Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

bociek 09:06, 19 sty 2013

Piekne te kulki i w sumie niedrogie bardzo a jak masz mozliwosc tanszego transportu to juz w ogole

Milego weekendu Monis
AniaDS 13:16, 20 sty 2013

Świetne te kulki, u nas takie chyba ciężko dostać, bo też szukam i bez efektu
Tess 15:42, 21 sty 2013

Monitko, cudne kulki udało Ci się zdobyć
I wianek przecudny (hmmm, wiem, że pisząc o nim zdradzam, jak dawno u Ciebie nie byłam).
Pomyśłowa z Ciebie dziewczyna (technologia wykonania)
Buziaki zostawiam
Magda70 20:16, 21 sty 2013

monitka napisał(a)
Małgosiu na ebay. Takie jak te http://www.ebay.de/itm/Edelstahlkugel-Set-3-Stuck-Rosenkugel-sehr-edel-/360565281390?pt=DE_Haus_Garten_Garten_Garten_Dekoartikel&hash=item53f35d926e

Nie są wielkie ale na początek mogą być

Ale mi podsunęłaś pomysł...toć ja też mam kogoś w niemczech i holandii....lece szukać kulek bo już widzę różnice cenowe

Dzięki
baraga1904 20:19, 21 sty 2013

....no jestem w szoku ...obejrzałam kulki na ebay -u...skąd u nas te ceny...???
monitka 21:25, 21 sty 2013

jotka napisał(a)
Moniko, zasypało nas w tym roku, że nawet na pierwszym miejscu w wiadomościach sie znaleźliśmy i trzeba się nią nacieszyć, bo ani się spostrzeżemy
Sytuacja wydaje się być opanowana i niech tak zostanie Zimowa szata w ogrodzie śliczna i trzeba się nią nacieszyć, bo ani się spostrzeżemy a przyjdzie wiosna

Jolu to fakt głośno było o nas, chociaz wolałabym żeby to było w innym kontekście
Zima nawet fajna a szczególnie jak się na nia patrzy oczami dziecka. Moja młodsza córa zawzięcie ujeżdża górkę powstałą po odśnieżaniu i na razie wcale się jej to nie nudzi

Dzisiaj mroźno u nas i na dodatek ślisko się robi. Właśnie przed chwilą wróciłam z awaryjnego wypadu do sklepu i po drodze zaliczyłam taniec drodze
monitka 21:26, 21 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Fajne te kuleczki...
ja sobie w Obi kupilam ale ceramiczne...

ceramiczne też bym z checia przygarnęła ale niestety nie ma u nas OBI...
monitka 21:34, 21 sty 2013

Bociek transport darmowy tylko muszę się uzbroić w cierpliwość a to czasami trudniejsze

Aniu no ja u siebie też jeszcze nie trafiłam...

Tess mam nadzieję że na żywo bedą tak samo atrakcyjne jak na zdjęciu.
Tyle się napatrzyłam na te cudne wianki na forum że w akcie desperacji pomyślałam że też dam radę
No fakt trochę Cie nie było ale za to bardzo sie cieszę że teraz już więcej Cię widać, nie znikaj

Magda no to się ciesze że na coś się przydałam

Aga no właśnie nie wiem...moje kulki były z licytacji więc to tak naprawdę kwestia szczęścia i zainteresowania towarem. Wcześniejsze które obserwowałam poszły trochę drożej niż moje ale i tak cena była atrakcyjna.

monitka 21:15, 22 sty 2013

U nas nadal zimno. Minusowe tempetatury, wiatr i wigotne powietrze jeszcze bardziej potegują uczucie zimna. Za to w domu pachnie pysznymi mocno czekoladowymi ciastkami razem z córcią piekłyśmy je na jutrzejszy Dzień Babci i Dziadka do przedszkola ale i dla Was coś się znajdzie

GosiaJoanna 21:27, 22 sty 2013

Hej Moniś dzięki za wizytę, też ciekawa jestem czy te kolory będą takie jak na etykiecie ciasteczka wyglądają smakowicie. Pozdrawiam i miłej nocki :*