Marze o pieknym duzym ogrodzie, mimo swego mlodego wieku rozwija sie we mnie pasja i duch ogrodu

W tym momencie mam tylko male obejscie wokol domu chlopaka z ktorym mieszkam, ale jestem przekonana ze kiedys postawimy na wsi na dzialce u jego rodzicow domek z dzialka na duzy pokazny ogrod

Ale coz jak narazie mam tylko kawalek ogrodka
Duzo nie zmienilo sie w miejscu powyzej z powodu braku czasu..... Matura, zapisy na studia

Ale powoli zaczynam nadrabiac ten czas w ogrodzie, przy pomocy kochanej osoby. Nie znam sie na tym duzo bo moja przygoda z ogrodem dopiero sie zaczyna, ale i tak juz mam duzo zapalu, nawet u taty bym nasadzala w ogrodzie wielu roslin, bo u mnie juz niedlugo nie bedzie gdzie
Juz sa posadzone pewne krzewy, wczorajsza praca mimo okropnej pogody, no niestety ta nie dopisuje :/ Ale nie trace checi, wykorzystuje czas na organizowanie, ale powiem wam ze ciezko z tym

Juz mysle o odnowieniu slupkow ogrodzeniowych
Tutaj sa zdjecia terazniejsze

Wczoraj dosadzilismy z CH. cisa ze zlotymi przyrostami i dwie jak narazie kulki pod trzmielinami na pniu ktore takrze beda ciete w ksztalcie kul

Jest tu takze jalowiec szczepiony na ktorego punkcie oszalal w szkolce CH

Oczywiscie dostal honorowe miejsce na srodku

Przed domem naprzeciw tego fragmentu, jestem w trakcie wysypania zwirku pod iglaki i tuje

oraz jalowiec ktorego przycielam w tak zwane po mojemu rondo
Byl taki