Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Typografia ogrodu 11:46, 02 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
haha no co Ty ja to mam chyba w sobie poetyckosc paździerza

Ogród w remoncie 10:30, 02 lut 2017

Do góry
wedlug mnie też super masz łeb dziewczyno
a za tym kólkiem trawnika w stronę ogrodu co dalej?
fajne inspirki na pokoje.
a na drzewa to moze się do Arboretum w Rogowie umówimy? przy okazji się spotkamy łódzką grupą?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 10:23, 02 lut 2017

Do góry
jak moja Tatiana miala roczek czyli grudzień 2012 zimy nie bylo a potem na wielkanoc 2013 lepiliśmy z nią zające wielkanocne ze śniegu
podobno wiosna ma szybko przyjść a lato nie takie upalne i deszczowe i zima wczesnie
cieszmy się tym co jest
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 10:20, 02 lut 2017

Do góry
a jakby ta w kropeczki była za duza na Ciebie to daj znać
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 10:19, 02 lut 2017

Do góry
będzie dobrze, Karola taki szczypiorek ze napewno będą pasować. a jak przyjda szmatki to po domu bedziesz miała. choć myslę że ok będzie
czyli mam williama i first, tnx
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 10:00, 02 lut 2017

Do góry
popcorn napisał(a)

[b]Ania
, żebym to ja pamiętała... jak mi pokażesz paluszkiem gdzie rosły, to Ci powiem koniecznie przyjedź! Dziewczyny zostaw z mężem, babcią, kimkolwiek

miłego dnia!

z tego co pamietam to na rabacie pod domem, na przeciwko first lady. mozliwe że to william shekspir?coś mi tak teraz się wydaje..
świetne sukienki! ta w delikatne kropeczki granatowa poprostu cudo!
Ogród z pergolą 08:17, 02 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Aniu Makao, Asiu Navi, Kasiu katel, AniuCh, Madżenko, Kasiu, Aniu anbu, Ewa dziękuję napewno to było 1000stron błądzenia, analizowania i planowania ale przede wszystkim jak Marzena napisała krystalizujące mój styl. Było bardzo zmiennie i pouczająco, momentami bałaganiarsko i "od czapy" ale konstruktywnie totalnie zmieniłam spojrzenie na ogród i dzięki forum i Wam wiem co mi się podoba i już wiem jak ma u mnie być. Marzeniem by było aby za kolejne 1000stron(już pewnie nowego watku) była widoczna moja wizja w realu ale to już zależy od ilości czasu i finansów i pewnie wielu innych czynników ale mam nadzieję że nadal będziecie ze mną bo pomimo troszkę większej wiedzy niż na początku i tak będę potrzebować Waszego doświadczenia i czasem kubła zimnej wody
Wszystkich zaglądających i mnie wspierających serdecznie pozdrawiam i dziękuję za obecność i dobre i złe słowo
znikam na trochę na szu szu, ściskam! :*:*:*

Aniu fajnie napisane!!!Ogrodowisko edukuje-dobrze, że tyle tu życzliwych dusz
Bałagan twórczy nie jest złyKibicuję kolejnego tysiaka
Typografia ogrodu 22:23, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ja jeszcze wiosny nie czuję, u mnie śnieg i mróz.. ale mam nadzieję ze twoje przeczucia się spełnią
już mówiłam wiara potrzebna
Ogród w remoncie 22:01, 01 lut 2017

Do góry
nigry i pissardi najpopularniejsze na forum
Ogródek z futrzakami i kamieniami 21:33, 01 lut 2017

Do góry
czarujesz!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 21:29, 01 lut 2017

Do góry
hello! podczytuje zmienne nastroje tutaj ale dobrze ze z pozytywem na koniec wedlug mnie zmiany są zawsze na lepsze
Karolciu powiedz mi jaką róże ja od Ciebie kupiłam poza first lady?pustke mam
niewiem czy uda mi się na słodkie spotkanie dotrzec bo dziewczyny średnio co 2 tyg chorują (np. teraz :/)ale napewno wiosną Cię nawiedzę
Ogród w remoncie 21:13, 01 lut 2017

Do góry
jak dla mnie 5 szt to minimum, 3 do bramy i 2 do rogu dzialki
Ogród z pergolą 20:00, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

oo fajnie masz, jakbym tylko wiedziala czym mozna podpędzić świdosliwy to bym chciała tak żeby juz z 2,5m mialy.. podobno szybko rosną więc może za rok sie doczekam
ja smiałka dostalam takiego naprawdę od serca i liczę na to ze zrobię z niego na wiosnę z 6-8 sadzonek a jakby się jeszcze wysiał pokazalbyś swoje u siebie?

Do czekasz się....czas szybko leci

Śmiałka poszukam dla Ciebie

U mnie na filmiku z drona w ogrodzie prawie nie widać trawnika busz

Udanej zabawy na trasach zjazdowych
Ogród w remoncie 19:29, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
wycinaj przegladałas watek Oli Leon? ona to dopiero wycinkę uskuteczniła jak cos nas wkurza to nie ma co tracić czas i nerwy na paskudztwa

hortki i śliwy hmm piękny klasyk

Muszę się przespać z tym. Prawda jest taka,że ta sosna od początku mnie tam wnerwiała. Jak zaczęłam ją golić trochę mi przeszło a teraz po prostu zakłóca mi ona mój porządek świata. Nijak mi się tam nie chce wpasować.
Ogród w remoncie 19:17, 01 lut 2017

Do góry
wycinaj przegladałas watek Oli Leon? ona to dopiero wycinkę uskuteczniła jak cos nas wkurza to nie ma co tracić czas i nerwy na paskudztwa

hortki i śliwy hmm piękny klasyk
Ogród w remoncie 17:46, 01 lut 2017

Do góry
oooooooooooo ale się wstrzeliłam, gratulacje na 100
Ogród w remoncie 17:46, 01 lut 2017

Do góry
ale świetnie wymyśliłas to pokazywanie z cyferkami
jesli zywoplot to wedlug mnie serby bo tuje jakos mi do Ciebie nie pasują. no chyba ze chcesz trochę sformalizować ogród
a jak bez zywopłotu to słuchaj szpaler hortensji tak jak chcesz i bedzie bajka wiesz jakie drzewa tam chcesz?i ile sztuk? słupki co 3m czy 2,5?
a linie rabat to mistrzyni Asia może wymyśli
Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 16:42, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
szkoda ze nie możesz zmienić tej ścieżki..ładniej by było ale ok
nie znam ognika, on jest zimozielony? chcesz go formować na szczelny zywopłot zaslanijący to boisko?
nad wielopniowymi pomysl, śś są ażurowe i nie duże, ładnie by klimacik stworzyły delikatnie przesłaniając biuro
ten żywoplot z choiny będzie na calej długosci południowej granicy?a co jest zywoplotem na pólnocnym froncie?może tam te tuje?

Aniu! ognik jest zimozielony i podobnie jak irga ma ładne czerwone koraliki,już jest formowany.Choinę chciałabym na całości południowej strony,ale bierzemy pod uwagę częściowe wyrównanie terenu i przysypanie rowu/mamy na to zgodę/,więc ta koncepcja może ulec zmianie i po rozmowie z Januszkiem wiem,że nie nastąpi to w tym roku choiny muszą poczekać
Na północnej stronie jest tylko wąski pas ziemi i rosnie tam 5 Amonagaw.Tuje przechodzą przez siatkę od sąsiada,tam tylko trzeba dopracować szczegóły.
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:05, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ale śliczności! widzę ze lilie i liliowce to Twoje rosliny 2017r

no nie wiem....mam duzo ulubionych lilie do nich nie należą chociaz...
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:03, 01 lut 2017

Do góry
Kasya napisał(a)
a dodatkowo zamowilam lilie jesli ktos ma takie to prosze o uwagi
i jaskier ranunculus blue

ale śliczności! widzę ze lilie i liliowce to Twoje rosliny 2017r
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies