Dziekuję dziewczyny, że zajrzałyście do mnie.
Danusiu masz rację, muszę wziąść kartkę i wszystko rozrysować. Tylko sama jeszcze nie wiem jak to ma wyglądać.
Pokażę Wam od czego zaczynałam.
IV 2010 Pierwsze nasadzenia.
VII 2010
Nom Ty to mnie potrafisz zmotywować Będą będą ,... jak światło będzie dobre, bo ponuro i dżdżyście.. i zimno brrr.... Mam tylko jedno jedyne zdjęcie, którego nie widziałyście... dereń
Ale miła niespodzianka. Nie przypuszczałam, że będę miała tak wielu Gości i tyle odsłon wątkowych.
Bardzo mnie one ucieszyły.
Z nadzieją, że się nie rozczarujecie, zapraszam ponownie.
Na wstępie zaułek gdzie obecnie przeważa biel tawuł i kalin.
o ja! no to super! tylko ja je posadziłam pod grujecznikiem japońskim, tym drzewkiem wysokim pniu mają tam niedużo miejsca bo wokoło żurawki i potem włóknina wszędzie więc zobaczymy czy w tej małej przestrzeni się wysieją, ale dziękuję, będę obserwować.
No chwilkę mnie nie było, a tu takie święta dwa. Anitko, spóźnione życzenia wszystkiego co naj, naj, naj. Prawda, że po czterdziestce jest jeszcze lepiej
I gratki z okazji 400
trzymaj się ja też jakos...... bardzo to przeżywam a Ty kochana odpoczywaj i niewyginaj się tak czekam na zdjęcia możesz robić je na siedzonco hi hi kwiatuszek dla ciebie
Witaj Anula, zrób koniecznie tak jak Szefowa (Danusia) pisze rozrysuj działkę na kartce wyznacz rabaty i pytaj, kopiuj i korzystaj z forum, bo warto...suczka przecudna....jednak z doświadczenia wiem, że plamy nie znikają same....ona ma dopiero pół roku i szybko się nauczy, więc wyprowadzaj ją, za potrzebą, poza teren ogrodu, bo warto....ja mam ogród w centrum miasta i do parku trochę daleko i ganiam za swoją z konewką, trochę pomaga...ale ja mam mały ogród
Pozdrawiam ze słonecznej Toskanii. Tu już królują róże
I takie różne rosnące w szczelinkach w murze, fajnie to wygląda
A tu winorośl i glicynia(niestety już nie kwitnie)