Podziwiam milina. Jaki okazały egzemplarz. Pochwała od Grabi i uznanie najwyższe. Wianek cudny. Bardzo mi się podoba. Listki ostrokrzewu miałaś własne czy kupione?
Dziekuję za podpowiedź w sprawie serba. Tak chciałam zrobić ale wolałam zapytać mądrej głowy dla pewności.
Monitko, cudne kulki udało Ci się zdobyć
I wianek przecudny (hmmm, wiem, że pisząc o nim zdradzam, jak dawno u Ciebie nie byłam).
Pomyśłowa z Ciebie dziewczyna (technologia wykonania)
Buziaki zostawiam
Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu
Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli
Gdzie po wyprzedażach biegałeś w Twojej okolicy?
sklep ..nazwa nie do powtórzenia
i gdzie fotki wspaniałych zakupów.
Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu
Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli
Witaj Beatko,
moja droga piszesz, że jesteś zajęta a tu widać na poprzedniej stronie Pomocnica 1 Klasa
za poza tym muszę Ci powiedzieć, że wianek świąteczny zrobiłaś bardzo gustowny!
Danusiu - jak kiedyś by Ci się znudził ten wianek to daj mi znać - dobrze? Bo takiego ciągle szukam i szukam i znaleźć nie mogę Jedynie na Broniszach z Tobą widziałem podobny - albo identyczny?
Jakie ciekawości u Ciebie... Śliczny wianek wykonany własnymi rączkami i śliczna krzewuszka wsadzona też własnymi rączkami... zdolne te rączki
A każ mi coś wyciąć coś równo przy linii to zobaczysz jakie niezdolne te rączki
Pozdrawiam
Ha, ha... jak wiosna przyjdzie to zdolnymi rączkami kanciki będziemy robić, wtedy trzeba będzie równo wzdłuż linii, albo w kółeczko, albo zawijasek...kto wie co jeszcze ogrodniczki wymyślą
cudna krzewuszka nie dziwię się, ze jest obiektem zazdrości
a wianki tez piękne zrobiłaś, cieplutkie
ja już muszę się zebrać do ściągnięcia dekoracji i pomyśleć nad wiosennymi
Wielkanocny wianek już mam w głowie, w marcu będę chodzić po lasach i szukać kory brzozowej, jak się uda to oczywiście wkleję zdjęcia, a o wiosennym później pomyślę.
Pozdrawiam