Betka sporo mńie u Ciebie ominęło, ale nadrobiłam i się zakochałam we wszystkim co pokazałaś Przezdolniacha z Ciebie brawo! A hamak to moje marzenie, którego jakoś nie mogę zmaterializować Idziesz jak burza i wszystko masz udane super! Pozdrawiam i życzę Ci dalszych sukcesów, ogrodniczych i nie tylko Buźka
Bije brawo az piora leca Wianek przecudny. Czemu ja nie umiem wiankow plesc... Aaaaa, nie mam dla kogo na razie A lowicki hamak bardzo fajny i super, ze korzystacie
Beatko, też uważam, że jury przekupione Albo się nie zna
Wianek cudowny, i za taki wianek tylko deskorolka???
(na marginesie - uczestnictwo w konkursie było dla dorosłych??? To skąd takie niedorosłe nagrody )
Hamaka zazdroszczę.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Joasiu, Anulko...dziękuję Wam Kochane...szkoda, że uroda tego wianka taka ulotna...ale na pocieszenie zdjęcia zostają...Anulka, a hamak polecam w 100%, ...a ja Ci zazdroszczę tegoTwojego bujaka...od pierwszego spojrzenia się w nim zakochałam
Boćku...plecenie wianków to nie jest trudne zadanie, tak mi się przynajmniej wydaje...ja co prawda nie mogę powiedzieć, że umiem, a co najwyżej , że czasem mi się udaje...spróbuj i Ty , bo to naprawdę fajna zabawa...widziałam, że rodzinka się do Ciebie zleciała
Aniu... ktoś tu niedawno pisał, że jest
...uśmiałam się z tego...temperamentu nie da się zmienić....jeżeli kiedyś dane nam będzie się spotkać, to przyjadę z deskorolką...a wianek, no cóż...może i jury nie obiektywne, nie wiem, jest deskorolka i też jest dobrze...buziaki
Teresko..konkurs to właściwie ciężko powiedzieć w jakiej kategorii wiekowej...ja wystawiałam swoje dwie Dziewczyny, bo przecież kiedyś wianki puszczały panienki w oczekiwaniu na przyszłego męża..nie żebym już chciała je za mąż wydawać...a tak z ciekawośći pierwszą nagrodą był materac dmuchany...więc sama widzisz
Świetna robota, nie ma bata na przyszły rok muszę mieć coś podobnego a wianki coś pięknego
Pozdrawiam
Ewuś...u nas też nieciekawie...znaczy zimno...ale bez deszczu...za to w nocy poadało...a ja wczoraj opryski robiłam na mszycę...więc zobaczymy....ja też oczywiście pozdrawiam...nad morze się nie wybierasz?
beata - Dla odmiany czas na zmiany... ..."Świadomość, że wszystko co robię, mogłabym robić lepiej wcale mi nie przeszkadza..."