Anetko...ale sie dzieje fiu fiu,az milo popatrzec Teraz jak ruszylas to pewnie strus pedziwiatr Cie nie dogoni Pozdrawiam i trzymam kciuki za bable na dloniach
Witam serdecznie jeju jaki kolor piękne azalie różaneczniki i powycinane krzewy ekstra sprawne nożyczki super pozdrawiam Cię serdecznie Richie dojżałam klon mój ulubiony kolor super jest bo ma drobniutkie listki
kupiłam dzisiaj takie turzyce, jak myślicie dobrze tak będzie?
kolorystycznie powinno być ok, później zaczną się przewieszać, a dalej dałabym morning light lub gracilimusa
z utęsknieniem czekam na początek czerwca, bo wówczas będę miala więcej czasu. Skończą mi się przygotowania do bierzmowania i komunii...
Właśnie przypomniał mi się podest na stawie w Arboretum bolestrszyckim. On był inspiracją kolorystyczną dla mojego tarasu, ale w międzyczasie zapomniałam. Oh jo. Zostawię go na żywioły, bez olejowania.
Dobranoc
witam kochana Danusiu sliczne masz lilie jedna piękniejsza od drugiej ja doczekałam się na tą jedną długo mi niekwitła same liscie były i w końcu jest warto było a Ty to masz szczęscie podziwiać aż tyle oczywiscie dzięki sobie super