Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Gabrysia_ 19:52, 14 paź 2013

Ania...mój ognik poczochraniec,nigdy go nie okrywam na zimę, rośnie przed ogrodzeniem,a chciałam go wyciepać

Usunę jak zobaczysz
Kondzio 19:52, 14 paź 2013

buziam mocno miałaś być a łóżku a nie ganiać z wątku do wątku i po ogrodzie hi hi hi a jak masz wyzdrowieć
Gabrysia_ 19:55, 14 paź 2013

Kondzio napisał(a)
buziam mocno miałaś być a łóżku a nie ganiać z wątku do wątku i po ogrodzie hi hi hi a jak masz wyzdrowieć

Kondzio...po wątkach niech lata,bo można to z łóżka robić
GorAna 20:00, 14 paź 2013

asc napisał(a)
Pierwsze przymiarki... fota kiepska bo zimno, brzydko... a ja sie kuruję.. wiec nie wyłażę na zewnątrz.. cisy i bukszpan przytnę wiosną.. niech na razie straszą...

Poczochraniec nijak się nie daje ładnie ustawić.. każdej stronie czegoś brakuje... musimy go poprawić..za blisko żywopłotu z bukszpanu...
Jasne kulki do przesadzenia...linia rabaty jak czarny wąż. Zastanawiam sie czy zostawić płyty kamienne czy ułożyć normalna kostkę jak opaska domu...

Ale będzie pięknie!!!!
Pozdrawiam
Madzenka 20:49, 14 paź 2013

Ania trzeba wyciepać wymarzającego ognika.... Mój był posadzony jesienią 2011 i przeżył bez okrycia (jak Gabrysi )zimę 2011/2012 - mrożną i bezśnieżną.... Kwitl i owocował. Zatem twój egemplarz nadaje się do eksmisji
Madzenka 20:50, 14 paź 2013

Ile razy chwliłam przedogródek? Pieknie!!!!

Ps huuura mam luzy po porządkowaniu wielkogabarytowych.... Miejsce na warzywniak się powiększyło
barbara_kraj... 20:52, 14 paź 2013

Widzę, że koniec z rozterkami Koncepcja gotowa
Pozdrawiam, Aniu
Loosiuu 21:02, 14 paź 2013

Duże postępy! Już widać, że się ładnie prezentuje.
Oddaję głos za płytami zamiast kostki
Mala_Mi 21:33, 14 paź 2013

Gabrysiu - nie usuwaj..... pokażę swojemu, niech sie wstydzi.... zacznę go też ciąć.. niech się też boi... mój inna odmiana.. pomarańczowiutki... miałam kilka różnych, ale tamte padły

Kondzio - dziś nawet nosa nie wyściubiłam na zewnątrz.. i cały dzień paraduję w moim ulubionym stroju, czyli piżamka i ciepły dresik polarowy na wierch.. no i cieplutkie skarpetki A od spacerów wirtualnych się nie choruje... chociaż licho go wie, Bogdzię zaraziłam telefonicznie.... muszę skoczyć i zobaczyć jak sie chora czuje...

Ania z kamiennego kręgu... kurcze... to prawie jak Izaura...... wróć.. to był jakiś taki serial w kamiennym kręgu, który chyba leciał razem z Izaurą?? No nie z Izaurą to chyba leciał Szogun... a potem były jakieś dwa seriale.. wszyscy oglądali.. tylko nie ja... wiec gafy strzelałam równo myląc aktorów i filmy Ale to taka luźna dygresja.. to od siedzenia w domu klepki mi już miesza..
Dzięki, że widzisz potencjał

Marzena - ognik dostał ostatnią szansę... rośnie puki go znów mróz nie uwali.. i zastanawiam sie co wyciepałaś, że warzywnik sie powiększy??? Wielkogabarytowe.... taczka????

Basiu - koncepcja gotowa... trzymamy się "Przepisu danusiowego na sukces".... M pilnuje..... gorszy od gestapo... bukszpaniki mu za małym łukiem wyszły a za wielkim kantem.. i była przeróbka... lampę przytargał ... Jeszcze trochę to mi nic nie da zrobić w ogrodzie..

Łosiu - to trzeci głos za płytkami kamiennymi.... zapisuję, konotuję... we w rozumie.... Naokoło domu kostka brukowa...a tu płyty kamienne,,, taki miszung.. ale mi sie one podobają... Coś innego I jak nie u każdego..

Kupiłam sobie coś takiego.. i zapomniałam jak sie nazywa.... a odnależć u mnie na wątku to ....niewykonalne.... Basia, Pszczółka, Mariusz wiedzą na pewno co to jest.. i Kondzio chyba też.. bo też sobie chyba w tym roku kupował.. muszę poczytać co z tym robić na zimę..

Kondzio 21:37, 14 paź 2013

kichawiec hi hi hi hi nie mam tego niestety