Piękne są te Twoje...powiem Ci cichutko, że pod wpływem tych Twoich jeżówek zastanawiam się nad przebudową koncepcji kolorystycznej mojej podsalonowej rabaty Te Papayje !!!
Dalsze dokumentowanie rozwoju petuni. Dziś usłyszałam miłą uwagę od jednego z moich gości, że za każdą wizytą, dostrzega coś ładnego i widzi jak ogródek pięknieje. Miłe.
Irenko, miło mi
Marlenko tylko nie tak dosłownie z tym wiotczeniem liści. One same podpowiedzą kiedy podlewać
upał daje się we znaki również ptakom.Jest ich sporo , dużo młodzieży tegorocznej. Naustawiałam pojemników z wodą ale upodobały sobie miskę Diany. Może dlatego, że żółta długo obserwowałam południową kąpiel i może to paradoksalne ale im zazdrościłam
mata nie nadaje się , trawa również, jeżeli obok zamieszkują bociany. natychmiast po wyściółkowaniu bukszpanów ściętą trawą, bocian wykradał ją do gniazda
Haniu może i stara śpiewka ale coraz bardziej myślę o zostawieniu tego w cholerę i pójścia do pracy na pełen etat bo mi wszystko leci na łeb na szyje a ogród niech szlak trafi jak nie daje sobie rady z tym ogrodem