Witam wszystkich. Moja przygoda z ogródkiem zaczęła się ok 6 miesięcy temu i każdą wolną chwilę spędzam nad pogłębianiem wiedzy o kwiatach, krzewach i wszystkim co jest związane z ogrodami. Jestem niezwykle szczęśliwa, że natrafiłam na ogrodowisko, to prawdziwa skarbnica wiedzy. Aktualnie ciągle pada i drugi raz w tym miesiącu mamy ogłoszony alarm powodziowy, więc musiałam przerwać pracę ogrodowe. Przedstawiam kilka zdjęć moich kwiatków. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła się pochwalić pięknym ogrodem, a na razie wiele pracy przede mną. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Moja przygoda z ogródkiem zaczęła się ok 6 miesięcy temu i każdą wolną chwilę spędzam nad pogłębianiem wiedzy o kwiatach, krzewach i wszystkim co jest związane z ogrodami. Jestem niezwykle szczęśliwa, że natrafiłam na ogrodowisko, to prawdziwa skarbnica wiedzy. Aktualnie ciągle pada i drugi raz w tym miesiącu mamy ogłoszony alarm powodziowy, więc musiałam przerwać pracę ogrodowe. Przedstawiam kilka zdjęć moich kwiatków. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła się pochwalić pięknym ogrodem, a na razie wiele pracy przede mną. Pozdrawiam
różyczki malusie Hanusiowe a tak dzisiaj deszczowo i zimno gaszę kompa bo mryga puszczam do was oczko miłego dnia życzę pomimo extra pogody dozobaczenia
Anulka cieszę się najbardziej na świecie, że wreszcie udało nam się spotkać! Jesteś dokładnie taka, jaką sobie wyobrażałam ze zdjęć - roześmiana i bardzo żywa
Ja nie wiem co jest nie tak z aparatami foto, ale nie oddają charakteru ogrodu - to co zobaczyłam na żywo jest milion razy bardziej zachwycające Nowy tarasik kazałam M. dokładnie obejrzeć i skopiować, może kiedyś się uda A nasadzenia w skrzynkach na tarasie "górnym" no miodzio, nie mogłyśmy z Madzią wyjść z zachwytu! Dojrzałość Twojego ogrodu i jego przytulność, to moje marzenie
Ogroooomniasty buziak!!!
Zdjęcia ogrodowych zakątków inni zrobili lepsze, więc ja wkleję nasze facjatki
Polecam mini kącik warzywniczy z pomidorkami i ziołami U mnie się sprawdza, a do tego prawie cały sezon wsadzam do doniczki dymki, aby mieć świeżutki szczypiorek
A kwiatki w skrzynkach mokną, bo pada już bez przerwy 10 godzin i końca nie widać
Stoją tu
Czy mam dawać podpórki?
Co pomiędzy? Lawenda? Trawki? Żurawki?
W oryginale miała to być rabata 3 kule cisowe na pniu + żurawka Autumn Leaves
Czym zasilać?