Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród w Alei Lipowej... 16:18, 27 mar 2013

Do góry
Dziękuję Wam Kochani za odwiedzzinki, odpiszę wieczorkiem bo robota czeka.
A teraz tak na szybko jeszcze dwie fotki

wianek z mchu zmienił miejsce,

a na drzwi przerobiłam wianek bożonarodzeniowy i mam ptice na jajach

Marzy mi się Siedlisko.... 14:03, 27 mar 2013

Do góry
Wianek śliczny i wiosenny na 100%

Ja tez już bratki kupiłam i częściowo siedzą już w swoim lokum na balkonie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/90-ogrodoweimpresjejolki?page=739

Ty pewnie swoje braki od razu do gruntu dasz. Zajrzę za jakiś czas
I żeby nie przegapić już teraz życzę radosnych i wiosennych Świąt Wielkanocnych
Marzy mi się Siedlisko.... 13:05, 27 mar 2013

Do góry
Udało mi się znaleźć czas i zrobić chociaż jeden wianek, żeby było trochę bardziej wiosennie na te święta

I nawet kupiłam bratki, żeby i przed domem zrobiło się trochę weselej i bardziej kolorowo. Zdjęcia będą jak się zbiorę i je posadzę
Ogród Magdalenka 08:03, 27 mar 2013

Do góry
noemi napisał(a)

Justi lęcę do Ciebie zobaczyć .... a ta inspiracja bardzo mi się spodobała ...w piątek dokończę swój i pokażę ... wiesz, próbowałam na wianku z mchu i chyba jest za "gładki" a ten bukszpanowy jest taki rozczochrany ... a widziałaś taki ...

chciałam go zrobić i powiesić na dworze ... z tych cebulek pewnie by nic nie było , ale takie nie rozwinięte mi się podobają i bym je moczyła raz na jakiś czas w wodzie .... ot taki eksperyment

http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/artykuly-wianek-z-hiacyntami-,5,123.html

pozdrawiam

Madzia wianek z hiacyntami już mi znany, znalazłam go na stylowi bo tam podpatruje dekoracje, albo na pinterset. Zajrzyj do mnie podałam jeszcze dwa linki.
Ogród w Alei Lipowej... 07:55, 27 mar 2013

Do góry
Aniu zrobię zdjęcie w dzień to może będzie lepiej widać, bo wieczorem nie zawsze mi się udaje, chodź próbuję różne opcje. Chyba gdzies indziej ulokuję ten wianek....

Madziu jajka są szklane Rozkazałam drzwi ostrożnie zamykać , a wczoraj była próba i trzasnęłam mocniej - nie zbiły się. A ten wianek z hiacyntami już widziałam wcześniej i zapisałam, ale mój za malutki żeby tak zrobić a nie mam mchu na większy. Może za rok

a babkę wielkanocną widziałaś? też fajna
http://stylowi.pl/4022560

a to też super i wnętrze ładne,
http://stylowi.pl/4933065

jakby ktos się natknął na więcej zdjęć tego wnętrza w internecie to pamiętajcie o mnie i wyślijcie link, bo ja szukam, szukam i nic

Marzenko masz rację prostsze dekoracje są ładniejsze, ale czasem trudno wychodzi to dekorowanie, tyle tego w sklepach.
Pszczelarnia 07:46, 27 mar 2013

Do góry
Ewo super klimat przebija z Twoich fotek! Ile pasztetów! Kurka cudna
I wianek! Wesołych!

Pozdrawiam serdecznie!
Pszczelarnia 07:39, 27 mar 2013

Do góry
Jak wiele radości mogą wnieść takie niby zwykłe zajęcia i to w dodatku udokumentowane zdjęciami. Mnie zachwycają nawet fotki z mycia podłogi, czy ścierania kurzu, aby tylko oddaliły zimę.

Wianek świetnie wyszedł, umiejętności na wagę złota, cieszą niesamowicie i tak świątecznie już się robi. Pozdrawiam Pszczółko.

Ja wczoraj zakupiłam serwetkę do koszyka i przybranie z kaczuszką
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:46, 27 mar 2013

Do góry
Madżenko, nie wiem czy pisałam, bo ja ostatnio 'z doskoku" - jeśli nie pisałam, to napiszę, że wianek cudnej urody Jeśli już pisałam, to się powtórzę, co znaczy, ze zdania nie zmieniłam od ostatniego swojego występu
Doczytałam, że graby będą I dobrze Patrząc na Twój żywopłot grabowy wiosną zabieram się za dosadzanie żywopłotu, bo jesienią sadziłam tylko z jednej strony. No i będą mi potrzebne co najmniej dwa większe drzewa grabowe - na strzyżenie w prostokąty... ekrany będą grabowe. Tylko pracuję nad miejscem dla nich. Oby tylko ceny nie zwaliły mnie z nóg...

Pozdrawiam porannie
Pszczelarnia 00:13, 27 mar 2013

Do góry
Powstaje wianek z gałęzi dzikiego wina. Sam podkład fajny - reszta tym razem bez przekonania.
Zobaczcie, jak drut upodobnił się do wąsów czepnych winogrona.

W miniformacie 22:02, 26 mar 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Wianek interesujący, skąd Ty te pomysły czerpiesz ?
Na giełdę nie jadę przed Świętami, jest tak zimno, że nawet nie mam ochoty, bratki kupię jak się ociepli.
Co ciekawego było jeszcze? Były bratki?

Bratki były, ale głównie holenderskie miniaturowe w różnych odcieniach niebieskiego i granatu - głównie ciemne. Ładnie wyglądałyby w jasnych donicach.
Dużo donic z Polnix' u - różne wzory - hurtownia ze sprzedażą detaliczną - wcześniej jej nie widziałam.
Kupiłam jeszcze nawóz do bukszpanów i Bormix.
Jeszcze widziałam kulki ceramiczne - szkliwione srebrne i białe oraz kule metalowe w różnych wielkościach.

Co do wianka to jakoś tak wyszło?

Pozdrawiam.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:45, 26 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wytrzymam do piątku......pliiiis wstaw coś, bo jeszcze jutro będę miał okazję coś dokupić, a tak to mi się nie uda - i święta spędzę w nastroju "no i jak żyć???"

Sebciu dopiero wróciłam z hartowania ciała a jutro w pracy do 21:30... Postaram się w czwartek specjalnie dla Ciebie
Jajeczka i serca ceramiczne w twoim kolorze zieleni wiszą sobie na białych patyczkach, wianek z bukszpanu z białymi jajkami, jajko z owsem, dwa duże zołte jaja z Almi wszędzie kokoszę
Planuję jeszcze hiacynty w wazonie z jajeczkami...
Lecę w kulki... 21:02, 26 mar 2013

Do góry
Zaglądam , macham i ....... czekam na wianek

buziaki
Ogród w Alei Lipowej... 20:59, 26 mar 2013

Do góry
Justi a z czego są jajka na wianku ? ... moje są szklane, dlatego na drzwi się nie nadają . Śliczne dekorację.

pokaże Ci jeszcze jednego mojego faworyta ...

buziaki

Ogród Sylwii od początku cz.II 20:53, 26 mar 2013

Do góry
Syla Twój wianek śliczny ... bardzo ładne kwiaty , wyglądają jak żywe ... a wisi już ?

buziaki
Ogród Magdalenka 20:50, 26 mar 2013

Do góry
justi napisał(a)
Podpatrzyłam Madziu u Ciebie inspirację wianka bukszpanowego z jajami, niestety nie wyszło mi tak elegancko, bo inne jajka trochę miałam i wianek z mchu a nie z bukszpanu... i mały....i w ogóle nie wiem czy tak zostanie...pozdrawiam

Justi lęcę do Ciebie zobaczyć .... a ta inspiracja bardzo mi się spodobała ...w piątek dokończę swój i pokażę ... wiesz, próbowałam na wianku z mchu i chyba jest za "gładki" a ten bukszpanowy jest taki rozczochrany ... a widziałaś taki ...

chciałam go zrobić i powiesić na dworze ... z tych cebulek pewnie by nic nie było , ale takie nie rozwinięte mi się podobają i bym je moczyła raz na jakiś czas w wodzie .... ot taki eksperyment

pozdrawiam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:26, 26 mar 2013

Do góry

Przyszłam i ciofam , ciofam i ciofam, żeby zakupy zobaczyć....i co zobaczyłam?

Gabisia napisał(a)

Wianek mam skromniutki, bukszpanowo-baziowo-jajeczny:

Fliczny...mogiem taki sam zrobić?, tylko jajków takich nie mam hmm, do jakiegoś CO muszem skoczyć może znajdem...buziole dawam Tobie
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:18, 26 mar 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Gabiśka, wianek cudnej urody. Biorę w ciemno! Z czego są te białe donice geometryczne? Bardzo fajnie wyglądają.

Ewuniu - białe czy szare?
Bo te szare to betonowe są.
Z ZC oczywiście i do tego niezbyt drogie
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:15, 26 mar 2013

Do góry
Pola napisał(a)
Gabi, przytruptałam tu do ciebie, wianek cudo, hortensje wiadomo ukochany widok, ale donica z Almi świetna i naprawdę pasuje,na tle tej ściany. Buziaki zostawiam i biegnę dalej....

Ja też Cię Polu bardzo mocno całuję
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:14, 26 mar 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
W prostocie siła. Wianek bardzo elegancki Strasznie mi się podobają Twoje wnętrza

Dziękuję Anitko W prostocie siła, ale czasem tak ciężko się pohamować...
Ogród Magdalenka 19:34, 26 mar 2013

Do góry
Podpatrzyłam Madziu u Ciebie inspirację wianka bukszpanowego z jajami, niestety nie wyszło mi tak elegancko, bo inne jajka trochę miałam i wianek z mchu a nie z bukszpanu... i mały....i w ogóle nie wiem czy tak zostanie...pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies