Damą być , ach se si bon, se si bon ! Tylko gdzie te damy, gdzie te damy są? Są, są! Mam na nie oko. Dawid zajęty przypilnuję, żeby wszystko było jak należy!
Mirabelko - zaglądaj, podpatruj a zobaczysz, że za jakis czas i Twój ogród będzie piekny i kolorowy. Pozdrawiam
Witaj Irenko - mówisz i masz - własnie wyszłam na chwilkę do ogrodu, żeby parę zdjęc pstryknąć
Posadziłam dzis hosty - niech prowadzą do miejsca wypoczynku
Po drodze do Kubusiowa jest bardzo fajna restauracja. Lubię tam wskakiwać na pierogi bo sa bardzo dobre To Młyn u Mariaszka na trasie gdańskiej - kto jeździ tamtędy to wie... A to parę migawek z tego miejsca.
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji róż, które zastałam na swej działce. Szukałam sama, ale niestety po zdjęciach nie mogę rozpoznać, które mam. Będę stokrotnie wdzięczna za informację!
Wrzucę zdjęcia dwóch ostatnich rozwiniętych jak się tylko pokażą w pełnej krasie.
No i Zuzanka! Nie, to jeszcze Jola polująca na okazy! Żeby się nie zgubić w tłoku nałożyła sobie antenkę na aparat! Wg takiego namiaru,żaden kwiatek godny wagi jej nie umknie!