Działeczka w dużym mieście
11:42, 14 lis 2022
O nie znałam tej rośliny, muszę poczytać

Miluniu, jeszcze nie wiem, gdzie będzie stał ten pień. Na pewno na jakiejś rabacie, ale jeszcze nie wiem gdzie. Miejsce się znajdzie
Judith, mostek będzie nad rowem, zaznaczyłam to miejsce na czerwono, a na zielono miejsce, gdzie posadzę tuje).
Rów oczywiście będzie przedłużony w prawą stronę.
![]()
Zdjęcie już nieaktualne, ale ostatnie, które pokazuje widok z góry. Strzałka wskazuje miejsce, gdzie będzie mostek.
![]()
Anetko, dziękuje ❤️
Też się nie mogę doczekać przyszłego sezonu, na pewno posadzę jeszcze jakieś drzewa (mniejsze i większe).
A gadżety konkretne, bo i teren spory, małe trudno byłoby dostrzec.
Rzeczywiście z kantami jest elegancko. Bujność rabat i kolory jesieni plus ta zielona trawa tworzą niesamowity widok.
Super, że praca w ogrodzie daje Ci tyle radości.
A buraki kosmos
Tam z tyłu chyba dam jedną świdośliwę na skarpie, zamknie widok z podjazdu, a pod nią chyba snieguliczkę hankok. Za brzozami planuje derenie sibirica. Dalej na skarpie jest mało ziemi a dużo gruzu, chyba będę musiała poeksperymentować co tam będzie chciało rosnąć. Właściwie to co posadzę będzie rosło na gruzie i w dodatku będzie tam bardzo słonecznie i pewnie sucho.
![]()
![]()
![]()
Haniu , szacun za tak perfekcyjnie przygotowany ogród do zimy
Też się chwalę , bo prawie ze wszystkim zdążyłam.
Jeszcze tylko graby do posadzenia, jako żywopłot i finito
przez ciebie też powycinałam byliny (hihi) i będę miała spokojną głowę i więcej czasu wiosną
Super móc być panią własnego czasu. Jesien w ogrodzie piękna, u nas w tym roku sucha, słoneczna i dość przyjemna. Fajnie móc tak nieśpiesznie wykonywać prace ogrodowe.
Lazur nieba miałaś jak w czerwcowy upał![]()
anabelki zdobią i białe i czekoladowe