Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

boguslawa_ma... 22:27, 20 lip 2013

Ania no co ty piękne zdjęcja ci wyszły z tą latarenką
anna_g 22:52, 20 lip 2013

Kondzio napisał(a)
nigdy hi hi hi

Tak sądzisz Konrad? Powiem Ci, że też mam takie podejrzenia Biedna psina

Bogusiu - bardzo dziękuję i cieszę się że się podobają Wiele takich ładnych miejsc nie mam to se to muszę wykorzystać
Gabrysia_ 07:29, 21 lip 2013

Aniu...latarenka z powojnikiem wygląda rewelacyjnie,ale musi być wieczorem klimat
Szkoda że kici nie możecie sobie zostawiać,razem z psinką wyglądają tak słodko,ja mam dwa koty
Miłej niedzieli!
grazyna 11:45, 21 lip 2013

quote=anna_g napisał(a)kolorystyczny koszmarek?? A jednak ma swój wdzięk

Koszmarek ?

Aniu, coś pięknego. Bogdzia nasza rododendronowa, właśnie radziła mi by przy czerwonym Rh posadzić fioletowy właśnie dla ładnej kompozycji. Tak zrobiłam I ten Twój zestaw tylko potwierdza Bogdzi zdanie
Urszulla 13:43, 21 lip 2013

Aniu,
aż żal rozłączyć taką przyjaźń psio-kocią,
ale jak mus to mus

Powojnik rewelacyjny i cudny ten jego kolor ciemny fiolet- mieliśmy kiedyś takiego w domu
Latarenki się palą- aż miło
Ta horti z tym koszyczkiem obłędna
a na Great Star też mam ochotę...pokaże się za niedługo w całej okazałości.
gierczusia 13:50, 21 lip 2013

Ale fajna ta psio - kocio relacja .. Twoja psiura ma ewidentne nadmiar uczuć maierzyńskich , których nie ma na kim" wyładować "... A ta mała to niezła łobuziara .. Ma coś w oczach

Ps. Mam nadzieję ,że dokładasz kolejną porcję papu jak już kicia się obje , bo inaczej psiur będzie miał kurację odchudzjcą
gierczusia 13:53, 21 lip 2013

Zdjęcie latarenki zpowojnikiem wyszło ślicznie klimacik się zrobił w ogrodzie ,achhhh... Nawet jeśli nie masz wielu tak urolkilwych zakątków u Siebie to się nie martw .. Popracujemy nad tym ,żeby było ich coraz więcej

Buziaki i miłej niedzieli życzę

Za tydzień jedziemy... Hurrrra ... Jakie planujesz godziny odwiedzin u Alinki ??
Kindzia 15:07, 21 lip 2013

Mrusia śliczna...miałam mamę z trzema małymi zeszłego lata...ale mi było się trudno z nimi rozstać...

Mam taką !!!!!!!!! Ale moja malutka jeszcze, zobaczymy jak zakwitnie, bo jeszcze w lesie jest.
W zeszłym roku zero kwiecia...ma szansę jeszcze, ale ile kwiatków będzie miała teraz????? Coś tam jest...
anna_g 21:51, 21 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aniu...latarenka z powojnikiem wygląda rewelacyjnie,ale musi być wieczorem klimat
Szkoda że kici nie możecie sobie zostawiać,razem z psinką wyglądają tak słodko,ja mam dwa koty
Miłej niedzieli!

Gabrysiu dziękuję Wieczorem to klimat może i byłby, ale u nas nie ma szans na "posiedzenie" - koszmarne komary...
Milego tygodnia

grazyna napisał(a)

Koszmarek ?

Aniu, coś pięknego. Bogdzia nasza rododendronowa, właśnie radziła mi by przy czerwonym Rh posadzić fioletowy właśnie dla ładnej kompozycji. Tak zrobiłam I ten Twój zestaw tylko potwierdza Bogdzi zdanie

Grażynko - no jakoś tak fioletowy z czerwonym... wydawałoby się że jednak nie powinno pasować Ale mnie też się to podoba choć wyszło tak przypadkiem

Urszulla napisał(a)
Aniu,
aż żal rozłączyć taką przyjaźń psio-kocią,
ale jak mus to mus

Powojnik rewelacyjny i cudny ten jego kolor ciemny fiolet- mieliśmy kiedyś takiego w domu
Latarenki się palą- aż miło
Ta horti z tym koszyczkiem obłędna
a na Great Star też mam ochotę...pokaże się za niedługo w całej okazałości.

Ula - Zbyszek twierdzi że ta moja Great Star to ściema... I że to raczej co innego... Jak porównałam z wujkiem google to muszę mu przyznać racje... ale poczekamy, pożyjemy, zobaczymy. I tak jest ładna - choć rozłozysta i pędy już się pokładają - może dlatego ze młoda - choć Silver Dollar mają pędy wzniesione. Na razie niech sobie kwitnie
Pozdrawiam Ula. Muszę do Ciebie polecieć i zobaczyć czy są nowe fotki

gierczusia napisał(a)
Ale fajna ta psio - kocio relacja .. Twoja psiura ma ewidentne nadmiar uczuć maierzyńskich , których nie ma na kim" wyładować "... A ta mała to niezła łobuziara .. Ma coś w oczach

Ps. Mam nadzieję ,że dokładasz kolejną porcję papu jak już kicia się obje , bo inaczej psiur będzie miał kurację odchudzjcą

Mała jest faktycznie łobuziara i spryciula. Z psem robi co sie jej żywnie podoba Ale - choć psinie dieta odchudzająca to akurat nie zaszkodzilaby - to jednak faktycznie dokladamy jej jedzonka
Eluś - Alinka napisala, że zbieramy się o 12-tej no to myślę, że tak właśnie tam postaram się być - około południa.
Też mam nadzieję że urokliwych zakątków w ogródeczku mi przybędzie Juz mam plany I mam nadzieję, że będziecie mi pomagać

Kindzia napisał(a)
Mrusia śliczna...miałam mamę z trzema małymi zeszłego lata...ale mi było się trudno z nimi rozstać...

Mam taką !!!!!!!!! Ale moja malutka jeszcze, zobaczymy jak zakwitnie, bo jeszcze w lesie jest.
W zeszłym roku zero kwiecia...ma szansę jeszcze, ale ile kwiatków będzie miała teraz????? Coś tam jest...

Kasiu - horti zakwitnie - nasza ma juz parę lat - z tym że nie wiem ile
A powiedz mi jak Ty znalazłaś domki dla trzech kociąt - bo ja nie mogiem nawet dla jednego - każdy mówi "kota... a to nie" - jutro się okaże czy ten domek na który jest nadzieja wypali...
Pozdrawiam
anna_g 21:59, 21 lip 2013

A jak Wam się horti podoba to Wam jeszcze wrzucę
Jest i niebieska

i różowa
i dwukolorowa

i miewa gości