Mi się jesienią rok temu podobały i ucięłam do wazonu. 3 miesiące tak stały jako dekoracja. Wypuściły korzonki, choć tego nie planowałam. Wtedy miałam problem. Grudzień i ukorzenione rozchodniki. Wsadziłam do doniczki z ziemią. Wiosną na rabatę posadziłam i przycięłam.
LO u mnie od początku chorował - myślę, ze kupilam juz taki egzemplarz A to mszyce, a to skoczem, a to cos grzybowego, pryskany odzyskiwał energię i wypuszcza duzo pędów, ale z kwitnieniem to na razie niewiele jak na tę różę Też poczekam do następnego roku - będzie chyba przesadzony bo za duży do tego miejsca
No to masz problem Słodki, bo M o ogrodzie chce decydować. Więc jest już was para. A tak lepiej się dziapa
Jolu moja Moundry wczoraj wypueciła pierwsze dwa kotki. Ale radośf z kotków
Siana w marcu.
To była przyzwoita pora. O 2.03 byłam u Oli Leona
Czasami budzę się w nocy i spać nie mogę. Więc zdarzają mi się nocne spacery po ogrodach.
Slimaków u was szukam wirtualnie
U mnie odpukać nie ma. Za to wczoraj u Ewy "Czasem słońce ..." chodziły po trawie https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/124/1246234/original.JPG
Feeee ...
Ewuniu, współczuję zachodu i kłopotów, pracy masz więcej, więcej zmartwień, ale musisz dać radę. Jesteś dzielna. Buziaki. A ogród śliczny, ślimaków nie lubię ...
Pszczółko, cofnęłam się troszkę, a tam zachwyty, więc znowu cofnęłam się i znowu zachwyty. Tym sposobem nadrobiłam 30 stron. Lubię twoje przemyślenia. Fajnie piszesz. Zamiast tylko fotki oglądać, poczytałam wszystko. Skąd takie fajne ławki bierzesz? I doniczki ze smaczkiem. Sporo miejsca masz w ogrodzie. Jest na czym oko zawiesić. I sporo się zmieniło od czasów, jak zamieszkaliście.
Czerwona róża jest i będzie ona jest znakiem rozpoznawczym na mojej ulicy
Teraz ma drugie kwitnienie,ale bardzo słabe. Samych ogórasów na różne sposoby mam 100 słoików, do tego kompoty mój Janek bardzo lubi no i dżemiki truskawkowy, brzoskwiniowy to akurat ulubiony Filipa ( jak kiedyś kupiłam dżem brzoskwiniowy w sklepie to powiedział mi,że on nie lubi chleba z galaretką brzoskwiniową on chce z dżemem więc siła wyższa ) a ja uwielbiam śliwki
Tereniu, wpadłam dziś na twoje początki. Pokazywaław tam czerwonæ różę na ogrodzeniu. Teraz jej nie widzę. Jest nadal?
Mi się zapraw odwidziało, jak sobie uświadomiłam, że M na diecie