Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Roztoczańskie klimaty 16:49, 04 lut 2013

Do góry
Kasia, cudny wiosenkowy wianek zmajstrowałaś
Roztoczańskie klimaty 16:43, 04 lut 2013

Do góry
Zeta piękny wianek
Wiem,że wcale nie takie proste jest zapleść taki okrągły
Pomyliłam się wcześniej myląc Roztocze z rozlewiskiem Tess przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie Zetka
Roztoczańskie klimaty 16:39, 04 lut 2013

Do góry
Dzisiaj rano była piękna pogoda.....ponieważ mój wczorajszy wyjazd po patyczki skończył się awarią samochodu....postanowiłam skorzystać ze słońca i poszłam z dziewczynkami na spacer ...przy okazjii przytaszczyłam gałązki brzozowe....trochę leszczyny .....i takie tam ...
Postanowiłam upleść wianek wiosenny....
Po spleceniu gałązek brzozowych...co wcale nie okazało się łatwe....mój wianek zaczął przypominać....hahaha wianek...

No a potem dotarłam do moich zapasów Broniszowych ....

I wyciągnęlam pistolet na gorący klej.......
Po kilkunastu minutach wianek wyglądał już tak.....
W Gąszczu u Tess 15:53, 04 lut 2013

Do góry
Można jeszcze po prostu przeplatając ,,sinusoidalnie" wykonać wianek z gałązek - praktycznie ze wszystkiego: wierzby, lipy, brzozy, leszczyny, winobluszczu... wszystko co ma dłuższe i w miarę giętkie pędy
Ogród Magdalenka 12:37, 04 lut 2013

Do góry
nie trzeba czekać do Bożego Narodzenia. W necie znalazłam coś takiego
http://dompodbrzoza.blogspot.com/2011/05/somiano-stokrotkowy-wianek-na-drzwi.html

taki też mi się podoba
http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/artykuly-wianek-z-hiacyntami-,5,123.html
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:13, 03 lut 2013

Do góry
sylllwia napisał(a)

Witaj Sylwia w Klubie Kiedy spotkanie? Może jakieś wianki, żeby zimę jakoś przemienić w wiosnę?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko, wczoraj wianek świąteczny z furtki i drzwi zdjęłam, bo już 2-go lutego było i przydałby się jakiś inny, trzeba poszukać jakiś inspiracji wielkanocnych, masz już jakieś pomysły?

Sylllwia, a dziś wspominałyśmy z Anią nasze spotkanie Ja też już zdjęłam wszelkie dekoracje świąteczne i czekam z utęsknieniem na wiosnę. No myślę, że można by jakieś wianki zacząć pleść z myślą o Wielkanocy i wiośnie. Pomysły są, a jakże. Tylko materiałów brak. A byłaś na giełdzie ostatnio? Jest już coś w klimacie świątecznym czy tylko walentynki?

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:33, 03 lut 2013

Do góry
sylllwia napisał(a)

Witaj Sylwia w Klubie Kiedy spotkanie? Może jakieś wianki, żeby zimę jakoś przemienić w wiosnę?

Pozdrawiam serdecznie

Anitko, wczoraj wianek świąteczny z furtki i drzwi zdjęłam, bo już 2-go lutego było i przydałby się jakiś inny, trzeba poszukać jakiś inspiracji wielkanocnych, masz już jakieś pomysły?

Ja też szukam inspiracji i znalazłam .....tulipany w kaloszu hihihihi albo jajka i tulipany w złożonym parasolu......no brzeboj roku normalnie....nigdy bym na to nie wpadła...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:31, 03 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)

Pozdrawiam serdecznie

Roztoczańskie klimaty 19:39, 03 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
czekam na wianek ...znaczy się na to coś co Ci wyjdzie.....

Prędzej będzie ....to coś.....no może będzie trochę wianek przypominać hahaha...
A Ty się czorcie ze mnie nie śmiej ...no .....bo ...foch z przytupem będzie... jak to Seba mówi hihihihihi
Roztoczańskie klimaty 19:36, 03 lut 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Powodzenia w poszukiwaniu Miłego Dnia

Z poszukiwania nici nie dojechałam w wyznaczone miejsce..
Nasz pełnoletni bumek stanął i odmówił wjazdu pod górkę...
Dobrze że byłam z moim M bo inaczej byłaby pewnie moja wina....
I co ja bym zrobiła ....nawet tel nie wzięliśmy...
Ale okazało się że wskaźnik paliwa padł i poprostu jechaliśmy z pustym bakiem .....oo zgrooozooo
Wianek zronię może jutro ...ogolę moje brzozy przed wejściem bo chochrają mi już czuprynkę....
No zobaczymy jak mi pójdzie hihihi....
Roztoczańskie klimaty 12:09, 03 lut 2013

Do góry
czekam na wianek ...znaczy się na to coś co Ci wyjdzie.....
Roztoczańskie klimaty 11:45, 03 lut 2013

Do góry
Odpoczywam po wczorajszej imprezie ....wnętrzowiskowej .....
Jadę z psiakami na łąki co by się wybiegały....
I jadę po jakieś gałązki na wianek hihi
Pozdrawiam czorty poranne.....i popołudniowe..
Ogród Magdalenka 10:51, 03 lut 2013

Do góry
Macie jakieś pomysły czym teraz przystroić wianek ? ....

a może tak wykorzystać wianek ... na stolik na tarasie ... ?

http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=205556

albo tak ?

http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=345003

http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=344967

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:50, 31 sty 2013

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Sebastian, nadrobiłam zaległości. Wianek - cudny! Szukam takiego do łazienki.
Kwiatki wiosenne - też cudne. Bez dwóch zdań. Prymulka ma piękny kolor. Zagapiłam się na doniczki. Bardzo ładnie i elegancko prezentują się storczyki w jednakowych doniczkach. Poproszę o namiary na sklep.

P.s. A pochwal się zastosowaniem siecznej i ortocentrum w życiu codziennym. Będę czekać cierpliwie. Mam zakontraktowany czas do 67 roku życia a później będę improwizować. A kto wie, kiedy taka wiedza może się przydać?

Tutaj jest sklep

A na zastosowanie tych dwóch w życiu codziennym też będę czekać - ciekawe czy przed 67 rokiem życia się doczekam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:45, 31 sty 2013

Do góry
Sebastian, nadrobiłam zaległości. Wianek - cudny! Szukam takiego do łazienki.
Kwiatki wiosenne - też cudne. Bez dwóch zdań. Prymulka ma piękny kolor. Zagapiłam się na doniczki. Bardzo ładnie i elegancko prezentują się storczyki w jednakowych doniczkach. Poproszę o namiary na sklep.

P.s. A pochwal się zastosowaniem siecznej i ortocentrum w życiu codziennym. Będę czekać cierpliwie. Mam zakontraktowany czas do 67 roku życia a później będę improwizować. A kto wie, kiedy taka wiedza może się przydać?
Dla odmiany czas na zmiany... 17:17, 30 sty 2013

Do góry
jutro wianek z drzwi wejściowych ściągam, bo mam wrażenie, że mi wiosnę odstrasza
W miniformacie 08:13, 29 sty 2013

Do góry
Można powiedzieć, że sezon świąteczny prawie zakończony.
Choinka, ozdoby świąteczne zniknęły.
Wianek z mchu zdjęty, a rozchodnik, mech znalazły nowe zastosowanie w odsłonie wiosennej.

U nas dzisiaj słońce
W Gąszczu u Tess 22:37, 25 sty 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Nie napiszę nic czego już inni nie napisali. Wianek śliczny i powinien jeszcze do 2 lutego powisiec a milin piękny i olbrzymi. Pozdrawiam.

I ja też.. tak uważam...
i przegapiłam jak wygląda milin jak kwitnie.. plisssss wstaw kwitnącego
W Gąszczu u Tess 21:09, 25 sty 2013

Do góry
Wianek jest uroczy i ma jakieś 2 aniołki słodkie.Pewnie,że szkoda zdejmować jeszcze.
Nie wiem co to milin Może wiosną poznam
Ogród w Alei Lipowej... 22:55, 24 sty 2013

Do góry
Justi dawno mnie nie było u Ciebie, a tutaj jak zwykle dużo się dzieje i piękne zdjęcia Najbardziej mnie zauroczyło zdjęcie choinki z lampkami, orzechowy wianek i przecudne zdjęcie kuli cisowej w bajkowej, śnieżnej scenerii To ujęcie jest mistrzostwem świata !!! Marzyły mi się takie fotki, ale mi nie wychodziły - tego śniegu jakoś tak nie było widać Za to tutaj jest bosko pozdrawiam Cię kreatywna kobieto
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies