z tej hulajnogi

Ewa
....z królikami też mam doświadczenia...moja starsza córka dostał kiedyś królika...miał być miniaturka...na miniaturkę nie wyglądał....ale cóz było robić...zoaopiekowaliśmy sie nim....a przynajmniej staraliśmy się....a on okazał się byc kompletnie "nieludzki"'-)...dziki jakiś...drapał, gryzł...masakra jakaś....baliśmy sie go z klatki wyciągać....i też go oddaliśmy...a deskorolkę MAM

Magda
...teraz kumam

Jolu
...witaj Kochana...hamak okazał się strzałem w dziesiątkę...bujają się mali, bujają się duzi...byc może rozmieszczenie jego w ogrodzie nie jest takie jak bym chciała, ale ciężko u mnie trochę cienia znaleźć...wianek upletłam córci, ma się rozumieć...to ona stawała do konkursu...i wielkie dzięki Jolu za komplementa...a talent to ja mam, ale do kobinowania chyba
Dla odmiany czas na zmiany... 21:15, 25 cze 2013

Do góry
Hamak - najważniejsze wyposażenie ogrodu ... po latach wytężonej pracy Mam, ale rozwieszony był tylko raz, na próbę Przyjdzie jeszcze na niego czas

A nagroda za wianek zasłużona Bo wianek uroczy Może po 3 chłopakach następna bęzie wnuczka, to zrobię jej podobny

Beatko, wiedziałam, ze za tym uroczym uśmiechem musi sie kryć ogromny talent
Dla odmiany czas na zmiany... 13:29, 25 cze 2013

Do góry
Ależ piękny wianek uplotłaś, a deskorolka nawet nie wiesz jak mi się przydała, do przewożenia ciężkich donic z kwiatami do garażu na zimę, akurat nie było pomocnych, silnych rąk w pobliżu.
Hamak też mam i bardzo lubię.
Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 22:02, 24 cze 2013

Do góry
beta napisał(a)
jestemmmm!!!!!!!...imprezka się udała.....pogoda jak na zmówienie.....a dziś kolejna impreza...taki festyn wiejski....trzymajcie za mnie kciuki...staję w konkursie na najładniejszy wianek świętojański....relacja jutro

Madzia...porównanie zrobię....tylko czas muszę znaleźć....sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie

ok...lecę Kochane

Beatka to Ty masz jeszcze wianek?Jak Ty go uchowałaś do tej pory z taką urodą?
Mam nadzieję że wygralaś i za wysoką cenę go sprzedalaś
A tak poważnie to zdolniacha jesteś i napewno wianek wyszedł piękny! Czekam z niecierpliwością na fotorelację!
Pozdrawiam

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:55, 24 cze 2013

Do góry
ewsyg napisał(a)

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/39/398125/original.jpg

Ruta jest, można wianek upleść i udać się na Noc Kupały

Ewo, no kto dzisiaj ma Rutę w ogródku

Ja zobaczyłam i posadziłam, ma niezwykłe w kształcie kwiatostany, tylko ja nie robie makro, więc nie pokażę
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 12:25, 24 cze 2013

Do góry

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/39/398125/original.jpg

Ruta jest, można wianek upleść i udać się na Noc Kupały

Dla odmiany czas na zmiany... 12:56, 22 cze 2013

Do góry
jestemmmm!!!!!!!...imprezka się udała.....pogoda jak na zmówienie.....a dziś kolejna impreza...taki festyn wiejski....trzymajcie za mnie kciuki...staję w konkursie na najładniejszy wianek świętojański....relacja jutro

Madzia...porównanie zrobię....tylko czas muszę znaleźć....sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie

ok...lecę Kochane
Lawendowy kredens 13:14, 10 cze 2013

Do góry
Wianek ,wypożyczyłam Pani,której mąż zrobił przyjęcie komunijjne,drzwi wejściowe były takie smutne ,więc grzecznie zaproponowałam że mogę przywieżć swój wianek,dokupiłam tylko kokardę ,bardziej strojną.Myślałam jak go powiesić,żeby nic nie uszkodzić,jest dość ciężki,przyjeżdzam a wianek wisi,kobietka wzięła młotek i wbiła gwóżdz w drzwi,aż się uśmiałam do siebie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:40, 26 maj 2013

Do góry
Witaj Sebku, bardzo podobają mi sie Twoje ogrodowe aranżacje, wianek to subtelne cudo
Mam pytanie odnośnie irysów syberyjskich - czy u Ciebie też atakowane są przez mszyce?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:02, 26 maj 2013

Do góry
Ślicznie, kolorowo - tak jak lubię

Wianek przepiękny!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:53, 26 maj 2013

Do góry
ten przywrotnik ... wow i ten wianek !!! ... olala
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:38, 26 maj 2013

Do góry
Jaki piękny wianek!! Zdolniacha z Ciebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:30, 26 maj 2013

Do góry
Wczoraj po powrocie od lekarza zahaczyłem o centrum ogrodnicze - kupiłem dwie kulki, ale o tym później
Na początek nowy wianek Podkład troszkę wybieliłem

I szczegóły

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:33, 24 maj 2013

Do góry
BarbaraM napisał(a)
Ja też wpadłam zobaczyć co się u Ciebie nowego smerfuje.
Jak zwykle cudnie.Pozdrawiam.

Teraz w sumie nic....dzisiaj kupiłem 2 pelargonie, 3 diamond frosty i dwie surfinie - zamienię już te bratki

O - i właśnie wianek robię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:11, 23 maj 2013

Do góry
Troszkę zdjęć Dzisiaj co nieco podziałałem, miałem robić wianek i nie znalazłem podkładu w odpowiedniej cenie - jutro zajdę po jeden co go rozsądnie wycenili.....Przesadziłem moje żurawkowe pottfory tutaj Jednak wejdą tu jeszcze tylko 2 kulki

Dla zobrazowania wielkości ich liści zdjęcie z metrem

Kwitną pienne derenie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies