Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

hanka_andrus 21:59, 30 maj 2013

Zaleta gęstego upychania bylin- brak chwastów! Iryski piękne!
W moim ogrodzie mam ich w dwóch miejscach, kwitną te w zacisznym, a te na widoku na razie tylko szable stroszą!
Aż zapytałam, czy w ogóle zakwitną?
Odpowiedziały: posadziłaś nas w przeciągu, na drągu, to mamy gorszy start, i więcej zimna. Kwiatki będą, jak przyjdzie na nie czas!
No to się uspokoiłam!
U Ciebie i lawenda ma już zadatek na kłoski, i krzewuszka kwitnie,i piwonie w pąkach!
Zgwałć może ordynatora, to szybciej te badania Tobie zrobi.
Auć! Co ja głupia gadam! Buziaki dla M, dla Ciebie uściski!
Auć! Znowu nie tak! Miało być odwrotnie!
Spokojnej nocy!
jotka 22:33, 30 maj 2013

hanka_andrus napisał(a)
Zaleta gęstego upychania bylin- brak chwastów! Iryski piękne!
W moim ogrodzie mam ich w dwóch miejscach, kwitną te w zacisznym, a te na widoku na razie tylko szable stroszą!
Aż zapytałam, czy w ogóle zakwitną?
Odpowiedziały: posadziłaś nas w przeciągu, na drągu, to mamy gorszy start, i więcej zimna. Kwiatki będą, jak przyjdzie na nie czas!
No to się uspokoiłam!
U Ciebie i lawenda ma już zadatek na kłoski, i krzewuszka kwitnie,i piwonie w pąkach!
Zgwałć może ordynatora, to szybciej te badania Tobie zrobi.
Auć! Co ja głupia gadam! Buziaki dla M, dla Ciebie uściski!
Auć! Znowu nie tak! Miało być odwrotnie!
Spokojnej nocy!

Haniu, uśmiechnęłam się jak zwykle, gdy czytam Ciebie
Pochwalę się - tą lawendę sama ukorzeniałam i już takie ładne krzaczki i będą pięknie kwitnąć
Na widoczne na zdjęciu piwonie mam nadzieję zdążyć, bo to ich pierwszy raz 2 lata temu kupiłam na kiermaszu i jak wygląda kwiat znam tylko z opisu sprzedającego. Mam nadzieję, że mówił prawdę.

Gwałcić nie będą, bo już jutro mam to decydujące badanie - trzymaj kciuki, którego mieli nadzieję nie robić. Wyszło, ze mus

Na wieczornym obchodzie na pytanie lekarza czy czegoś potrzebuję na noc odpowiedziałam z przymrużeniem oka że chłopa ...Odpowiedź brzmiała, że nie w ramach NFZ-u , hihihi

koniec żartów, wylogowuję się, a jutro dostanę na komórkę nowe zdjęcia z działki to może coś wkleję

A na razie domowy "szaleniec" - kwitnie jak szalony

jotka 22:37, 30 maj 2013

zuza12 napisał(a)
Jolu trzymaj się dziewczyno i zbieraj siły. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Przecież musimy się wreszcie spotkać. O ogród nie musisz sie martwic, bo widać, że M świetnie daje sobie radę.

Też mam nadzieję na rychłe spotkanie
Dzidka 22:42, 30 maj 2013

jotka napisał(a)

Gwałcić nie będą, bo już jutro mam to decydujące badanie - trzymaj kciuki, którego mieli nadzieję nie robić. Wyszło, ze mus

Z całej mocy będę wspomagać Hanię w trzymaniu kciuków.
Rench 22:45, 30 maj 2013

an_tre napisał(a)
Jolu czym ci rozchmurzyć pochmurne niebo? może tymi kolorkami

wracaj jak najszybciej uściski

Rzeczywiście,kolorki niesamowite Radosne !
Rench 22:48, 30 maj 2013

Pozdrawiam Jolu
hanka_andrus 23:47, 30 maj 2013

Buziaczki, Wszystko będzie dobrze! Badanie wykaże, że symulowałaś, skoro ostatniej prośby w ramach NFZ-tu nie mogą zrealizować!
Ja w ramach rozluźnienia nastroju:
Do umierającego żyda wzywają rabina na ostatnią modlitwę. Przy łożu żona i 7 dzieci. Po modlitwie rabi z grzeczności pyta małżonkę - Długo tak mąż choruje? Oj tak, rabi, całe życie chory, tak, tak całe życie!
A te dzieci, skąd? Oj rabi, toż to całe jego zdrowie!

Spokojnej nocy, Jolu!
jotka 20:54, 31 maj 2013

Trudny dzień i do tego te burze...
Ale dostałam przed chwilą nowy numer "Mojego pięknego ogrodu" i zanurzam się w nim
Debra 20:57, 31 maj 2013

A na domowym zdjęciu .... 'Działkowiec'!

Wzorowo ))
hanka_andrus 20:58, 31 maj 2013

Jolu! Puk,puk! Chyba Tobie nie zaaresztowali Twojego lapka?
Przesyłam wieści z mojego ogródka! Podlewać nie muszę, leje jak z cebra!
Chwasty rosną tylko na odkrytym gruncie, wystarczy haczką po garbie, i koniec z chwastami!
Zostają same kwiatki!