Gabrysiu - nie usuwaj..... pokażę swojemu, niech sie wstydzi.... zacznę go też ciąć.. niech się też boi... mój inna odmiana.. pomarańczowiutki... miałam kilka różnych, ale tamte padły
Kondzio - dziś nawet nosa nie wyściubiłam na zewnątrz.. i cały dzień paraduję w moim ulubionym stroju, czyli piżamka i ciepły dresik polarowy na wierch.. no i cieplutkie skarpetki

A od spacerów wirtualnych się nie choruje... chociaż licho go wie, Bogdzię zaraziłam telefonicznie.... muszę skoczyć i zobaczyć jak sie chora czuje...
Ania z kamiennego kręgu... kurcze... to prawie jak Izaura...... wróć.. to był jakiś taki serial w kamiennym kręgu, który chyba leciał razem z Izaurą?? No nie z Izaurą to chyba leciał Szogun... a potem były jakieś dwa seriale.. wszyscy oglądali.. tylko nie ja... wiec gafy strzelałam równo myląc aktorów i filmy

Ale to taka luźna dygresja.. to od siedzenia w domu klepki mi już miesza..
Dzięki, że widzisz potencjał
Marzena - ognik dostał ostatnią szansę... rośnie puki go znów mróz nie uwali.. i zastanawiam sie co wyciepałaś, że warzywnik sie powiększy??? Wielkogabarytowe.... taczka????
Basiu - koncepcja gotowa... trzymamy się "Przepisu danusiowego na sukces".... M pilnuje..... gorszy od gestapo... bukszpaniki mu za małym łukiem wyszły a za wielkim kantem.. i była przeróbka... lampę przytargał ... Jeszcze trochę to mi nic nie da zrobić w ogrodzie..
Łosiu - to trzeci głos za płytkami kamiennymi.... zapisuję, konotuję... we w rozumie....

Naokoło domu kostka brukowa...a tu płyty kamienne,,, taki miszung.. ale mi sie one podobają...

Coś innego

I jak nie u każdego..
Kupiłam sobie coś takiego.. i zapomniałam jak sie nazywa.... a odnależć u mnie na wątku to ....niewykonalne.... Basia, Pszczółka, Mariusz wiedzą na pewno co to jest.. i Kondzio chyba też.. bo też sobie chyba w tym roku kupował.. muszę poczytać co z tym robić na zimę..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.