Mi nieraz nawet duze liscie zmroziło. Nic im nie bedzie sadz teraz aby sie ukorzeniały. Od dzisiaj ma nie byc przymrozków, w razie zagrożenia czego nakryjesz j nawet folia albo szmatą
Marto ja tez sobie uświadomiłam różnice pomiędzy nimi dopiero gdy je posadziłam obok siebie a sadze je chyba juz 3 sezon...W sobote pokazę na zdjeciach róznicę bo chwilowo na tarasie sa meble ogrodowe zeskładowane, remont trwa.
Bridal sa obfitsze, gęściejsze i maja wiecej kwiatów na łodydze. Cheerfullness sa delikatniejsze i rzadsze. Na etykietach wygladaja podobnie. I Bridal mocniej pachna. A jak do tego doda sie Thalia to te sa delikatniutkie i pojedyncze kwiatki na łodygach
Bozga czy moge teraz jeszcze przesadzić hortensje ogrodowe?
Właściwie tylko pytam abyś mnie usprawiedliwiła
Passion You and Me wyglądają słabo, idą w kąt a na ich miejsce endless summer
Pleśń na tarwniku moze byc efektem bardo mokrego poczatku zimy i stałych opadów na przedwiosniu. Przeciez u nas chyba z miesiac niemal nieprzerwanie padało a było zimno. Zrobiłaś weykulacje?
Z tego powodu mam porazone chorobami grzybowymi tulipany, ważne jednak ze kwitną
Czas przesadzania jest do 15 maja czas leżenia od 15 maja do konca sierpnia. Przyjdzie i czas na leżaczki. Potrzebuję rozgrzewki gdy zimno a potem to juz trzeba sie chłodzić.
Masz racje, nie narzekam, przygotowywałam sie na te wpłatę cały rok podatkowy....odkładałam na ten podatek
Na działaności to mi sie jakos proporcje pomiedzy wszytskim mieszały....zamiast dbać o przychody koncentrowałam sie na kosztach
Ale kiedys wróce do działaności jeszcze max 10 lat pracy zawodowej