Gierczusiu, Urszulko, Michalino, Danusiu, Reni, Ewo, Karolinko, dziękuję z odwiedzinki, ja do Was zajrzę wieczorkiem, jak się troszkę obrobię.
Truskawki jeszcze robię, póki są, bo mam wrażenie, że w tym roku wyjątkowo słodkie.
Na razie zostawiam kwiatki z wczorajszego ogródka, nawet nie miałam czasu wkleić tyle gości i zajęć
Zakwitła moja ulubiona róża, Kindzia oznaczyła ją jako Chopin... jest piękna.
Krysiu, cieszę się bardzo, że mogłam Cie poznać osobiście, takie kontakty lubię, chociaż tu na naszym forum znamy się wirtualnie, to jako dochodzi do spotkania rzeczywistego, czujemy się tak, jakbyśmy już długo się znali
jesteś bardzo ciekawą osobą, masz wielką wiedzę, tym bardziej cieszę się na spotkanie we wrześniu
będzie wspaniale i ten pomysł z ogrodami działkowymi to mistrzowski pomysł
z tą popularnością to może przesada, ale miło się tego słucha, ja bywam na wielu spotkaniach i jestem dość charakterystyczna, dlatego mnie łatwo zapamiętać
całusy Krysiu
Byłem ostatnio, a dokładnie w piątek na giełdzie i kupiłem 4 bukszpany w bardzo dobrej cenie ( w końcu), storczyka do domu i jedną białą hortensje ogrodową do donicy
trzeba je troche uczesać i będą piękne. Niestety jeszcze nie posadzone bo w te upały ciężko cokolwiek robić, może w tym godniu się uda?
Przyszłam z rewizytą a tu takie giganty Masz jakieś ,,tajniki" uprawy? Bo moje na razie wysokie i wiotkie... nie wiem czy ich nie uszczknąć, żeby się zagęszczały. Nawozisz je jakoś?
Widzisz.. ja niby nie narzekam na swój areał, ale stolika z krzesełkiem tu nie postawisz, ech...
Będę sobie podglądać, chyba muszę do większej skrzynki przesadzić, żeby tak wybujały