Aniu, moja Gartentraume puściła pąka.. nawet nieoczekiwanie zakwitł ma nieco bardziej intensywny kolor niż oczekiwałam, na zdjęciach pudrowy róż, w realu puder może to i jest.. ale mocno różowy Landrynka prawie
Pierwsza róza ze zdjęcia wygląda znajomo Mąż zachwycił się ostatnio różą o podobnych kwiatach i kupił ją jako pnącą. Ma taki żółty rumieniec w środku.. Czy to jest faktycznie pnąca róża? Wiem, ze kwiaty mogą być podobne, ale podobieństwo jest zdumiewające a może i nieprzypadkowe
Druga róża mnie zachwyciła ... O taki właśnie kolor mi chodzi. Czy to Edenrose?
Elu, mój ma pączki,które szykują się do kwitnienia. Na pewno uwiecznię go na zdjęciu gdy tylko rozkwitnie. Dziękuję. Pozdrawiam. Z tymi buziakami od pana Hudsona, to różnie może być...
No tak, liście inne, ten mój poprzedni Palibin też takie miał. W takim razie co ja tam wsadziłam? Metka była z Palibinem. A co tam, śliczny jest i pachnący bardzo - oto dowód:
Z trzeciej strony, to on nie jest ani lilakiem ottawskim, ani węgierskim, bo ma inne liście.
A to białe jest bardzo ładne, podobne do tej verbeny hastata, zbierz nasionka Elu.
Mój floks jeszcze nie myślał żeby zakwitnąć, a Twój mimo że malizna, to proszę jaki ładny.