Pola
Oj szkoda, było po prostu cudownie, choc padnięci wróciliśmy, musieliśmy do nocy podlewać i po wielu latach w niedzielę wstałam o 11.o zgrozo
Justyna
ma taki blady róż, z małymi białymi akcentami, cudnie pachnie; kupiłam je rok temu, zaraz jak Kindzia je pokazała, u mnie dopiero się otwierają kwiaty, ale dość ładnie i szybko przyrosła.
KasiaWB
dzięki Kasiu, też stwierdzamy, że zmienił się bardzo, za kolejne 3 lata, jak wszystko urośnie, znowu będzie inny
Jana
ten rok dziwny, bo kwitnie wszystko naraz; rh, azalie, irysy, bodziszki, lilie, kaliny i tamaryszki, róże, stokrotki itd
Zielona
Martuś dzięki, faktycznie to tak powoli małe arboretum się tworzy, teraz mam cykora...no bo jak to urośnie, a ja stale wpycham coś, jak my damy radę
Alicja
bardzo dziękuję, oszczędzam wam widoki bajzlu, który tez mam, mam w przebudowie 3 miejsca i tam strasznie, porządki i to co do wywalenia..strasznie
chwasty nie ogarnięte, wąsy przy kantach nie ogarnięte, nasiona z wiązów zawaliły ogród, nie sprzątnięte, trawa od suszy łysieje, białe coś co fruwa, oblepiło wszystko, jednym słowem, tylko rośliny kwitnące sa ok
pokatuję was fotami, skoro to naraz teraz kwitnie
taki sliczny koszyk dostałam od Sylwii

dzięki

kupiłam na wyjeździe 5 azalii; Homebush- pełne kwiaty, Klondyke, Kilian- pełne pachnące kwiaty, Schneegold i 1 NN-pachnąca, 3 jeżówki i 1 buk złoty kolumnowy.
pierwsza azalia Kilian, za 70zł, pozostałe po 35zł
pomarańczowa NN, mocno pachnąca