serio przymrozek ?
pięknie mmm i rozplenice pałeczki boskie ale jeszcze nie chcę zimna nooo
coś czułam że już się zaczyna u ciebie mocniej złapało u nas tylko zapach przy ziemi coś się działo delikatnie ale cóż coraz bliżej nieuniknione ...
Kordino, zaglądam czasem, nie pisałam, ale czas to zmienić Oficjalnie przyznaję, że zaglądam To zdjęcie bardzo mnie ujęło, światło miękko rozlewające się po rabatach. Bogaty masz ogród i wiele w nim ciekawostek.
Z tym pyłkiem też chętnie się dowiem, o co chodzi? domyślam się, że praca dla kopciuszka, ale pewnie w jakiś ciekawy sposób to wykorzystujesz, skoro tak cierpliwie tę pracę wykonujesz? Uchylisz rąbka?
Do „mojej” szkółki przyjechały trawy…
Prawie wszystkie opisane…. Prawie
A akurat spodobała mi się taka, której metka się zagubiła… Najbliżej jej do Droning Ingrid, ale zaraz będę szukać czy nie ma czegoś podobnego ale wyższego, bo ona w donicy już miała wysokość taką jak memory. Więc podejrzewam, że to może być co innego. Cechy charakterystyczne to ciemne łodygi i kwiatostan stojący na baczność. Jakby miał ktoś pomysł to dajcie znać
Poza tym skusił mnie też niższy niż reszta miskant Neil Lucas. Teraz tylko muszę mu znaleźć miejsce i towarzystwo