Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

MilenaP 19:15, 26 cze 2013

Betka sporo mńie u Ciebie ominęło, ale nadrobiłam i się zakochałam we wszystkim co pokazałaś Przezdolniacha z Ciebie brawo! A hamak to moje marzenie, którego jakoś nie mogę zmaterializować Idziesz jak burza i wszystko masz udane super! Pozdrawiam i życzę Ci dalszych sukcesów, ogrodniczych i nie tylko Buźka
bociek 20:26, 26 cze 2013

Bije brawo az piora leca Wianek przecudny. Czemu ja nie umiem wiankow plesc... Aaaaa, nie mam dla kogo na razie A lowicki hamak bardzo fajny i super, ze korzystacie

Nie no ten wianek to mi sie przysni jak nic
Mala_Mi 21:35, 26 cze 2013

Deskorolką mogę sie zaopiekować ...

Wianek śliczny. i siem pytam dlaczego III miejsce.... jury było przekupione ... uważam że zasługuje na I
Tess 22:03, 26 cze 2013

beta napisał(a)

i wiankowo

Beatko, też uważam, że jury przekupione Albo się nie zna
Wianek cudowny, i za taki wianek tylko deskorolka???
(na marginesie - uczestnictwo w konkursie było dla dorosłych??? To skąd takie niedorosłe nagrody )
Hamaka zazdroszczę.
beta 08:58, 28 cze 2013

Joasiu, Anulko...dziękuję Wam Kochane...szkoda, że uroda tego wianka taka ulotna...ale na pocieszenie zdjęcia zostają...Anulka, a hamak polecam w 100%, ...a ja Ci zazdroszczę tegoTwojego bujaka...od pierwszego spojrzenia się w nim zakochałam
beta 09:16, 28 cze 2013

Milenko...az tak dużo to Cię nie ominęło...u mnie zaległości szybko się nadrabia..to szalenie miłe co piszesz...a póki co to zapraszam na swój hamak...wypoczywaj w nim do woli....buziaki ślę...

Boćku...plecenie wianków to nie jest trudne zadanie, tak mi się przynajmniej wydaje...ja co prawda nie mogę powiedzieć, że umiem, a co najwyżej , że czasem mi się udaje...spróbuj i Ty , bo to naprawdę fajna zabawa...widziałam, że rodzinka się do Ciebie zleciała

Aniu... ktoś tu niedawno pisał, że jest

stateczną starszą Panią

...uśmiałam się z tego...temperamentu nie da się zmienić....jeżeli kiedyś dane nam będzie się spotkać, to przyjadę z deskorolką...a wianek, no cóż...może i jury nie obiektywne, nie wiem, jest deskorolka i też jest dobrze...buziaki

Teresko..konkurs to właściwie ciężko powiedzieć w jakiej kategorii wiekowej...ja wystawiałam swoje dwie Dziewczyny, bo przecież kiedyś wianki puszczały panienki w oczekiwaniu na przyszłego męża..nie żebym już chciała je za mąż wydawać...a tak z ciekawośći pierwszą nagrodą był materac dmuchany...więc sama widzisz
leon60 09:42, 28 cze 2013

Witaj Beatko
Widzę piękny ogród, w wolnej chwili postaram się nadrobić a tym czasem muszę pochwalić warzywnik !
Świetna robota, nie ma bata na przyszły rok muszę mieć coś podobnego a wianki coś pięknego
Pozdrawiam
ewa004 10:26, 30 cze 2013

Beatko pozdrawiam niedzielnie
Szkoda ale niedziela zapowiada się deszczowa
beta 10:34, 30 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Beatko pozdrawiam niedzielnie
Szkoda ale niedziela zapowiada się deszczowa

Ewuś...u nas też nieciekawie...znaczy zimno...ale bez deszczu...za to w nocy poadało...a ja wczoraj opryski robiłam na mszycę...więc zobaczymy....ja też oczywiście pozdrawiam...nad morze się nie wybierasz?
beta 10:36, 30 cze 2013

leon60 napisał(a)
Witaj Beatko
Widzę piękny ogród, w wolnej chwili postaram się nadrobić a tym czasem muszę pochwalić warzywnik !
Świetna robota, nie ma bata na przyszły rok muszę mieć coś podobnego a wianki coś pięknego
Pozdrawiam

Olu...witam...z tym ogrodem to lekka przesada...póki co jest działeczka...ogród to może będzie kiedyś...warzywnik w skrzyniach polecam...i dziękuję za odwiedziny