Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

beata_m 19:54, 24 sty 2017

anna_t napisał(a)
Aniu Makao, Asiu Navi, Kasiu katel, AniuCh, Madżenko, Kasiu, Aniu anbu, Ewa dziękuję napewno to było 1000stron błądzenia, analizowania i planowania ale przede wszystkim jak Marzena napisała krystalizujące mój styl. Było bardzo zmiennie i pouczająco, momentami bałaganiarsko i "od czapy" ale konstruktywnie totalnie zmieniłam spojrzenie na ogród i dzięki forum i Wam wiem co mi się podoba i już wiem jak ma u mnie być. Marzeniem by było aby za kolejne 1000stron(już pewnie nowego watku) była widoczna moja wizja w realu ale to już zależy od ilości czasu i finansów i pewnie wielu innych czynników ale mam nadzieję że nadal będziecie ze mną bo pomimo troszkę większej wiedzy niż na początku i tak będę potrzebować Waszego doświadczenia i czasem kubła zimnej wody
Wszystkich zaglądających i mnie wspierających serdecznie pozdrawiam i dziękuję za obecność i dobre i złe słowo
znikam na trochę na szu szu, ściskam! :*:*:*

Bardzo fajne podsumowanie Aniu przegladam sobie wątek Twój i czuje się jakbym była u siebie i dokładnie to samo mogłabym napisać o sobie pozdrawiam ciepło i z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg Twojej historii ogrodowej
Nikita 18:35, 27 sty 2017

Aniu, troszkę spóźnione gratki z okazji tysiączki...ale wybaczysz...bo ty nie z tych co focha strzelają. Faktycznie idziesz jak burza, wątek po prostu mknie do przodu jak Pendolino.
Miłego wypoczynku, buziaki.
inka74 01:34, 29 sty 2017

I tysiączek przemknął nie wiadomo kiedy. Coś zimowe chyba smętki cię dopadają. Ostatnio u Danusi oglądałam wspominki ze zmian ogrodowych. Bardzo lubię takie porównania. Widać jak bardzo ogród się zmienia i ogrodnik wraz z nim. I to co dla jednych jest paplaniną - dla innych inspiracją. Z tych waszych planów, wymiany zdań super pomysły powstają nie tylko na twoje rabaty nie zmieniaj tego tak bardzo.
Fajny pomysł z tymi wielopniowymi drzewami. Każdy ma chyba takie swoje ulubione drzewo. Ja uwielbiam mój tamaryszek w formie drzewka choć uczy mnie cierpliwości, cztery lata czekałam żeby zaczął choć trochę przypominać drzewko. Ogród i ogrodnik potrzebuje czasu aby dojrzeć. A ty bardzo dużo już w ogrodzie zrobiłaś. Miłego szusowania i czekam na dalsze planowanie u ciebie i realizacje
14:30, 31 sty 2017
Tysiaczek przemknął w siedmiomilowych butach i ja gratuluję
14:34, 31 sty 2017
anna_t napisał(a)

u mnie jest tak

O Matuchno,z samolotu fota czy z drona?
14:34, 31 sty 2017
jankosia napisał(a)
Anka, ty tu wątku nie zamykaj tylko z powodu bałaganu- to tzw budujący nieład przecie Ja kocham te wątki w których jest burza, pomysły wylewają się z lewa i prawa, grymasy gospodyni na przemian z podskokami zachwytu- yak się coś rodzi, coś prawdziwego Ja od razu polubiłam to że przyszłaś tutaj może nie z wizją ogrodu, ale taką pewnością siebie że nie wiesz prawie nic, ale nauczysz się (bo co za problem) i nie polecisz na schemat, że szukasz I wiesz co? Wolę patrzeć jak dojrzewa gorczyca i jak potem przekopana się rozkłada niż... o nie, tutaj się nie narażę hihi Jak już podejmiesz decyzję to daj znać żeby cię szukać za mocno nie trzeba było
Buziski

podpisuję się rękami obydwiema pod tym tekstem
Agania 20:00, 01 lut 2017

anna_t napisał(a)

oo fajnie masz, jakbym tylko wiedziala czym mozna podpędzić świdosliwy to bym chciała tak żeby juz z 2,5m mialy.. podobno szybko rosną więc może za rok sie doczekam
ja smiałka dostalam takiego naprawdę od serca i liczę na to ze zrobię z niego na wiosnę z 6-8 sadzonek a jakby się jeszcze wysiał pokazalbyś swoje u siebie?

Do czekasz się....czas szybko leci

Śmiałka poszukam dla Ciebie

U mnie na filmiku z drona w ogrodzie prawie nie widać trawnika busz

Udanej zabawy na trasach zjazdowych
kasja83 08:17, 02 lut 2017

anna_t napisał(a)
Aniu Makao, Asiu Navi, Kasiu katel, AniuCh, Madżenko, Kasiu, Aniu anbu, Ewa dziękuję napewno to było 1000stron błądzenia, analizowania i planowania ale przede wszystkim jak Marzena napisała krystalizujące mój styl. Było bardzo zmiennie i pouczająco, momentami bałaganiarsko i "od czapy" ale konstruktywnie totalnie zmieniłam spojrzenie na ogród i dzięki forum i Wam wiem co mi się podoba i już wiem jak ma u mnie być. Marzeniem by było aby za kolejne 1000stron(już pewnie nowego watku) była widoczna moja wizja w realu ale to już zależy od ilości czasu i finansów i pewnie wielu innych czynników ale mam nadzieję że nadal będziecie ze mną bo pomimo troszkę większej wiedzy niż na początku i tak będę potrzebować Waszego doświadczenia i czasem kubła zimnej wody
Wszystkich zaglądających i mnie wspierających serdecznie pozdrawiam i dziękuję za obecność i dobre i złe słowo
znikam na trochę na szu szu, ściskam! :*:*:*

Aniu fajnie napisane!!!Ogrodowisko edukuje-dobrze, że tyle tu życzliwych dusz
Bałagan twórczy nie jest złyKibicuję kolejnego tysiaka
AgataP 09:04, 02 lut 2017

Anka jak na nartach było? Buszujesz u innych a tu Cię nie ma
makadamia 16:33, 03 lut 2017

Hej, hej Aniu! Ja względem tego remontu kawalerki
Jeśli Ty nie masz nic przeciwko rozmowom na forum - to ja tym bardziej.

Pytałaś się na moim wątku o blogi. Przyznam się, że od 5 lat trochę wypadłam z obiegu, do tego zawsze więcej łaziłam po zagranicznych blogach niż po polskich, ale w poniedziałek kilka linków Ci podrzucę.
Jeżeli jednak potrzebujesz konkretnej porady, to polecam forum wnętrza mieszkań na gazecie. Dziewczyny tam specjalizują się właśnie w remontach mieszkań (w przeciwieństwie np. do forum muratora, które specjalizuje się raczej w wykańczaniu nowych domów).

A jeśli nie chcesz łazić po obcych forach - to ja jestem gotowa do kolejnej burzy mózgów