Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

Gabrysia_ 21:35, 30 lip 2013

Sylwia...wianek super!
Napiszcie na priv skad te bukszpany?
Enya73 21:36, 30 lip 2013

Witaj Sylwia Przepiękny wianek. Czy robiłaś go na stelażu słomianym? I czy plotłaś go bezpośrednio po ścięciu lawendy? Możesz zostać florystką i otworzyć własną kwiaciarnię

Jakbyś chciała więcej tawułek, to ja mam mnóstwo małych siewek do oddania w dobre ręce. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jacka
sylllwia 21:41, 30 lip 2013

Bea napisał(a)
Myślę o Katowicach.

W tym roku też miał - w czerwcu - jak byłam to parę sztuk, a potem znowu coś przywiózł, ale już u niego nie byłam.

Kupowałam w tamtym roku i w tym, ale poprzednie były innej odmiany.

Azalie to chyba kopał na miejscu?

Tak azalie kopał prosto z gruntu
Bea 21:43, 30 lip 2013

sylllwia napisał(a)

Tak azalie kopał prosto z gruntu

Sprawdzałam, teraz nie ma - pewnie za gorąco.
sylllwia 21:51, 30 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Witaj Sylwia Przepiękny wianek. Czy robiłaś go na stelażu słomianym? I czy plotłaś go bezpośrednio po ścięciu lawendy? Możesz zostać florystką i otworzyć własną kwiaciarnię

Jakbyś chciała więcej tawułek, to ja mam mnóstwo małych siewek do oddania w dobre ręce. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jacka

Wianek robiłam na styropianowym podkładzie, ale słomiany byłby zdecydowanie lepszy. Plotłam następny dzień po ścięciu, ale najlepiej bezpośrednio jak lawenda jest jeszcze elastyczna. Z wyschniętej się nie da zrobić bo się łamie. Odnośnie tawułek to przy kolejnym spotkaniu chętnie skorzystam, a odnośnie kwiaciarni to moje marzeni, może kiedyś się spełni
Dziękujemy za pozdowienia i z wzajemnością
sylllwia 21:56, 30 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia...wianek super!
Napiszcie na priv skad te bukszpany?

Gabrysiu może Bea pamięta nick z allegro od sprzedającego, ja tylko pamiętam że jechałam po nie do Katowic-Piotrowic, nawet już dokładego adresu nie pamiętam
Bea 21:57, 30 lip 2013

sylllwia napisał(a)

Gabrysiu może Bea pamięta nick z allegro od sprzedającego, ja tylko pamiętam że jechałam po nie do Katowic-Piotrowic, nawet już dokładego adresu nie pamiętam

Napisałam Gabi na prv.

sylllwia 21:59, 30 lip 2013

Ewa napisał(a)
Bardzo mi się spodobał Twój lawendowy wianek

Ewuś pozdrawiam, wianek robiony na szybko, a widzę w nim niedociągnięcia
Sebek 22:05, 30 lip 2013

Przepiękny ten wianek - już nawet ostatnio podziwiałem, ale się nie wpisałem Własna kwiaciarnia - to na prawdę dobry pomysł - masz talent, a ten we florystyce najważniejszy
sylllwia 22:12, 30 lip 2013

Sebek napisał(a)
Przepiękny ten wianek - już nawet ostatnio podziwiałem, ale się nie wpisałem Własna kwiaciarnia - to na prawdę dobry pomysł - masz talent, a ten we florystyce najważniejszy

Warto mieć jakieś marzenia, bo czasami one się spełniają