Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród niby nowoczesny ale... 20:28, 08 lip 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)

Ale piękniste...też takie miałam...dopóki ich trzy razy nie zalało...ale szałer dostały i nadzieja umiera ostatnia

Czytałam o Twoich ciągłych problemach z wodą...no jedna wielka masakra... też myślę, że nadzieja umiera ostatnia
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:27, 08 lip 2013

Do góry
Madzenko .. Buziaki wielkie na kolejnego tysiączka róż wprawdzie ni mam , ale jakiś kfffiatuch się znajdzie

Kondziowy Ogród :) 20:24, 08 lip 2013

Do góry
A to różyczka z dzisiaj dla was za pomoc hi hi hi
Ogród w Holandii 20:20, 08 lip 2013

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

To prawda, na tle bambusowych patyków wygląda ładnie. Najlepiej rano, kiedy słońce pada na niego pod specjalnym kątem. O tak:

Rzeczywiście, orientalnie bez jakiegoś silenia się na coś. Tak naturalnie, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
Kondziowy Ogród :) 20:16, 08 lip 2013

Do góry
Czy tak może być jeszcze myślałem o biało zielonej trawie lub starca dodać ale nie wiem czy nie za dużo będzie i czy kule dać co drugą z różę czy inaczej to po układać

Ogród w Holandii 20:16, 08 lip 2013

Do góry
Debra napisał(a)
Ten klon na tle bambusa wygląda doskonale. Często uroda klonów ginie w tle zieloności, innych liści. Tutaj jest wspaniale podkreślona.

No masz biała firletka!
Mam czerwoną - Chalcedońską, marzy mi się omszona, a tu widzę, że i biała jest śliczna.
Jeszcze widziałam Firletkę Arkwrighta - ma pomarańczowe kwiaty i takie mocne, brązowawe liście.

Artystyczny nieład w świetnym kontraście do japońskiej prostoty.

Miłej niedzieli

To prawda, na tle bambusowych patyków wygląda ładnie. Najlepiej rano, kiedy słońce pada na niego pod specjalnym kątem. O tak:
Jurajski Ogród 20:16, 08 lip 2013

Do góry
jurajskie lato - cd

cdn
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:13, 08 lip 2013

Do góry
Bogdzia niespodzianki nie ma.. bo pupa blada ze mnie, ale jestem zła na siebie .. jak diabli...a tak sie fajnie dzień zaczął ...

Justyna - ty mnie nie przeceniaj... jajko to ja mogę zrobić ale sadzone i w moim wydaniu.. zawsze sadzone są rozlazłe Ale idea mi sie podoba.. potrenuje na jakim jałocu, mam jednego do opacholenia Będzie to królik doświadczalny

Magda70 - Jedyne jakie sie dało kupić i jakoś wyglądały jakościowo... bo wiem, że byle jakich nożyc czy sekatorów nie warto kupować.... bo to szmelc i pieniądze w błocie ..

Basiu, ale i tak stwierdziłam, że najłatwiej by mi było ciąć prostopadłościany..... jakoś mam kłopot z cyrklem w oku.... uwiera

Beatko - promienny uśmiech zawsze z rozkoszą oglądam Możesz nic nie pisać tylko pokazuj swój uśmiech...... dziś sie postarałam i postów nie natłukłam Dziś tłukłam kilometry..... Guuupi GPS... a ja dałam sie wyrolować, bo skrótów mi się zachciało

Irenko - trochę jajowate to one są Ale ja lubię jak wesoło, wiec jaja mogą być i z buksików
Jeżówek nie będę przenosić tylko liliowce.... bo rzucają sie pod koła kosiarki.. i M sie denerwuje Nie mam pojęcia co zamiast liliowców.... bo te liliowce bardzo mi tu pasowały.... ale tak sie zastanawiam, że może niskie liliowce posadzę Mam trochę tej Stella coś tam, kupiłam 2 kolory innych niskich....... może jeszcze dokupię.. i będzie dalej tak samo tylko niżej
I drugi powód do przeniesienia liliowców, to to, że rabata jest podniesiona, z tyłu są jodły i liliowce maja tu za sucho...... muszę obniżyć rabatę niech trochę wody spływa do nich, a nie odpływa.

Ania DS - muszę do Ciebie w sprawie różyczek.. i pooglądać różyczki.... kupiłam te owcze... jak przyjdą ,a od Danusi przesyłki przychodzą błyskawicznie, to dam ci znać którymi lepiej Sekatorem cięłam rok temu, to był mój pierwszy raz... to byłą masakra, bonzaje też sekatorkiem cięłam.... a takim do bukszpanu (pisze na nich że są do bukszpanów ) to zupełnie inne ciecie.... to jak jazda rowerem do mercedesa
Ogród niby nowoczesny ale... 20:11, 08 lip 2013

Do góry

Ale piękniste...też takie miałam...dopóki ich trzy razy nie zalało...ale szałer dostały i nadzieja umiera ostatnia

Moje ukochane miejsce na ziemi 20:11, 08 lip 2013

Do góry
Moje ukochane miejsce na ziemi 20:09, 08 lip 2013

Do góry
Ogród wokół Jaskółki 20:06, 08 lip 2013

Do góry

Sałata na kwiatowe rabacie
Ogród wokół Jaskółki 20:05, 08 lip 2013

Do góry

Wieczorne podlewanie
Moje ukochane miejsce na ziemi 20:05, 08 lip 2013

Do góry
kolejny słoneczny , ale nie upalny dzień za nami....
odrobina słoneczka i następne różyczki szaleją ....

mszyce pokonane

Ogród zapachów u Jasi 20:02, 08 lip 2013

Do góry
Zaczęłam już robić porządek na rabacie różanej , przycięłam część róż (historyczne), kompost wzbogaciły naparstnice , ale pozostały ich zdjęcia

Mimo że nie jest różą, ale to ona króluje wśród kwitnących róż.
Panie i Panowie jej wysokość ( a raczej szerokość ) budleja skrętolistna

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:59, 08 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Bożenko, no nie miałam zamiaru budowac napięcia, ale to co robi to wielka i długa robótka, z miesiąc zejdzie, oby...więc nie ma co pokazywać
ale pokażę, co juz zrobił

to juz gotowe, ale będzie wybielane, dalszej części nie sfociłam..komary, znowu oprysk i one znowu więcej atakują
noga wyglada strasznie, jutro ide do lekarza, bo boli bardzo i coraz gorzej wyglada, a od czwartku, bo jednak w czwartek mnie ugryzło coś, powinno po lekach być lepiej....a węży to u mnie chyba nie ma...chociaż ludzie hodują teraz różne dziwactwa i niektórzy wypuszczaja potem!!

i ona skrzynia, a w niej trawy, przegorzan, jeżówki i jednoroczna lobelia...wszystko się rozrośnie, ale kiedyś.....

No kochana!! Świetnie skrzynia z kwiatkami wygląda A jak się rozrośnie...to dopiero będzie ..
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:55, 08 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Krysiu, dostałam fotkę od Kasi, mus i u ciebie zostawić, takie uchachane jesteśmy

Irenko, dzięki wielkie, ja nawet miałam nadzieję na tę fotkę, bo pamiętam co nas tak rozbawiło.

No to może zagadka, co nas tak rozbawiło ...))))
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:48, 08 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

inspiracja z Anglii, ogród australijski z trawami w roli głównej

Irenko, czekaj, to u Ciebie!!!!
Czy nadal Anglia?

WOW, ale cudności!
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 19:47, 08 lip 2013

Do góry
Fajne dzieciaczki Haniu ,mały do całowania a starszy to już mały mężczyzna nie da się całować ale pomocnik ci rośnie nie da się ukryć .Kwiatuszki jak zawsze piękne cieszmy się latem póki jeszcze trwa .Pozdrowienia serdeczne przesyłam Różyczka dla ciebie choc nie wiem jak się zwie, miała być Nahema a wyszło co wyszło

[img
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies