Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 10:41, 25 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Ale masz za to piękne trawy....
I tarasik boski..i ten kolor wspaniały...a napisz mi jeszcze bo nie doczytałam wcześniej lustro jest przyciemnione??

Magda,
lustro jest zwykłe, domowe tzw. białe
wygląda jak przyciemnione?
anula_wn 10:43, 25 cze 2013

Margarete napisał(a)
Anula - miło nam było gościc w twoim cudownym ogrodzie. Jesteś niezmiernie sympatyczna osobą, o wyglądze nastolatki.... Masz takie klimatyczne zakątki w swoim ogrodzie, piękny tras jeden i drugi ale moim faworytrm jest różanka...tak róze + lawendy+ miskanty + bukszpanowe skarpety piennych form..do tego ciurkadełko+brzoza.......... bosko. Pozwoliłam sobie na swoim wątku umiescic kilka zdjęc z wizyty u ciebie. Dzieki raz jeszcze !

Margarette
to ja dziękuję za odwiedzenie mojego ogródka
rabata pod domem jest projektu Danusi, dlatego tak wszystkich zachwyca ! ja tak nie umiem skomponować roślin....
a mój wygląd...cóż.... nie ułatwia mi to życia
anula_wn 10:45, 25 cze 2013

kwiatholandii napisał(a)

Właśnie to mało koloru bardzo mi się podobalo. Wszystko stonowane i takie świeze. Zapamiętałam świeżą biel, niebieski i piękne pudrowe róże . Dla mnie bomba
Zawsze chciałam zobaczyc to duze drzewo z huśtawką. Marzy mi się takie drzewo.

kochana ślicznotko ! stonowane, bo ja widać potrzebuję tego stonowania....w domu też
ale koloru zapragnęłam nade wszystko, może powciskam to tu, to tam.....
Drzewo było , stara czereśnia, która daje cień no i można powiesić huśtawkę, bo na hamaczek brak drugiego drzewa
ściskam !
anula_wn 10:46, 25 cze 2013

Ewa napisał(a)
Aniu dziękujemy za cudną radość jaką roztaczasz wokół siebie
Było nam miło kuknąć do Ciebie

Ewciu,
to ja dziękuję ! żałuję, że byliście tak krótko..... nie udało się porozmawiać.... może następnym razem
buziam mocno !
AniaK 10:49, 25 cze 2013

Fajnie było Was pooglądać, może kiedyś uda mi się dotrzeć. Anulka pięknie u Ciebie w ogrodzie, tarasik super, róże rozkwitły jak na zamówienie.
Pozdrawiam
Wieloszka 11:07, 25 cze 2013

Anulka cieszę się najbardziej na świecie, że wreszcie udało nam się spotkać! Jesteś dokładnie taka, jaką sobie wyobrażałam ze zdjęć - roześmiana i bardzo żywa
Ja nie wiem co jest nie tak z aparatami foto, ale nie oddają charakteru ogrodu - to co zobaczyłam na żywo jest milion razy bardziej zachwycające Nowy tarasik kazałam M. dokładnie obejrzeć i skopiować, może kiedyś się uda A nasadzenia w skrzynkach na tarasie "górnym" no miodzio, nie mogłyśmy z Madzią wyjść z zachwytu! Dojrzałość Twojego ogrodu i jego przytulność, to moje marzenie
Ogroooomniasty buziak!!!
Zdjęcia ogrodowych zakątków inni zrobili lepsze, więc ja wkleję nasze facjatki

beta 11:52, 25 cze 2013

Anulka...pieknie u Ciebie ...ani za dużo, ani za mało, poprostu idealnie...uwielbiam twój ogród o każdej porze....zresztą już to pisałam...a Ty pięknie wyglądasz...pozdrawiam serdecznie
anula_wn 12:15, 25 cze 2013

Bogda,
tarasik się przydaje, miło się tam siedzi !
jejeczka nie były tam planowane, tylko leżaczek, ale tak jest znaaacznie lepiej

Magnolio

dziękuję, że byłaś ! żałuję, że nie udało się dłużej porozmawiać . Twoja wiedza mnie zachwyca i onieśmiela - hylę czoła i czekam na Twój wątek

Haniu

ten brak czasu to jakaś choroba tego wieku czy co ? wszystko w pośpiechu....ehhh
zajrzę z przyjemnością jak będę w K. odezwę się wcześniej !
anula_wn 12:22, 25 cze 2013

AniuK
koniecznie następnym razem musisz się wybrać ! te spotkania są magiczne, niepowtarzalne !!!
tego nie oddadzą zdjęcia, ani opisy.... pozdrawiam

Aga (Wieloszko)

Jesteś cudowna !!! Jak miło Cię było spotkać i to samo co z Madzią czułam z Tobą - jakbym Cię znała lata całe och jak bardzo żałuję, że Jesteście tak daleko......
za fotki buuuuziam moooocno , bo nie mam pamiątek, nie robiłam zdjęć.... z tego wszystkiego w ogóle nie pomyślałam o aparacie
mama nadzieję, że się spotkamy niebawem !

Beatko
dziękuję ! jak miło się czyta, że ktoś lubi mój ogród bo ja go lubię, bo jest mój
Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy !
pozdrawiam cieplutko !
Magda70 21:22, 25 cze 2013

anula_wn napisał(a)

Magda,
lustro jest zwykłe, domowe tzw. białe
wygląda jak przyciemnione?

No wygląda na zdjęciach jak przyciemniane...może mój monitor coś przekłamuje...choć nie powinien..hehe