Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Na Francuskiej 15:41, 30 cze 2013

Do góry
Dla zaglądających, a w szczególności dla AgnieszkiW świeże zdjęcia.
Zapraszam do oglądania

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:36, 30 cze 2013

Do góry
Nahema jeszcze w pąkach ,wygląda na to ze będą to duze kwiaty a ja myslałam że mniejsze .Chyba że to pomyłka. Zobaczymy kiedy się rozwiną .Czekam na jej zapach !

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:33, 30 cze 2013

Do góry
Szałwia omszona wśród róż .Równie pięknie się rozrosła i ten kolor który lubię Poniżej cindirella jeszcze malutka ale dwa kwiaty przy samej ziemi już rozkwitły

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:27, 30 cze 2013

Do góry
Może czas zmienić imię szaty utkane z chmur ,jakie to romantyczne .Spałam długo i głęboko a nad ranem miałam sen,nie dobry sen Długo się zastanawiałam czy na pewno to mi się jedynie przyśniło.Rzadko miewam sny bo kiedy następuje ta faza ja już muszę być na nogach ,jedynie na wolnym je miewam choć nie zawsze pamiętam, może i i lepiej bo pięknych już dawno nie miewam.Teraz kilka nowych roślinek

To jest chyba róża Maria Teresia ale nie jestem pewna bo zgubiłam etykietę

Jeszcze jedno ujęcie .Lubie tę różę bo ma ciemno zielone błyszczące liście
Kwitnie długo i zawsze ma dużo kwiatów Utrzymują się dosyć długo na krzaku i na nic nie choruje Pięknie się rozrasta a najładniejsze kwiaty ma już w pełni rozwinięte ,delikatnie też pachnie

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 15:18, 30 cze 2013

Do góry
Witaj Haniu w niedzielę !!!!!!!!!!! słyszałam, że swiętowałas więc wszystkiego dobrego dla wszystkich i miłej niedzieli i kwiatuszek na powitanie funkia od Dawida cieszy kwiatem buuuuźiam
Ranczo Edy 15:09, 30 cze 2013

Do góry
Ranczo Edy 15:07, 30 cze 2013

Do góry
Ranczo Edy 15:03, 30 cze 2013

Do góry
nowy nabytek od Nati- trawa i od Eluni funkia a to dalsze rozkwity tawułka -Nati sobie upatrzyła i muszę wychodować
Ranczo Edy 14:58, 30 cze 2013

Do góry
niedziela ach ta niedziela -chłodno i wietrznie funkia zielono-białe liscie f. Dawidowa - rozkwitła
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 14:43, 30 cze 2013

Do góry
Haniu bardzo dziekuje za pokazanie tej pieknosci i za informacje,kochana jestes Milej niedzieli zycze i jeszcze raz dziekuje
Ogród przy lesie początek 2012/2013 14:30, 30 cze 2013

Do góry
W końcu ,nie pada ,ale jest chłodno ,chwastów wszędzie,że ho ho.

Ogród z platanem. 14:21, 30 cze 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Dzisiaj byłem w Koninie i przy okazji wstąpiłem do Centrum Ogrodniczego 'Mój Ogród' w Kraśnicy. Lubię tam wjeżdżać, bo mają ciekawe roślinki. Dzisiaj na przykład kupiłem sobie werbeną patagońską.
Ale nie o tym chciałem...Specjalnie dla Sabinki z "Ogrodu u Mayi" zrobiłem zdjęcie (niestety tylko komórką) jak fajnie wygląda siatka obrośnięta jałowcami 'Wiltonii'

Oczywiście na żywo o niebo lepiej wygląda

O rany...ale piekny...Az usiadlam z wrazenialece go poszukac i poczytac
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:12, 30 cze 2013

Do góry
Acha i już wiem co to za grusza, na którą polowała Pszczółka, faktycznie super drzewko

Pszczółka .. twoje hortensje Everest.. patrz jak super rosną.. a martwiłaś sie, ze takie małe sadzonki Na zdjęciu nie wygląda na dużą, ale jest duża
Miałam ją przesadzić, ale chyba zostawię, troszkę ma tu za ciemno, ale będzie super widoczna z tarasu

Kwiatki i rabatki u Elizy 14:08, 30 cze 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Dzisiaj troszkę poszerzyłam rabatkę, aby wsadzić hortensję, na razie tylko tyle, jak hortensja podrośnie to znowu poszerzę

Zrobiło się troszkę miejsca i znowu myślę co by tu dosadzić, aby nie było pustego miejsca, bo od razu koty tranzytowe zaczną zakopywać....

Elu, fajne zmiany,
a jaka to horti nowo posadzona?
jak się rozrośnie będzie pięknie wykańczać rabatkę
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:08, 30 cze 2013

Do góry
Zmiana planów jadę jutro...
Ten środkowy klon to mój.. foto komórką robiłam Ma najniżej szczepienie.. muszę sięgać do konarów aby powiesić karmniki

Taki duży Foto z moim panem od drzewek.... dano nic nie kupowałam wiec w szkółce spędziłam 1,5 godziny Taka okazja, że znów potrzebne drzewko..... a co do buka.. to chodzi mi po głowie trikolor.... nawet mam upatrzony, teraz kwestia gdzie posadzić Muszę, najpierw rabatę zrobić i zobaczę co sie da tam jeszcze upchnąć.... tak ja nie sadzę, aj upycham

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 14:00, 30 cze 2013

Do góry
Na koniec jeszcze sesja zdjęciowa mojej "smukłej modelki" ... z ogrodem w tle......

.........niektórzy to wiedzą jak wykorzystać lato w ogrodzie, co...

Ogród u Mayi 13:57, 30 cze 2013

Do góry
Posadzilam moje nieszczesne kule i wyglada to tak...kiepsko bo pelno mi chwasciorow naroslo po deszczach i co z tego ze je wyrywam jak one sa szybsze..Musze je porzadnie wypielic i kora zasypac.

Mopsa przesadzilam.4 kulki bukszpanowe wlozylam tuz przed mniejszymi na zakrecie , i jedna kulke pod Acerkiem.

Myslalam te Conici przenisc na strone z zawijaskiem, dostadzis jeszcze dwie hosty, a tuz pod Thujami po stronie z zawijasem dac RH ale tam jest pelne slonce caly dzien...Chcialam cos z kolorem bialym..Ale Hosrtensje raczej nie prztrwaja..

Juz mam tez eko bordy i musze to ulozyc w zestaw. Ale potrzebuje Waszych opini i pomocy. Buziam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies