Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:25, 25 mar 2013

Do góry
Witaj Irenko. Probnozy mało zachęcające do prac ogrodowych, za to doskonałe do chodzenia po sklepach, czytania czy przyjmowania gości. Ja miałam bardzo pracowite dni, ale bardzo udane towarzysko. Wreszcie poznałam rodziców dziewczyny mojego syna. Największym podziekowaniem za moją pracę były słowa gości, ze wogóle nie chce im się wyjeżdżać i najchętniej by u nas zostali. To było najpiekniejsze podziękowanie.

A to zajączek dla Ciebie.

Kwiatki i rabatki u Elizy 21:25, 25 mar 2013

Do góry
Jak obejrzyśz to usuń

Ogród w skali mikro :) 21:24, 25 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Dziewczynki ... Ja tu sobie patrzę ,że mi folię cosik wysadza... Kobea mi już wykiełkowała ... Nasion było sporo , tylko część namoczyłam a reszty nie... Wykiełkowało mi to namoczone .. Ciekawe czy biała czy fioletowa , o z fioletowych mam zrobione sadzonki z ubiegłorocznych roślin ...

Brawo - cudnie. Ja też tak kcem i zakładam że będę miała

Zakupy też cudniste - ja obecnie nigdzie nie idem do żadnego sklepu... bo się też nie potrafię powstrzymać

Tylko ta zima paskudna mnie powstrzymuje. Ale dzisiaj zafundowałam sobie rarytasik - całe popołudnie na Ogrodowisku, łał ale mi jest fajnie... super super super

Ogródkowy chaos u monitki 21:21, 25 mar 2013

Do góry
Monika hortensje faktycznie mus przyciąć. Ja też mam takie patyki wysokie i gołe. Będę cieła dość nisko Mam nadzieje, że będą chociaż takie jak te:

Te miały tu drugi sezon i były po pierwszym moim cięciu.
Ogród na 300 metrach kwadratowych 21:21, 25 mar 2013

Do góry
Agu, Joku dzięki. Podzielę się z Wami widokiem. Kiczowatym, ale niezmiennie mnie zachwyca.

Mój kawałek raju II 21:13, 25 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Witam ja już jestem po zakupach wstawię zdjęcia i chyba trochę wrzucę na oko wstałam o 5.00 i chociaż piję już 2 kawę, to oko mi leci Kwiatów jak zawsze pełno chciałoby się je wszystkie mieć w domu Na tej plamie jest 30 doniczek horti, te najciemniejsze to polska odmiana nie z Holandii zdjęcie nie oddaje koloru są śliczne
[img
Tak myślałam czy już robiłaś tegoroczne zakupy do dekoracji, a tu niespodzianka już są i to jakie piękne
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:10, 25 mar 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Dziewczyny ja w ubiegłym roku wysiałam pod koniec marca i zakwitła mi na początku sierpnia i kwitła do samych przymrozków

To jest bardzo dobra wiadomość - przepiękna jest ta na zdjęciu. Moja jest fioletowa, też urocza Dzięki za takie dobre info - podnosi na duchu
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:07, 25 mar 2013

Do góry
goździki

poziomki

hibiskusy

I to na razie tyle - teraz czekam na pomidorki, jeszcze mam do wysiania lwie paszczki i aksamitki (za którymi nie przepadam ale mój syn sobie zażyczył koniecznie - czego się nie robi dla dzieci zwłaszcza że potem z nami sieją
No a reszta prosto do gruntu.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 21:05, 25 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, witaj poniedziałkowo. Miłego tygodnia

Iwonko,dziękuję za pochwały. Sama dziwie się, że jakoś to wygląda. Ja jestem ''ogrodnik przedpotopowy'' u mnie nic nie może się zmarnować. Co dam radę przechowuję. Ale jak to w życiu- też coś nie wyjdzie po myśli. I wtedy nad tym za długo nie rozpaczam.
Pelargonie, staram się przetrzymać w domu zimą, chociaż w bloku ciężko stworzyć odpowiednią temperaturę.

Upragnionej wiosny! Jak najszybciej.
Wszystkiego najlepszego, świątecznego! Życzą moje 2 zajączki. A ten trzeci z długimi uszami, to jakiś przybłęda, wolałabym go o tej porze nie widzieć, ale skoro jest! Buziaczki dla Was.

No proszę jaki zając śliczny a jakie ma łapki oryginalne.Chłopaki jak malowanie,napracowali oj napracowali Ten zajączek powinien im coś przynieść w nagrodę za tak urodziwą mordkę Pozdrówka Haniu przesyłam cieplutkie słoneczne nie mrożne
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:03, 25 mar 2013

Do góry
Popatrzyłam, poczytałam i stwierdziłam, ze u ciebie Aniu bardziej wiosennie niż myślisz jeszcze kilka dni i będzie git

Ogródek na betonie 21:03, 25 mar 2013

Do góry
aniula napisał(a)

Ja nie chora, ale M zachorzał.. to ja też proszę o takie dekoracje... świetne

A fotek wiosny nacykasz w tym roku Spoko.. jeszcze będzie lato wiosną
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:01, 25 mar 2013

Do góry
heliotrop peruwiański

zatrwian letni

floks drummonda
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:00, 25 mar 2013

Do góry
Ela - pewnie że nie należy sie poddawać... tak bywa... doświadczenia nabywamy, ja wywaliłam gipsówkę, kobea pod znakiem zapytanie, ale inne calkiem fajne, co będzie to będzie, ale powiem Ci, że mam gigantyczną radochę z tego

kobea
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:50, 25 mar 2013

Do góry
Na dobranoc iryskowo... lubię je bo kwitną razem z krokusami
Rajski ogród Ani 20:46, 25 mar 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Witaj Bożenko kolorowe bratki cieszą oko, a sople przywodzą na myśl dzieciństwo jak używaliśmy ich jako mieczy do walki, ale tylko na krotko bo się łamały

Albo były lizane jako lody.
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:45, 25 mar 2013

Do góry
Dziewczyny ja w ubiegłym roku wysiałam pod koniec marca i zakwitła mi na początku sierpnia i kwitła do samych przymrozków

Ogród do kwadratu 20:35, 25 mar 2013

Do góry
grazyna napisał(a)
Agnieszko, a wiesz już co będziesz w Bergenii zamawiać, ponad to co ma w ofercie ?

Miłego dnia wbrew wszystkiemu co za oknem

Grażynko - ponad ofertę chyba nie będę zamawiać. Przy odbieraniu towaru zobaczę co mają na miejscu. Mnie za wiele do ogrodu nie potrzeba, ale jakieś trawy na pewno kupię, liriope chciałabym bardzo. Pomyślę jeszcze... A znasz szkółkę w Łapczycy - droga na Gdów. Byłam tam kiedyś z Leną - mają sporo roślinek i piękny grabowy żywopłot - i bardzo ładne szmaragdy

Dziękuję bardzo za wianuszek śliczny
Rododendronowy ogród II. 20:31, 25 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Ale energetyczne kolory , tego właśnie nam teraz trzeba , dzięki Aniu.
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 20:29, 25 mar 2013

Do góry
Marta7 napisał(a)
Mój kochany M przywiózł mi takie cuś :

Martuś pozdrawiam serdecznie - nadrabiam zaległości (oficjalnie robię rozliczenia roczne... ) Śliczny prezent dostałaś, bardzo mi się podoba, będzie pasował do Twojego stylu ogrodu.
Biegnę dalej czytać co się u Ciebie działo ostatnio - bo chyba nie było zimno, wietrznie, śnieżnie... i tym podobne Było... ? Niemożliwe Już głupieję od tej pogody
Grembosiowo 20:25, 25 mar 2013

Do góry
Wpadam do Ciebie i czytam o planach weselnych w ogrodzie. Dziewczyno ja mam takie same marzenia. Moze zbyt szybko wybiegam w przyszłość, bo młodzi jeszcze nic nie planują. W sobotę zorganizowaliśmy dopiero pierwsze spotkanie z rodzicami jego dziewczyny. Ale maży mi się takie przyjęcie w ogrodzie wśród kwiatów. To wspaniały pomysł.

A z okazji roczku - gratulacje.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies