Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:40, 14 paź 2013

Jak się powtarzam to sorki, bo to wczorajsze czy przedwczorajsze fotki..
Najpiękniej/majjaskrawiej przebarwiające sie krzewy
Etkiant

Itea (dodatkowy atut bardzo długo ma przebarwione liście i najwcześniej się przebarwia)

Trzmielina oskrzydlona

Inne też ładnie sie przebarwiają, ale ta trójka jest najbardziej ognista
Mala_Mi 21:43, 14 paź 2013

Kondzio napisał(a)
kichawiec hi hi hi hi nie mam tego niestety

To tak jak ja teraz Wiedziałam, że będziesz wiedział

Nie ognisty, ale pięknie przebarwiajacy sie krzew.... chociaż nie wiem czy to nie drzewo... ale u mnie jako krzew na razie.. to parocja.. od brązów, pomarańczy, żółtych ... czerwony... wszystkie kolory prezentuje.. i tak jak grab.. liście trzyma do wiosny..

GorAna 21:52, 14 paź 2013

asc napisał(a)

[b]Ania z kamiennego kręgu
... kurcze... to prawie jak Izaura...... wróć.. to był jakiś taki serial w kamiennym kręgu, który chyba leciał razem z Izaurą?? No nie z Izaurą to chyba leciał Szogun... a potem były jakieś dwa seriale.. wszyscy oglądali.. tylko nie ja... wiec gafy strzelałam równo myląc aktorów i filmy Ale to taka luźna dygresja.. to od siedzenia w domu klepki mi już miesza..

Myślę, że rozjaśnił by coś Kapitan Kloss razem z Leonsjo, albo jakiś Horhe co był chory....kolorki jesienne u Ciebie piękniste takie ogniste
malgorzata_s... 21:55, 14 paź 2013

No był taki serial. Nie pamiętam o czym ale tytuł ,,W kamiennym kręgu" faktycznie
Madzenka 22:13, 14 paź 2013

Melduję, że wyciepaliśmy palety, balchę tytanową, uszkodzony leżak, przy okazji sąsiadka wzbogaciła się o jakieś 200 doniczek... dachówki M już dwa tygodnie temu przeniósl. Zmieszczą mi się taraz kolejne dwa kompostowniki drewniane i powiększę warzywnik
Mala_Mi 22:13, 14 paź 2013

GorAna napisał(a)

Myślę, że rozjaśnił by coś Kapitan Kloss razem z Leonsjo, albo jakiś Horhe co był chory....kolorki jesienne u Ciebie piękniste takie ogniste

Mój M dostał w tamtych czasach zakaz wstępu do kolegi, bo Babci kolegi powiedział, że Leoncjo był biedny z tymi babami.... A Izaura była zezowata....
A i były ptaki ciernistych krzewów.... Szoguna i Ptaki nawet oglądałam.... chodziłam do sąsiadki na telewizor.. bo ja go jeszcze nie miałam
Mala_Mi 22:16, 14 paź 2013

Małgosiu - a teraz mamy seriale nasze wewnętrzne.. forumowe I też po cholerkę na telewizor...

Marzena - teraz to będziesz obszarnica na hektarach pietruszki i marchewki Ale skoczyć do ogródka po koperek, natkę pietruszki czy rzodkiewkę jest bezcenne .. pietruszkę natkę to wygrzebuję świeżą nawet pod śniegiem
Konstancja30 23:13, 14 paź 2013

to białe to było chyba na K ... ... tak kojarzę bo zanim pokazałaś szukałam tego i znaleźć nie mogłam ... a bardzo mi siem podobywuje ... mają to dwie sąsiadki więc w mieście jest ... a raczej będzie wiosną ...

przedogródek z moimi ulubionymi kulkami za klonem miodzio ... już miodzio gdy wszystko poczochrane i na próbę ... więc jest na co czekać ...i czekam

mam kjuby pod tarasem ale byłaś u Madżen i czytałaś więc nie będę się powtarzać ... powiem tylko, że od tamtego majowego poranka to ja przeszłam i areał wraz ze mną drogę jak z ziemi na Marsa a wszystko przez to, że mi tę tojeść przywlokłaś ... że o naparstnicach nie wspomnę ...

pralka doszła ... dziś

buziak i zdrowiej ...
Bogdzia 23:33, 14 paź 2013

asc napisał(a)

Trzmielina oskrzydlona

Inne też ładnie sie przebarwiają, ale ta trójka jest najbardziej ognista

U mnie na trzmielinie od dwóch tygodni nie ma ani jednego listka a u Ciebie jeszcze całkiem ładna.To prawda ze ma piękny kolor ale za krótko, a moze u ciebie długo liście utrzymuje????
Konstancja30 23:50, 14 paź 2013

pomiędzy 1100 a 1200 dotarłam do zakupów z cudną brunerą i odmianową naparstnicą ... obejrzałam festiwal lilii raz jeszcze i lisensjonowany spektakl kamasutry z lotosem ... zaczerwieniłam siem czytając niechcący własny wykład w kwestii podziału trawek (nie wiem co ja tamtego dnia jadłam i piłam ale nie powinnam już nigdy tego brać do ust - bredze po tym cokolwiek to było) ... białego na K nie znalazłam ... mogłaś to kupić w czerwcu ??? bo w lipcu kupiłaś brunerę i naparstnicę ...