Świetna sprawa - wykorzystanie drewna, a w szczególności tego z odzysku (może poza podkładami kolejowymi, które są rewelacyjne z wyglądu, ale jednak nie do końca zdrowe...). Jutro podrzucę zdjęcie mojej świeżej instalacji w przedogódku.
Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny! Jest mi niezmiernie miło
Może założymy klub wielbicielek kilofów? : ))) A z młota udarowego jeszcze nie korzystałam. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam Byłoby łatwiej z sadzeniem róż.
Jakieś 6 - 7 lat temu straciłam głowę dla róż. Przy takiej glebie to szaleństwo, a szaleństwo nie leczone pogłębia się. Musiałam zacząć od przygotowania stanowiska
To zdjęcie z dawnych czasów, kiedy jeszcze dawałam się namówić na plastik w ogrodzie i żywopłot z tui, brrr.
W przypadku niektórych krzaków już pierwszy rok był niesamowity. A potem to już szaleństwo zapachów i kształtów.
Weekend Jedno słowo, a daje tyle szczęścia Szkoda, że tak dużo dnia już ubyło i jak wstaję prawie codziennie o 6 to zawsze coraz ciemniej....Po za tym u mnie już jesień na całego.... Dekadencja Liście na trawniku, lasy się złocą, a cebule w szafce czekają na posadzenie Na razie tylko trochę, bo ciągle nie mogę się zdecydować jakie sadzić tulipany na froncie - białe i różowe czy białe i czarne Trochę fotek dla Was - zrobionych od 5 do.....24 września
byłam u Ciebie wczoraj zanim pokazałeś wrzosowisko, jest genialnie
Dla mnie to będzie najbardziej ulubione miejsce u Ciebie no jeszcze strumyk też jest niesamowity
No ok...ok jeszcze Twoje kuliste falujące rabaty są też moje najbardziej ulubione ... ale wrzosowisko z brzozami miodzio
Gratuluję
Na razie więcej Was nie będę męczyć moimi widokami
Może ktoś pomoże?
Ja boje sie, że przeładuje ogródek i nie będzie wyglądał spójnie.
Chciałabym wykorzystac te bukszpany od babci, bo są ładne i duże i jest ich dużo
Największym problelem jest ten kącik z szambem, który akurat lezy w centralnej czesci.
Aniu, Ewuś, Bogusiu, Małgosiu, Irenko bardzo mi miło, że zajrzałyście.
W ogrodzie nudy, bo pogoda nie sprzyja, a po urlopie trawa urosła i nie ma kiedy skosić, więc zdjęć brak
Weekend zapowiada się ładnie, więc jest szansa, aby popracować w ogrodzie i uporządkować co nie co
Tymczasem z braku aktualnych zdjęć ogrodowych kilka fotek z urlopowego albumu... jak zanudzam powiedzcie...