Renatko koniecznie podelwaj ogród - w szczególności wszystkie zimozielone rośliny.
W niedzielę na niemal 4 godziny włączyłam linie kroplujące aby podlać rośliny po czym w nocy lało, dzisiaj w nicy teź..... Opatrzność czuwa nad moim rachunkiem za wodę...
Z angelique będziesz zadowolona
Oto moje wiosną - kwitną długo i zasychają z listkami, mało gubią płatkow. W glebi zdjęcia niemal łyse virdiflora spring green
Pozdrawiam odwiedzających i zostawiam wam tulipany na piękny dzień
Pień klona na wysokości ok 30 cm jest mokry.Klon rośnie w takim miejscu ,co podejrzewam nie jest bez znaczenia, [
Wczoraj wokół klona wyciełam jałowiec żeby osuszyć pień, i teraz muszę tę ranę zabezpieczyć , pytanie :czym ?
Danusiu ale Ty piękna byłaś jako młoda dziewczyna, nie mówię, że nie jesteś ale te zdjęcia bardzo naturalne, za modelkę mogłaś robić taka szczuplutka a nogi jakie smukłe i długie fajne są takie wspomnienia pozdrawiam cieplutko, zimy nie lubię , ale kiedyś jeździłam na łyżwach i na sankach zawsze miałam białe figurówki, na tamte czasy to był obciach, bo były drogie pozdrawiam
Oj,jak strzeliłaś taką rabatę,jak inspiracja to będzie się działo wiosną
A ja za wami dokupiłam tej angelik,mimo iż nie wiem dokładnie jak one na zywca wyglądają
Ale jak wszystkie,to ja też
Czy te na fotce inspiracji,to owe angeliki ?