Wzgórze chaosu
17:30, 24 sie 2022
Buczki kupiłaś obłędne, fajnie je widać, będziesz zadowolona.
Patrząc na moje brunnery w innych miejscach, to zdecydowanie są to rośliny bardziej cienia niż słońca.
Na froncie domu zrobiliśmy rewolucję, zniknęły srebrne straszydła, odsłaniając brzozową.
I niestety brunnery jako obwódka nie dają tam rady, zbyt słonecznie i sucho. Zrobię zdjęcia to zobaczysz.
Parocja nadal w donicy, nie mam pomysłu gdzie sadzić.
Judaszowiec Golden Heart jest niesamowity. Rośnie na górce, co bardziej go eksponuje. No i ten kolor. Mocno limonkowy.
Nie ma tam za wiele bezpośredniego nasłonecznienia, nic go nie przypala.
Przegląd moich bodziszków będzie, potrzebuję tylko zdjęcia odszukać.
Każdy z nich czymś mnie ujął.
Np. Biokovo kwitł raz, w czerwcu, dosyć długo, ale za to stworzył niesamowity dywan pod ławką.
A jego liście pachną obłędnie, tak mocno ziołowo.
Ten piękny w kolorze, podobny odcieniem do szałwii Purrsian Blue. Muszę znaleźć etykietę.
A tu dywan pod judaszowcem, niestety obawiam się, że kupiony w ciemno.
Patrząc na moje brunnery w innych miejscach, to zdecydowanie są to rośliny bardziej cienia niż słońca.
Na froncie domu zrobiliśmy rewolucję, zniknęły srebrne straszydła, odsłaniając brzozową.
I niestety brunnery jako obwódka nie dają tam rady, zbyt słonecznie i sucho. Zrobię zdjęcia to zobaczysz.
Parocja nadal w donicy, nie mam pomysłu gdzie sadzić.
Judaszowiec Golden Heart jest niesamowity. Rośnie na górce, co bardziej go eksponuje. No i ten kolor. Mocno limonkowy.
Nie ma tam za wiele bezpośredniego nasłonecznienia, nic go nie przypala.
Przegląd moich bodziszków będzie, potrzebuję tylko zdjęcia odszukać.
Każdy z nich czymś mnie ujął.
Np. Biokovo kwitł raz, w czerwcu, dosyć długo, ale za to stworzył niesamowity dywan pod ławką.
A jego liście pachną obłędnie, tak mocno ziołowo.
Ten piękny w kolorze, podobny odcieniem do szałwii Purrsian Blue. Muszę znaleźć etykietę.
A tu dywan pod judaszowcem, niestety obawiam się, że kupiony w ciemno.
Co może mu pomóc?