Mój jesienny ogród
03:29, 26 lip 2013
Witam, nie było mnie kilka dni, gdyż po pracy chodziłem po mieście i zaliczyłem kilka centr handlowych i wysłałem fotki do domu, już dawno tego nie robiłem. Musiałem kupić sobie coś do ubrania, bo moja skrzynia jeszcze leży w Kelowna. Powiem Wam, że takich ciuchów i butów nie widziałem, wybór jest tak ogromny że aż trudno sobie czegoś nie kupić. Muszę się przyznać że bardzo lubię buty i mam tu duży orzech do zgryzienia, kupił bym sobie ze 20 par. Nie dość że sama centra robią wrażenie, to wystrój, muzyka i ten specyficzny klimat robi swoje. Najlepiej to wychodzić z domu bez pieniędzy. Wczoraj kupiłem trochę polskich artykułów i pierwszy raz od roku zrobiłem sobie ulubione kanapki z super chlebem i z twarogiem polanym miodem, nareszcie odprawiłem sobie żądze. Tak w ogóle to mam mało czasu, po pracy za czym zrobię jedzenie u się wykąpię, to trza iść spać a w piątek i w sobotę to idę o 8 żeby mieć siłę buszować cały dzień po okolicy. Niestety siły coraz mniej, chyba serducho mi już nie wytrzymuje. Tu przerwę i wstawię fotki, ciąg dalszy w następnym poście. Będą trzy i 30 fotek.Te wi fi które miałem koło domu już mi o hasłowali, kilka dni temu zobaczyli i już im było szkoda, musiałem jechać do pizzerni.