Monia, gradiole po prostu uwielbiam...białe i te zielonobiałe
Marzenko, czasu brak U nas hotelowo się zrobiło ostatnio Otworzę chyba hotel z atrakcjami turystycznymi dla obcokrajowców Ach...ta polska wieś Poza tym nadrabiam wyciaczki z chłopakami po okolicach.
Moge się pochwalić nowymi hortensjami Phantom w liczbie 4
Tesia zrób sadzonki z tej drugiej białe obrzeżone czerwienią kwiatkipozdrawiam a ta pierwsza to nie LEUCHTFEUER, różowa a czym zimniej czerwienieje i od podłoża też zależy kolor
Ryśku nie kwitnie Ci jeszcze datura? moja mała w tym roku ma już 3 pąki, ale jakieś paskudztwo zżera jej nocą liście, czym popryskać? pozdrawiam biały oleander śliczny, mój już 2 raz wypadł, ale będzie kwitł od Gabrysi variegata
Dużo mi wypadło tamtej wiosny, ostro padało i bulwy zagniły, a i teraz 3 lub 4 wypadły, muszę podkopać i zobaczyć co z bulwami, a ta była moja ulubiona to Polka
Tesi- jak tu jest ładnie? horti pięknie wyeksponowane, a niedawno pokazałaś te ujęcia przy odnawianiu kancików. Zakwitły hurtem, dały pokaz, by ich nie usunąć.
Krzywego modrzewia i ja tęż mam, tylko pod nim rosną języczki Przewalskiego i Ligularia, a horti taka sama jak Twoja już kilka lat nie kwitnie.