Aniu obejrzałam większość relacji, wasze uśmiechnięte i szczęśliwe buziaki i powiem szczerze, że ogromnie mi żal, nie nie mogłam dojechać ale trudno życie przed nami i niejedno spotkanie też
A ja uwielbiam Twój uśmiech na awatarku... i Skoczek się zgubił
A ogród z bylinami to włąsnie takie zaskakujące zmiany aranżacji w czasie.. to nie mój ogród.. to byliny to robią
Rok temu zrobiłam sesję dla wybranego miejsca jak się zmienia co jakiś czas... to w pierwszej części.... i wiem o tym i ciągle sama się dziwie, że mnie to zaskoczyło
Wiec walczę z bylinami i i je mam bo lubię jak jest ciekawie i nieprzewidywalne
Dziś takie zaskoczenie znalazłam w ogrodzie.. jajko wielkości praktycznie kurzego... ale u mnie kur nie ma, i nigdy od sąsiadów kur u siebie nie miałam.. wiec co to???
Moje prywatne Święto Róż
Wiem, wiem - folklor ale gdy kupiłam działkę kilka krzewów było już wsadzonych i tak jakoś poszło
A to już Danusiowe Święto, przemiłe z resztą
U mnie cisza.....Przynajmniej na wątku, bo co chwilę burze i ulewy....Tutaj mnie złapało przy czyszczeniu rabat z badyli - widać nawet resztki po tulipanach i doniczkę z przekwitniętymi różami
Begonie jak widać stoją w wodzie....biedne.... Ale za to anabelki jak zaszalały w tym roku
Ale żeby nie było tak smutno Trochę fotek z Pirenejów Z komórki, bo nie brałem aparatu.....Ale skąd mogłem wiedzieć, że spotkam tam dziko rosnące 3-metrowe bukszpany! Czemu u nas takie "chwasty" nie rosną?
Ale jako członek ogrodowiska nie zapomniałem zostawić po sobie znaku rozpoznawczego Moja własna obwódka z bukszpanu w Pirenejach Widzicie je?
Akanta, mam te hostę w ofercie jakby co
Ładnie kwitnie też hosta Heat Wave, szkoda tylko, że bardzo wolno się rozrasta, ale z tego co widzę to warto czekać .
Mój ulubiony klon Shirashawy wreszcie pokazał na co go stać
Kwitnie powojnik bylinowy x-durandii.
Świerk białobok w towarzystwie różnych odmian szałwii