Widzę, że z Megi weszłyśmy w tym samym czasie
Gosiu, Pawle dziękuję za wspaniałą sobotę, Kubusiowo jest piękne, a Wasz Kubuś rewelacyjny!
Mam mało zdjęć, ale coś tam wkleję
Kondziu nie będę obiektywna.... ja nie lubię czerwonych róż... a okrywowych tym bardziej.....
Dla mnie RÓŻA musi miec kolor różowy lub biały lub żółty
Ale jesli masz taki kolor w ogrodzie to sadź. Juz kupiłeś?
Kurczaki, reflektorki swoją wielkością i czernią biją po oczach, pochowaj je za bukszpany a nie przed, żeby efekty świetlne wydobywały się zza roślin a nie świeciły z przodu
Kable pochowaj pod ziemią.
Ten przy drzewie przesuń pod drzewo i niech podświetla koronę od dołu a nie z przodu
kłosek jest smukły ... waskolistna ma krótszy i bez tego charakterystycznego wąskiego końca ...
miałam do kubika wkomponować tę waskolistną ale po zastanowieniu chyba jednak dam szerokolistną ... bo chodzi mi o soliterowe kulki pomiedzyróżami i mam nadzieję że to mi da ładne drugie piętro ... a werbena trzecie ... tak dla oka ...
Anula śliczna markiza ja bym nie przemalowywałam tarasu, cień od markizy i tak daje szarą ścianę, a pasy masz w markizie biało-szare, mebelki białe, tak jest ładnie
Gosia w Kubusiowie a Kubusiowo na żywo jeszcze piękniejsze. Kto tam raz zawita, będzie chciał wracać, bo Gosia z Pawłem, rodzicami i Kubusiem to taka sympatyczna brygada, że po 5 minutach czujesz się jak w domu lub u serdecznych przyjacół. Nie wspominam o nasadzeniach, kancikach i wszechobecnym porządku, teren ogromny a wszystko jest naprawdę na medal. Nie wierzcie Gosi, jeśli twierdzi inaczej
i wąskolistna
Nie ma reguły. Wszystko zależy od wiosnnego cięcia, zimy, nawozenia. Jedno jest pewne szerokolistna jest ładna i zima i wiosną a nie tylko latem. Mozesz z niej uformować gęste kule. Wąskolistan ok gdy wsadzisz w ramy z bukszpana