oj super, przypomniałaś mi...mus się dowiedzieć czym go tak utrwala!
kupiłam ostróżkę, w 2 kolorach, fiolet i niebieski, coś na zdjęciu nie bardzo widać..
Ula, spotaknie fajne, ale na całym ogrodzie wszystko naraz rozgrzebane,, chyba jakiś plan mus zrobić, bo mamy chaos
ale za to przetaczniki są , jak należy
fajnie rozrosłą się trzykrotka wirginijska, szkoda że te kwiaty cały dzień nie pokazuje
niedziela była fajna, pogoda znośna i ciut ogrodowych prac zrobiłam, ale noc miałam z głowy, myślałam i myślałąm, jak przerobic rabaty i nic nie wymyśliłam!!
tu pod murem będę zmieniać, jeszcze nie wiem jak, zostanie hakone i czosnki, reszta musi ulec zmianie
Piekne te Twoje łany bodziszków. Korzeniasty miał odstraszać, ale chyba w tym roku to nie ma na nie sposobu
A ja nadal nie mam ani jednej sztuki. Jeśli Twoja oferta nadal aktualna, to ja bym poprosiła jednak o sadzonkę, sadzoneczkę, kiedy będziesz coś z nimi robiła. Przesadzała, dzieliła...
Spóźnione życzenia urodzinowe przesyłam, w załączniku różyczki.
Bardzo podoba mi się twoja angielska rabata. Super wyszło. A widoczki ostatnie takie trochę "innym spojrzeniem" mi się wydają. Pozdrawiam wakacyjnie, bo ja do jutra też takie małe wakacje mam. U nas pogoda ok. Nie pada i od czasu do czasu słońce zza chmur wygląda. Tego i wam na południu życzę.