Bogdziu, jeszcze nie dogadywałysmy szczegółów wyjazdu, ale mysle że w sobote około 8-9 spotkamy sie może w tym Mc Donaldzie przy drodze z Tuszyna do Łodzi, w Rzgowie- ale i tak jedziemy przez Łódż, na Zgierz wiec mogłybysmy cie odebrać z każdego innego miejsca w Łodzi. Pomysl, jeszcze jest czas...
Wpadłam tylko na moment do twojego watku, bo jestem jeszcze w pracy, wieczorem poczytam co i jak na bieząco...
Małgoś kochana dzięki za ta odpowiedz. Jeśli moglbyśmy się spotkac w Mc Donaldzie to ja na 100% będę o każdej godzinie.Ale sie cieszę , jadę z Wami , tym razem się uda.Kwiatek dla Ciebie.
Kasiu jak miło słuchac Twoich słów. Jeśli ktoś anonimowy tak pisze to jest to cudowne. Dziekuję za te miłe słowa jednak z bajkami to już koniec tak samo jak z gifami. Będzie pewnie smutniej ale to nie ode mnie zależy. Bardzo Ci dziękuję za to ze się do mnie odezwałas. W podziękowaniu zostawiam Ci motylka.
Alinko byłam bardzo chora, no po prostu nie przypuszczałam że można tak bardzo chrowac na oczy. Jest lepiej ale wzrok już nie ten co przrd chorobą, co zrobic , nic na to nie poradzę.Po tak hucznym zjeżdzie odpoczynek Ci się należał. Bardzo mi żal że nie mogłam byc, bardzo chciałam byc u Ciebie i Gosi ale ten rok same przykre niespodzianki mi naszykował. Pozdrawiam Cię serdecznie, pewnie będzie jeszcze okazja by się znów spotkac.Buziaczki.
Ania Ty zawsze ciężkie roboty sobie wynajdujesz, zawsze ponad siły , skądś to znam ale mnie juz sił zabrakło , te kilka dziesiątek lat robi jednak różnicę.Kończ te prace i znajdz chwilkę czasu na odpoczynek bo zaraz siły dla wnusia (si) będą potrzebne.
Dziweczyny na róznych wątkach uczą się jak robic sadzonki z hortensji a u mnie hortensje same sie rozsiewaja i rosna w róznych przypadkowych miejscach , pokazę siewki horti i świerka serbskiego.
O siewkach hortensji jeszcze nie słyszałam, to Ci dopiero.
Chociaż u mnie wysiewają się masami funkie w tym roku, Dobrze że mamy takie siewki, lepsze takie niż chwasty.
A powiedz mi, czy któraś z tych siewek już kwitła i czy są ładne? Bo jeżeli masz kilka odmian, to możesz stworzyć całkiem nową odmianę.
Pozdrawiam.