Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:30, 28 lip 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

Pozdrawiam Wszystkie Panie
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:27, 28 lip 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba

Jak miło widzieć Was wszystkich
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:21, 28 lip 2013

Do góry

I jeszcze dzisiaj tylko jedno ale za to bardzo ważne zdjęcie To jest kawałek rabaty Alinki wysypanej kompostem własnoręcznie zrobionych od podstaw i własnoręcznie przesianym z czego Alinka byla dzisiaj bardzo dumna i SŁUSZNIE bo wygląda to super a i roślinom służy... Zdjec kompostowników nie robiłam ale są naprawdę "słusznej" wielkości i się nasza Gospodyni bardzo napracowała... Bo to nie tylko kawałeczek, ale cały ogród tak obsypała...

Jutro - znaczy dzisiaj - wrzucę jeszcze kilka zdjęć z cudnego ogrodu u stóp klasztoru teraz już jednak zasypiam Dobrej nocy i jeszcze raz wielkie dzięki Także całej rodzince Alinki która nas tak fantastycznie przyjęła... Jak wczoraj stwierdziła mój znajomy "to jest naprawdę niecodzienne i zadziwiające" Buziole
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:13, 28 lip 2013

Do góry
Nie wchodzą mi najlepiej te zdjęcia - no ale spróbuję jeszcze

Gabriela, Alinka, Marzena, Aldona, Ania

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:06, 28 lip 2013

Do góry
Marzenko u mnie też ziemia zaczyna pękać, chociaż wczoraj podlewałam

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:06, 28 lip 2013

Do góry
Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013 00:02, 28 lip 2013

Do góry
Zaraz sprawdzę jak mi pójdzie ze zdjęciami Ale najpierw także - jak Anita - muszę podziękować. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Ci Alinko za przyjęcie, cieplejsze niż ten dzisiejszy dzień. Pewnie Ci którzy Alinkę znają dobrze to wiedzą, ale i tak powiem - Gospodyni to niesamowita osoba, fantastycznie życzliwa i przyjazna. Widziałam ją pierwszy raz w życiu - choć mam nadzieję, że nie ostatni - a czułam się jak dobra znajoma. To fantastyczne i dziękuje. Także za to że pozwoliłaś tylu osobom wpaść do Twojego pięknego ogrodu ryzykując stratowanie Choć mam nadzieję że zachowaliśmy sie kulturalnie
Dzięki wielki też wszystkim uczestnikom - świetnym, wesołym, radosnym ludziom... Wszystkim razem każdemu z osobna... Było świetnie.
No to teraz próbuję - powiem jeszcze że mam zdjęcia tylko z pierwszej części spotkania - potem jakoś już nie było czasu

Kondzio, Gierczusia, Beata z Mikroformatu

Fantastyczna Gospodyni z Goścmi których podpisywać nie trzeba
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 00:02, 28 lip 2013

Do góry
Iwonko! Wszystkie dobre myśli zostawię dla Was. A jak wrócę, opowiem co widziałam.

A dzisiejszy dzień miałam imieninowo - ogródkowy

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:01, 28 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Leżakowanie

No to ja tu zostaje juz dzis i jutro i jeszcze dłużej..... takie lenistwo błogie, z nogami w oczku (bo upał) i z widokiem na taaaki ogród..... bajka ! A drinki jakies podjeszcz do leżaczka Marzenko ? ...
Działka wkoło Lubczyka :) 00:00, 28 lip 2013

Do góry
Chodniczek się robi, na koniec dzisiejszych prac wygląda tak

Nie patrzcie tylko na chwasty -wstyd mi i to bardzo!
Jeszcze tylko trzeba przycementowac i położyć kostkę ale to pewnie dopiero w poniedziałek, ponieważ jutro jadę na urodziny do babci, a m zostaje, bo przyjeżdża wujek i będę kończyć sufity u góry!

Ogród zapachów u Jasi 23:57, 27 lip 2013

Do góry
Poziomka napisał(a)

Aniu , ja tak mówię o Twoim ogrodzie.

piękne ostatnie zdjęcie, chyba zmałpuję
Ogród zapachów u Jasi 23:56, 27 lip 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jasiu jak się nazywa Twoja biała bylinowa piwonia ale nie ta pełna. Jest podobna do mojej Eweliny , czy to też ona?

Masz rację to jest Ewelina

Starorzecze na górce 23:42, 27 lip 2013

Do góry
Agatko ja też sadzę lilie do doniczek z dobrą ziemią, ale pod doniczką mam drenaż, ponieważ na Żuławach ziemię mam gliniastą i tłustą i jak widzisz wszystko ładnie mi rośnie, na początku kilka mi delikatniejszych wypadło jak np. Casablanka, ale tylko dlatego, że ich nie okryłam gałązkami, a pod gałązki najpierw na jesieni sypię im kompost Jedne z dzisiejszych lilii, nie patrz na doniczki, wykopałam niektóre cebulowe
Ogród zapachów u Jasi 23:39, 27 lip 2013

Do góry
akanta napisał(a)

Prawda, zjawiskowo !

Aniu , ja tak mówię o Twoim ogrodzie.

Bajkowy ogród Weroniki 23:26, 27 lip 2013

Do góry
zuza12 napisał(a)
Oj przydałoby mi sie dzisiaj kilka takich chmurek dla odetchnięcia od upału. Prażyło cały dzień.
Pozdrawiam

Zuzo, zamiast chmurki dam Ci len w kolorze pogodnego nieba. Dzisiaj to dopiero prażyło, a jutro będzie gorzej, a w poniedziałek 36 st.C. Jak wytrzymać upały...polewać się letnią wodą, jeść chłodniki...

Za nasionka lnu dziękuję Elfikowi.
Nie chcą się wgrać następne zdjęcia??

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:21, 27 lip 2013

Do góry
Podglądam jednoroczne

Ps rabata bez kosaćca

Mój kawałek raju II 23:14, 27 lip 2013

Do góry
Poziomka napisał(a)
U siebie . Tymczasowo rośnie w doniczce, ale docelowo będzie rosnąć w gruncie.

Jasiu kochana, to już dzisiaj się piszę na sadzonkę oczywiście odpłatnie lub zrewanżuję się czymś innym jeśli pozwolisz
A ja czekając na więcej zdjęć od Alinki wcinam fląderkę, którą mi przyjaciele przywieźli znad morza, myśląc, że nie jadłam obiad zostawiłam ją sobie na kolację jest przepyszna
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:14, 27 lip 2013

Do góry
Obiecane miskanty morning light - dwa najjaśniejsze na tle szarego murku

Zastrzelę się... nici ze zdjęc.....

Balkonowy misz-masz u Łukasza 23:08, 27 lip 2013

Do góry
Witam zapalonych roślinomaniaków
Po roczniku można stwierdzić, iż stuknęła mi 30 ale jeszcze 5 miesięcy przede mną
Dołączam do grona pozytywnie zakręconych i chciałbym pokazać co nieco z moich roślin Uprzedzam, że nie mam ogrodu. Jest skromny balkon, na któym próbuję upchać co się da
Łukasz

O matko, nie tu gdzie trzeba wątek założyłem

i mój urwis Rysiek

Ogród zapachów u Jasi 23:05, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Śliczne naparstnice dojrzałam u Ciebie U mnie w marzeniach na kiedyś do spełenienia

To najłatwiejsze marzenie do spełnienia , wystarczy wysiać nasionka.

A co byś powiedziała na takie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies