Mala_Mi
17:17, 13 sie 2013

Kasiek.. ja i M biegamy z aparatem... szczególnie zimą, bo co robić... tylko ptaki można obserwować... U nas zwierzyna ma sie dobrze

Dziś przyjęłam na wychowanie 3 wielkie karpie koi i jedną wielką orfę..... kolega miał w oczku i już były za wielkie ...... szukał domku gdzie zadbają.... chyba zadowolony z nowego miejsca do życia dla swoich podopiecznych..... a ja pogoniłam dokupić jeszcze 2 orfy, bo to stadne rybki.. i głupio jak jedna będzie samotna.....
Teraz jakoś muszę odłowić trochę moich karasi... i też mam im nowy domek..... tylko łobuzy za nic nie dają się złapać

mam moja sie śmiałą że moje rybki już można łowić na patelnie i byłby co jeść.... te nowe na patelnie się nie zmieszczą.. chyba, że w dzwoniki

A ptaki.. maja takie busze jak ten....... uwielbiają te moje gęstwiny