Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Osiedlowy ogródek 17:22, 10 sty 2017

Do góry
a to nie rosną juz tam te 2 tuje? sunkist i szmaragd? ja już się pogubiłam
Ogród z pergolą 17:18, 10 sty 2017

Do góry
mam upolowałam całego jednego! kto późno wstaje ten bez ciemierników zostaje

jak się je rozmnaża?
Osiedlowy ogródek 16:57, 10 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Renata to nie wchodź w bukszpany, dokup tuje sunkist i będzie spójnie
powtarzaj gatunki, nie kokosz

Tylko na razie najwięcej mam bukszpanów, tuje mam 2 małe daniki i 3 małe gold mound.Są naprawdę malutkie.
To co mam wsadzić między tego dużego świerka i kulę bukszpanową?
Ogród z pergolą 14:36, 10 sty 2017

Do góry
nie mam, o nim pisała Ewa Anda. niewiem czy u mnie czy u niej na wątku.
czytałam u Ciebie, każda opinia cenna
Ogród z pergolą 12:49, 10 sty 2017
Do góry
anna_t napisał(a)

staram się planować tak jak mi się podoba ale mam wrazenie ze ten mój minimalizm to tez poprostu brak wiedzy i wyobraźni... sama z siebie bym nie umiała skomponowac rabaty np z 7 gatunków wygladającej jak na pinie..
i coraz częsciej mam wrazenie ze to bedzie tak ze będę zaczynać od małej ilości gatunków a pewnie z czasem popłynę skoro te łączki tak sie do mnie uśmiechają
a kolejne moje przemyslenia to to że minimalizm to również misz-masz ale kontrolowany taki przez siebie poukładany. bredze?

Absolutnie nie bredzisz

Jak sie nie jest pewnych rzeczy pewnych to najlepiej zacząć myślę od mniejszej ilości gatunków,poczekać aż sie rozrosną ,zobaczyc jak się będa prezentowac i potem sobie cos tam dosadzać

O ile ktoś psychicznie to wytrzyma bo na to trzeba duuuużo cierpliwości a nam sie zawsze spieszy do efektów;ja także popełniam ten błąd;brak cierpliwości i chęć szybkich efektów to niestety moje drugie imię
Ogród z rzeźbą 12:17, 10 sty 2017

Do góry
Zana napisał(a)
Ania żebyś Ty wiedziała ile się namordowałam nad tą listą! Ilość miejsca ograniczona, a i tak nie wiem czy nie za dużo zamówiłam. Tę Vesalius oglądałam, ale wybrałam co wybrałam. Jej kolor jest fajny więc może kiedyś...

wiem jak to jest..gdyby te róże jeszcze były trochę tańsze żeby każdy zakup nie kończył się w setkach to też bym pływała jak rybka po bezkresnym morzu...
Osiedlowy ogródek 11:57, 10 sty 2017

Do góry
Renata to nie wchodź w bukszpany, dokup tuje sunkist i będzie spójnie
powtarzaj gatunki, nie kokosz
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:09, 10 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Karolina popraw się...trzeba drinka pic w kubku kawowym z napisem "i love my boss"

Ania widzę pracuje nad awansem
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 22:13, 09 sty 2017

Do góry
cześć Kasia przeczytałam caly watek, podoba mi się że masz różankę bo ja też chora na różyczkę do twojej dosadziłabym trawy i widzialam gdzieś tuje na pniu taka od czapy w trawniku posadzoną to może tam ją daj?
po prawo od tarasu, prostopadle do grabów pasowały by jeszcze z 2 drzewa tylko ta ilość ziemii..moze klony?zakryłabys widok na siebie z bloków
i tak nasunęło mi się jeszcze gdyby poszczególne rabaty; rodkowa, hortensjowa i różanke oddzielic od siebie stożkami buksa?
a miedzy pergolami tam gdzie chcesz werbeny, ostrożki i jeżówki to może 2 lub 3 trzmieliny na pniu? nawiążą do donic
jak bredzę to mnie przegoń
paaa
Ogród z pergolą 22:11, 09 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Ania, Iwona, Asia wariatki
Mirella dokładnie ja mam wrażenie ze zamykam okres wczesno-poczatkujący. mam w głowie plan, wizje, czuję co chcę! chce kostki cisowe, kwadraty roślin, duzo traw i róż... nowy watek będzie o realizacji wizji

No to możemy odetchnąć
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:37, 09 sty 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

och jakby bylo miło uslyszeć cie w telefonie o 7 a nie bezduszny alarm

ciemierniki u Danusi cu-do-wne! i mech koniecznie potrzebny, widzisz masz pomysł jak je ochronić. ślicznie to wygląda..

No mam nadziejęGorzej jak będę sie później kojarzyla z pobudką...
Aniu...gdzie ja Ci o tej porze mech znajde????Wiem,że u nas mało śniegu ale mimo wszystko....
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:26, 09 sty 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

O ktorej Cie budzić???

och jakby bylo miło uslyszeć cie w telefonie o 7 a nie bezduszny alarm

ciemierniki u Danusi cu-do-wne! i mech koniecznie potrzebny, widzisz masz pomysł jak je ochronić. ślicznie to wygląda..

Ogród z pergolą 21:21, 09 sty 2017

Do góry
poparcie potrzebne najbardziej bez forum miałabym trawnik i tuje a hortensje i róże oglądałabym w gazetach
Ogród z pergolą 21:10, 09 sty 2017

Do góry
Ania, Iwona, Asia wariatki
Mirella dokładnie ja mam wrażenie ze zamykam okres wczesno-poczatkujący. mam w głowie plan, wizje, czuję co chcę! chce kostki cisowe, kwadraty roślin, duzo traw i róż... nowy watek będzie o realizacji wizji u ciebie to tak jakby jeszcze kolejna faza wtajeniczenia czyli dorastanie ogrodu dosadzanie do istniejącego
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies