Edytko ja chcę Ale czy ja mam na nie miejsce, czy mam pomysł gdzie, czy wiem ile potrzebuję? No właśnie nie wiem. Ja je tylko przez Renię pokochałam A teraz płaczę, bo nie wiem czy, nie wiem gdzie, nie wiem ile...
Na wrzosowisku będa, mam tam teraz zupełnie płasko i raz, że potrzebuję coś wyższego tam posadzić, a dwa stworzyć tymi świdośliwami przesłonę dla części użytkowej ogrodu.
Marta, mam Twój wątek otwarty na stronie, na której skończyłam czytać, a od tego momentu tyle się wydarzyło, obiecuje sobie ze w jakis wieczor przed snem przeczytam wszystko.
Widze, ze Świdośliwy Ci chodzą po drodze, a ja właśnie transport na nie próbuję znaleźć - też z tego miejsca co Renia i Asia brały.
A ile Ty chcesz kupić?
Pytanko do wszystkich, czy ktoś korzystał z jakiejś firmy, giełdy spedycyjnej do przesyłki drzew?
Prosiłabym o jakieś namiary, informacje jakie macie doświadczenia.
Sama niedawno ten temat przerabiałam i ciężko znaleźć, na pewno seslerie pozostają zielone w słońcu - Sadleriane, Hefleriana, to mogę z właśnego doświadczenia powiedzieć.
Ja u siebie miedzy bukszpanami dam trawki co przytargałam z lasu, one takie zielone właśnie pozostają jak rosną w słońcu, tylko zagadką dla mnie jest jak będą wyglądać po zimie.
U mnie też przymroziło i to konkretnie.
Znasz jakąś ładną, podobną do Variegaty turzycę, która nie przybierałaby żółtego odcienia w słońcu i nie rozrastała się tak jak Ice Dance?
U mnie jest biało za oknem....
no masz, święta na tapecie całą parą, chyba muszę się przekierować na te tory bo jak na razie strasznie odległe mi się wydają.
Cudenka jak zawsze spod Twoich rączek wyszły.
Dużo pogody życzę, żeby udało się wykonać plan związany z przygotowaniem terenu pod żywopłot cisowy.