Ja również dziękuje za wspaniały dzień Gospodarzom spotkania i wszystkim których tam spotkałam. Ogromnie sie cieszę z nowych znajomosci w realu. Ogród faktycznie był jeszcze piekniejszy niz w tamtym roku, róze prześcigały sie w urodzie, cudne kosmosy , powojniki i wszystkie pozostałe , no i same piękne dziewczyny, wesołe i kolorowe jak kwiaty.Bardzo się cieszę ze mogłam poznac tyle wspaniałych nowych osób i spotkac się z tymi które juz znałam.Dziekuję też Wiesi , Anuli , Gabrysi i Jarkowi za możliwośc bycia w ich ogrodzie i bardzo , bardzo Małgosi która zechciała mnie tam zawieźc. To był piekny dzień.Sami zobaczcie.
No ja już dzisiaj byłam Dama, bo wszystkie cięższe prace wziął na siebie M. On też pierwszy wypróbował taczkę Wiadomo, mamy wspólność majątkową od 37 lat to i moją imieninową taczkę mu dałam w użytkowanie
Pokaże prace wykonaną przez M.
Koło ławeczki w planach były hosty na przemian z Tawułkami. Widziałam u kogoś taki zestaw i bardzo mnie zainspirował Tam jest półcień więc akuratne miejsce dla cieniolubnych
To teraz grupa Świętokrzyska dziękuje za możliwość odwiedzenia wspaniałych ogrodów, poznani tylu osób i cudnych wrażeń!!!
Rabata na ulicy jest po prostu piękna.
Nie ma szans żeby jakiekolwiek zdjęcie oddało uroku jakie ma to miejsce!