Postawić trawkę nad i...
07:48, 03 cze 2013
...witam pięknie lecz deszczowo odwiedzających wątek..niestety...pogoda krzyżuje nam prace brukarskie co nie poprawia nam nastrojów...nawet zdjęc tego co już jest zrobione nie będzie
ulewa od rana...
i końca nie widac...
...jedyny optymistyczny akcent minionego długiego weekendu to taki że prawdopodobnie będzie i w tym roku kwiatek na tulipanowcu...mówię prawdopodobnie bo nie widziałam ( wirus oczyszczający przewód pokarmowy się u nas zadomowił i w weekend właśnie dopadł mnie
) ale widział Żon ...może jak się trochę słońca pokaże to zdąży zakwitnąc przed moim wyjazdem
...kupiłam też trochę kwaiatów do zmian komopzycji w donicach ale nic nie posadziłam z podanych wyżej powodów ..na dzisiaj też żadnych ogrodowych prac nie planuję...tylko praca, praca, praca...do wieczora
...na pocieszenie zostawiam najpiękniejszą porę roku....

miłego nowego tygodnia....

...jedyny optymistyczny akcent minionego długiego weekendu to taki że prawdopodobnie będzie i w tym roku kwiatek na tulipanowcu...mówię prawdopodobnie bo nie widziałam ( wirus oczyszczający przewód pokarmowy się u nas zadomowił i w weekend właśnie dopadł mnie

...kupiłam też trochę kwaiatów do zmian komopzycji w donicach ale nic nie posadziłam z podanych wyżej powodów ..na dzisiaj też żadnych ogrodowych prac nie planuję...tylko praca, praca, praca...do wieczora

...na pocieszenie zostawiam najpiękniejszą porę roku....