no to już mnie tak uspokoiliście że jutro się opalam .koniec stresa . bo tak sobie zakładałam ,że przecież każdy z nas ma jakieś wonty do swojego ogrodu .więc zrozumiecie
na dobranoc relacja z makowej łąki na angielskiej rabacie
róże postaram się wszystkie zabrać i te z tarasu i ogrodu Taras po dzisiejszym gradzie i burzy, dość dobrze się trzyma a w ogrodzie najbardziej ucierpiały ostróżki, wszystkie leżą
Danusiu jak pięknie ci kwitnie ta róża i jak elegancko wypada na tym tle ! W końcu pogoda wystarczyło dwa dni i już pod drzewami nie jest mokro.Strasznie pod roślinami ryją mi krety,muszę szybko wyplewić i udeptać.Dziś już trochę zaczęłam bo na pierwszy plan poszło koszenie.Komary straszne jak tylko się ruszy krzaczkiem trzeba uciekać.Nawet pryskania się nie boją takie wściekłe.Pozdrawiam i jeszcze sobie popatrzę.
nie miałam pojęcia, że można zrobić pergolę z dwuskrzydłowych drzwi ... hmmm ... z rozebranej "Norki" mam takie w garażu )))))))) ... zastanawia mnie co to to białe po prawej ... ładne i wysokie ...
Łukasz, Borbetko dzięki za podpowiedzi Pomyślałam, że jednak tą Southern Comfort przeniosę gdzieś do słoneczka, ale piszesz Moniczko, że może się przypalać ... Jeszcze spytam Anę-Art, bo z tego co kojarzę, to jej Southern Comfort ma piękne kolorki. o ! nawet mam jej zdjęcie :