Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

katel 22:19, 15 sty 2017

Aniu widziałam, że się u Agani klonami zachwycasz a i inne rzadko spotykane drzewa Cię interesują, zaraz Ci wysmaruję wiadomość na priva .
12:13, 16 sty 2017
anna_t napisał(a)
żałuje bardzo tych róż uwierz mi... zgapiłam się poprostu
żyję tylko nadzieją że ta gruba warstwa śniegu je ochroniła w te mrozy..

jeśli chodzi o palikowanie to grujeczniki mam prościutkie, najbardziej zalezy mi na tym aby się nie połamały przy silnych wiatrach bo tuje jeszcze malutkie to w przeciągu są. ukorzenione juz chyba są..?

śnieżek na pewno jest jakąś tam kołderką
Nie mogę się doczekać,aż grujeczniki u Ciebie będą w pełnej krasie.
Na szczęście one szybko rosną

I ja czekam na nowy wątek
ewa004 12:32, 16 sty 2017

Ja swoich Edenek nie zabezpieczylam mam jak Ty nadzieję że śnieg je zabezpieczy
yolka 14:13, 16 sty 2017

Pozdrawiam zimowo u mnie zimy nie ma
UrsaMaior 14:21, 16 sty 2017

anna_t napisał(a)
żałuje bardzo tych róż uwierz mi... zgapiłam się poprostu
żyję tylko nadzieją że ta gruba warstwa śniegu je ochroniła w te mrozy..

Eee tam, ja nigdy nie okrywam i nie kopczykuję, jeszcze żadna mi nie padła. A jak padnie to też dobrze, będzie miejsce na coś innego.
tulucy 20:25, 16 sty 2017

Ja nie dość, że jednej całej różanej rabaty nie okopczykowałam, to jeszcze ją samochodem rozjechałam. Połamałam żurawki, bo poszły pod oponę dokładnie, a róże tylko mi auto podrapały szpetnie...
Kasya 21:22, 16 sty 2017

tulucy napisał(a)
Ja nie dość, że jednej całej różanej rabaty nie okopczykowałam, to jeszcze ją samochodem rozjechałam. Połamałam żurawki, bo poszły pod oponę dokładnie, a róże tylko mi auto podrapały szpetnie...

no pirat ogrodowy
anna_t 21:35, 16 sty 2017

Monika ja późno dotarłam, pamiętam jak polowałam na czosnki to z samego rana leciałam jak opętana. teraz mi się zapomnialo ;p
Kaśka dziękuję! mega jesteś!
Miłka ja tez jestem wielką fanką grujeczników, w przyszłości między nimi ma być hamak. niewiem za ile lat juz będą na tyle silne aby go zawiesić ale doczekać sie nie mogę a wiesz teraz się zastanawiam jak ja mam nazwać ten nowy wątek? bo pergoli nie będzie..
Ewa Twoje Edenki juz dobrze ukorzenione a ja gapa nie okopcowałam tych sadzonych na jesien
Jola widziałam zaglądam po cichu, pana w czerwieni też widziałam.
Iza bezproblemowa jak zawsze w sumie masz rację, bardziej by moja kieszeń ucierpiała po stracie grujeczników róż sadzonych jesienią np w pażdzierniku tez nigdy nie okrywałaś?
Łucja zurawki to myślę że pikuś ale róże..bój się boga kobito! ale chora jesteś to zwalmy to na osłabienie
Kasia można?
Marta 07:06, 18 sty 2017

Śliczna ta Twoja Pashmina, ciekawe ile czasu grujeczniki będą mężnieć, alby zawiesić na nich hamak. Oby to szybko nastąpiło. Ciekawie to wymyśliłaś
anna_t 13:48, 18 sty 2017

Marta napisał(a)
Śliczna ta Twoja Pashmina, ciekawe ile czasu grujeczniki będą mężnieć, alby zawiesić na nich hamak. Oby to szybko nastąpiło. Ciekawie to wymyśliłaś

wiesz w idealnym świecie to wyglada tak... leże w hamaku, wietrzyk wieje a ja w totalnej błogiej ciszy podziwiam ogród i wącham zapach pierników który roztaczają grujeczniki
a na dzień dzisiajszy Pashmina wyglada tak:

a grujeczniki tak

ściskam !