Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:24, 13 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sebku, ten wianek przytahałam z Holandii. Ale popaczę

Aaaaa - no rzeczywiście - co za niedopaczenie z mojej strony Jak tak to się mną nie przejmuj
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:55, 13 sty 2013

Do góry
Sebku, ten wianek przytahałam z Holandii. Ale popaczę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:52, 13 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu - jak kiedyś by Ci się znudził ten wianek to daj mi znać - dobrze? Bo takiego ciągle szukam i szukam i znaleźć nie mogę Jedynie na Broniszach z Tobą widziałem podobny - albo identyczny?

Moje zmagania ogrodowe 18:19, 10 sty 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)

Jakie ciekawości u Ciebie... Śliczny wianek wykonany własnymi rączkami i śliczna krzewuszka wsadzona też własnymi rączkami... zdolne te rączki

A każ mi coś wyciąć coś równo przy linii to zobaczysz jakie niezdolne te rączki
Pozdrawiam

Ha, ha... jak wiosna przyjdzie to zdolnymi rączkami kanciki będziemy robić, wtedy trzeba będzie równo wzdłuż linii, albo w kółeczko, albo zawijasek...kto wie co jeszcze ogrodniczki wymyślą
Moje zmagania ogrodowe 17:43, 10 sty 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Jakie ciekawości u Ciebie... Śliczny wianek wykonany własnymi rączkami i śliczna krzewuszka wsadzona też własnymi rączkami... zdolne te rączki

A każ mi coś wyciąć coś równo przy linii to zobaczysz jakie niezdolne te rączki
Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 17:41, 10 sty 2013

Do góry
martaibartek napisał(a)
Ewelinko piękny wianek!!!! zazdroszczę umiejętności.

Mam nadzieję, że i u mnie krzewuszka będzie tak kwitła.
Zdradź jeszcze proszę ile ta twoja liczy sobie latek?

Marta, u mnie gdzieś maj/czerwiec 2011, poszukam jakiegoś zdjęcia. Uważam krzewuszki za bezproblemową roślinkę, wiec będzie kwitła. Zamówiłaś już gdzieś?
Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 17:40, 10 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

cudna krzewuszka nie dziwię się, ze jest obiektem zazdrości

a wianki tez piękne zrobiłaś, cieplutkie

ja już muszę się zebrać do ściągnięcia dekoracji i pomyśleć nad wiosennymi

Wielkanocny wianek już mam w głowie, w marcu będę chodzić po lasach i szukać kory brzozowej, jak się uda to oczywiście wkleję zdjęcia, a o wiosennym później pomyślę.
Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 17:38, 10 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kurcze..... stuknęła setunia.. przegapiłam..wybacz....
Kfiatuch symboliczny..dla Twojej krzewuszki do towarzystwa moja

A wianek sprytny i praktyczny... można go potem użyć jako szaliczek....

Dzięki za kwiatka, z różowymi kwiatkami mam variatą-variegatę czy jakoś tam, ale nie kwitnie tak ładnie

M śmiał się, że na beret mogę wianek przerobić
Moje zmagania ogrodowe 17:31, 10 sty 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Ewelinko nie wiedziałam, że z Ciebie taka dziergająca dama i na szydełku umiesz też cho, cho zostaw ten wianek nie zdejmuj , bo nie ma właściwie świątecznych akcentów tylko zimowe, a zima jeszcze trwa jest b. ładny

Ten już wisi na drzwiach, zdjęłam ten z bombkami. Choinkę też już dziś moi rozbierali i Kiniuśka stwierdziła, że można czekać na zajączka wielkanocnego
Pozdrawiam
Ogródkowy chaos u monitki 11:14, 10 sty 2013

Do góry
Monika,świetny pomysł na wianek,wygląda super.Jeszcze się z takim nie spotkałam,bardzo ciekawy.Pozdrawiam Cię serdecznie
Igiełkowy ogródeczek 23:15, 09 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

Monika- dobrze wiedzieć, teraz to z octem będę po działce latać, ciekawe co na to sąsiedzi, już i tak się na mnie patrzą dziwnie jak latam po działce to z aparatem, to z łopatą, ze pryskiwaczem itd. a jak teraz jeszcze ocet dojdzie to nie wiem co się będzie działo...hihi.
Że też ci się chciało tyle do tyłu cofać żeby ten mój bidny wianek zobaczyć, ale nie ma co się martwić, sama się pochwaliłam i ty pochwaliłaś

Z sąsiadami to widzę każdy ma jakieś "przygody" ja również, tylko patrzą co robię i komentują ale mam nadzieję że szybko zakrzewi się ta część przy ich płocie i nic już nie zobaczą
Ja też zaczne biegać z octem a coooooo wolność Tomku w swoim domu

Hahaha....i o to chodzi, żeby się nie przejmować i robić swoje
Igiełkowy ogródeczek 21:49, 09 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Monika- dobrze wiedzieć, teraz to z octem będę po działce latać, ciekawe co na to sąsiedzi, już i tak się na mnie patrzą dziwnie jak latam po działce to z aparatem, to z łopatą, ze pryskiwaczem itd. a jak teraz jeszcze ocet dojdzie to nie wiem co się będzie działo...hihi.
Że też ci się chciało tyle do tyłu cofać żeby ten mój bidny wianek zobaczyć, ale nie ma co się martwić, sama się pochwaliłam i ty pochwaliłaś

Z sąsiadami to widzę każdy ma jakieś "przygody" ja również, tylko patrzą co robię i komentują ale mam nadzieję że szybko zakrzewi się ta część przy ich płocie i nic już nie zobaczą
Ja też zaczne biegać z octem a coooooo wolność Tomku w swoim domu
Igiełkowy ogródeczek 21:28, 09 sty 2013

Do góry
Igiełkowy ogródeczek 21:22, 09 sty 2013

Do góry
Gosiu ocet działa ja tez walczę ze skrzypem...nie pędzelkuję bo mi się nie chce ale atakuje zarazę spryskiwaczem z bardzo bliskiej odległości żeby innym roślinom nie zaszkodzić. Chwasty w kostce też octem traktuję i większość przegrywa walkę
Namierzyłam wianek no ja nie wiem jak go mogli nie pochwalić, bardzo ładny jest przecież
Moje zmagania ogrodowe 19:14, 09 sty 2013

Do góry
Moje zmagania ogrodowe 18:58, 09 sty 2013

Do góry
Ewelinko piękny wianek!!!! zazdroszczę umiejętności.

Mam nadzieję, że i u mnie krzewuszka będzie tak kwitła.
Zdradź jeszcze proszę ile ta twoja liczy sobie latek?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:42, 09 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Właśnie zaczął padać śnieg i myślę sobie, niech zostanie zimowy wianek, bo wiosenny wianek jakbym zrobiła - to w śniegu nie za bardzo. Kompromis jest taki:

Z domu nie widać wianka zimowego, a od strony wianka nie widać wiosennych narcyzów Dobrze wykombinowane?

jeszcze jak dobrze!!! też bym go zostawiła, fajnie tam współgra!!
Ogródkowy chaos u monitki 14:15, 09 sty 2013

Do góry
Śliczny ten wianek, wyszedł ci fantastycznie, a jeśli chodzi o wrażliwość to u mnie jeszcze gorzej, nikt mojego nie zauważył, także się pociesz że jednak twój ktoś pochwalił
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:13, 09 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

Witaj Danusiu

widze sezon wiosna juz rozpoczety

chyba wyslę swojego M po cebulowe

w Lidlu na dniach też mają być, więc zaglądać trzeba

pozdrawiam

a wianek to i ja moge przygarnąć ale widze że Ania mnie ubiegła

Chitrus jestem

edit..bo nie wiem jakie h..czy ch..... ale lisek był chytrusek....

ch

Aniu, ja nie mam szans z tym Twoim ADHD

pozdrawiam
Ogródkowy chaos u monitki 14:00, 09 sty 2013

Do góry
Witaj Moniczko Wpadłam się przywitać w Nowym Roku i zobaczyć rabatę nad którą pracowałaś Pięknie wyszła, tylko czekać, aż roślinki się rozrosną Wianek też popełniłaś fajowy Napisz mi proszę, czy Twoje Kórniki też na jesień Ci trochę brązowiały w środku ? Ja otrzepałam te suche igły i chyba będzie ok. Czy Ty planujesz ciąć te Kórniki w którymś momencie ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies