Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród Nety- moje marzenie 10:58, 17 sty 2017

Do góry
do czerwieni i pastelowych brzoskwinek można dodać mocnego fioletu np przetacznik, ostróżka bedzie ekstra!
Ogród Marty 08:14, 17 sty 2017

Do góry
Marta napisał(a)

Dziękuję Aniu Ty też doczekasz się pięknych, wielkich hortensji u siebie, już wiesz jak ciąć, żeby były najefektowniejsze. Planu nie mam, może kiedyś siądę i coś nabazgram?? Rabata o którą pytasz z tyłu ma warzywnik jest dosyć wąska. Buziaki zostawiam

Czyli dobrze sobie to cięcie wymysliłam?
nie chodzi mi o jakiś mega dokładny plan, tak pogladowo co gdzie masz to będę miała rozeznanie ktora rabata obok czego jest
Ogród Marty 07:36, 17 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
pięknie! dech zapiera... czyli tak 3 sezony sa hortkom potrzebne i dają popis
ja też tak właśnie chcę przycinać że zewnętrzne pedy nad pierwszym oczkiem a te w srodku nad drugim i trzecim.
a ile ty masz fajnych zakamarków w ogrodzie, super
nie chciało by Ci się tak mniej więcej narysowac planu ogrodu?
mnie bardzo intryguję te rabaty z 3 stron widoczne
naprawde Martuś ślicznie masz...

Dziękuję Aniu Ty też doczekasz się pięknych, wielkich hortensji u siebie, już wiesz jak ciąć, żeby były najefektowniejsze. Planu nie mam, może kiedyś siądę i coś nabazgram?? Rabata o którą pytasz z tyłu ma warzywnik jest dosyć wąska. Buziaki zostawiam
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:38, 16 sty 2017

Do góry
pieknie!
Ogród z pergolą 21:35, 16 sty 2017

Do góry
Monika ja późno dotarłam, pamiętam jak polowałam na czosnki to z samego rana leciałam jak opętana. teraz mi się zapomnialo ;p
Kaśka dziękuję! mega jesteś!
Miłka ja tez jestem wielką fanką grujeczników, w przyszłości między nimi ma być hamak. niewiem za ile lat juz będą na tyle silne aby go zawiesić ale doczekać sie nie mogę a wiesz teraz się zastanawiam jak ja mam nazwać ten nowy wątek? bo pergoli nie będzie..
Ewa Twoje Edenki juz dobrze ukorzenione a ja gapa nie okopcowałam tych sadzonych na jesien
Jola widziałam zaglądam po cichu, pana w czerwieni też widziałam.
Iza bezproblemowa jak zawsze w sumie masz rację, bardziej by moja kieszeń ucierpiała po stracie grujeczników róż sadzonych jesienią np w pażdzierniku tez nigdy nie okrywałaś?
Łucja zurawki to myślę że pikuś ale róże..bój się boga kobito! ale chora jesteś to zwalmy to na osłabienie
Kasia można?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:03, 16 sty 2017

Do góry
oo w moich stronach byłaś
Ogród Mirelli 19:40, 16 sty 2017

Do góry
oo u Ciebie tak zimowa jak u mnie moje dziewczyny w nd dwa balwany ponad 1,5m ulepiły
Ogród Marty 19:35, 16 sty 2017

Do góry
pięknie! dech zapiera... czyli tak 3 sezony sa hortkom potrzebne i dają popis
ja też tak właśnie chcę przycinać że zewnętrzne pedy nad pierwszym oczkiem a te w srodku nad drugim i trzecim.
a ile ty masz fajnych zakamarków w ogrodzie, super
nie chciało by Ci się tak mniej więcej narysowac planu ogrodu?
mnie bardzo intryguję te rabaty z 3 stron widoczne
naprawde Martuś ślicznie masz...
Ja i mój ogródek, a może ogród 19:21, 16 sty 2017

Do góry
ja mam 2 x magic corner i jeden narożnik z półkami i to zalezy w sumie co tam będziesz musiała trzymać. w jednym mam garnki w drugim patelnie i żaraki czyli to czego uzywam często i wtedy warto mieć mechanizm. w rogu z połkami mam tylko miksery i szyblkowar. na szczęście tego używa tylko M to się nie denerwuje wyjmowaniem tego
Ogród z pergolą 14:21, 16 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
żałuje bardzo tych róż uwierz mi... zgapiłam się poprostu
żyję tylko nadzieją że ta gruba warstwa śniegu je ochroniła w te mrozy..

Eee tam, ja nigdy nie okrywam i nie kopczykuję, jeszcze żadna mi nie padła. A jak padnie to też dobrze, będzie miejsce na coś innego.
Ogród z pergolą 12:13, 16 sty 2017
Do góry
anna_t napisał(a)

jeśli chodzi o palikowanie to grujeczniki mam prościutkie, najbardziej zalezy mi na tym aby się nie połamały przy silnych wiatrach bo tuje jeszcze malutkie to w przeciągu są. ukorzenione juz chyba są..?

śnieżek na pewno jest jakąś tam kołderką
Nie mogę się doczekać,aż grujeczniki u Ciebie będą w pełnej krasie.
Na szczęście one szybko rosną

I ja czekam na nowy wątek
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 16:53, 15 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

chce formę wielopniową, najprawdopodobniej wsadze po 3szt w dołek. o pensylwańskim i strzępiastokorym tez myslałam, pewnie przy najblizszym spotkaniu grupy łódzkiej w Arboretum Rogów wkońcu je zakupię tylko one ponoć baaardzo wolno rosną
twoje fotki przepiękne..klonami zaraża mnie Bogdzia, tez je uwielbia a ja wraz z nią i teraz Tobą

Widzisz o tym nie pomyślałam posadzić grupowo

Super macie w tym Rogowicz, piękne arboretum, spotkacie się na wspólnych zakupach przy wspólnym zwiedzaniu

Klona strzępiastokorego zobaczyłam właśnie foto u Bogdzi po Waszym spotkaniu w Rogowicz rok temu

Na każde drzewo trzeba poczekać moje dwa strzępiastokore zimują swoją pierszą zimę u mnie
Typografia ogrodu 14:57, 15 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
widziałam
super
Ogród z pergolą 12:50, 15 sty 2017

Do góry

jeśli chodzi o palikowanie to grujeczniki mam prościutkie, najbardziej zalezy mi na tym aby się nie połamały przy silnych wiatrach bo tuje jeszcze malutkie to w przeciągu są. ukorzenione juz chyba są..?
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:57, 15 sty 2017

Do góry
Agania napisał(a)

Kupuję ziarno gorczycy w ogrodniczym sklepiku na kg., ja walczę na trawniku z mleczami i kretami

Mam sporą kolekcję klonów japońskich, kilka pospolitych, 2 polne,
2 jesionolistne odm., pensylwańczyka i dwa strzępiastokore młodziki, nie posiadam klona Ginnala i nie
widziałam go naocznie, nie doradzę Ci niestety, jaką formę planuejsz na pniu czy wielopniową, z foto
widziałam, że ma szeroką koronę?

Klony uwielbiam za ich wczesny start, ich zieleń i czerwień budzi się razem z kwitnieniem magnolii

Acer pensylwanicum...maluszek 3 latek, druga zima u mnie bez okrycia...

chce formę wielopniową, najprawdopodobniej wsadze po 3szt w dołek. o pensylwańskim i strzępiastokorym tez myslałam, pewnie przy najblizszym spotkaniu grupy łódzkiej w Arboretum Rogów wkońcu je zakupię tylko one ponoć baaardzo wolno rosną
twoje fotki przepiękne..klonami zaraża mnie Bogdzia, tez je uwielbia a ja wraz z nią i teraz Tobą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies