Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

olga80 10:03, 09 sty 2017

Obejrzałam sobie Schone Maid pięknna panna Ja wczoraj już też siedziałam w różach narazie 5 mam w koszyku Pozdrawiam i oby do wiosny
Mary 17:39, 09 sty 2017

Cześć Anula,
Lista drzew interesująca. Chyba skradnę do swojego wątku.

Zana 18:56, 09 sty 2017

Tereniu a jakie róże zamawiasz? Pozdrawiam również

Cześć Marysiu możesz kraść
anna_t 19:12, 09 sty 2017

ładne różyczki zamówiłaś
skoro zamawiałaś z floribundy to nie myślałaś o vesalius? ładna jest tylko mało informacji o niej...
Zana 19:44, 09 sty 2017

Ania żebyś Ty wiedziała ile się namordowałam nad tą listą! Ilość miejsca ograniczona, a i tak nie wiem czy nie za dużo zamówiłam. Tę Vesalius oglądałam, ale wybrałam co wybrałam. Jej kolor jest fajny więc może kiedyś...
anbu 08:59, 10 sty 2017

Anulko dziękuję za piękne życzenia
Tobie też Moja Kochana życzę aby wszystkie te drzewa z zapodanej listy drzew były strzałem w dziesiątkę I żeby wszytko ślicznie i zdrowo rosło
Sylvana 10:02, 10 sty 2017

Zaszalałaś z tą listą.....albo nam wszystkiego nie pokazujesz, albo masz gumowy ogród....bo to co pokazywałaś to raczej zadrzewione jest, hę?
anna_t 12:17, 10 sty 2017

Zana napisał(a)
Ania żebyś Ty wiedziała ile się namordowałam nad tą listą! Ilość miejsca ograniczona, a i tak nie wiem czy nie za dużo zamówiłam. Tę Vesalius oglądałam, ale wybrałam co wybrałam. Jej kolor jest fajny więc może kiedyś...

wiem jak to jest..gdyby te róże jeszcze były trochę tańsze żeby każdy zakup nie kończył się w setkach to też bym pływała jak rybka po bezkresnym morzu...
Zana 22:13, 10 sty 2017

Anuś dzięki za życzonka. Ja plany to mam zawsze rozmachem nieprzystające do czasowych możliwości ich realizacji.

Sylwia ja mam jeszcze sporo miejsca wzdłuż płotu od drogi i faktycznie od tej strony mało zdjęć pokazuję, bo to część w większości niezagospodarowana. Aczkolwiek nie wykluczam, że plany zadrzewiania nieco na wyrost. Zawsze w wyobraźni wydaje mi się, że mam więcej miejsca. A jak jadę do ogrodu, to że zdziwieniem stwierdzam, że takie małe to moje miejsce.

Ania a dzisiaj stwierdziłam, że tę Ventilo i Heidi Klum to chyba bez sensu zamówiłam. Nooosz te nasze babskie dywagacje i nieustające wątpliwości!
kasja83 07:48, 11 sty 2017

Sylvana napisał(a)
Zaszalałaś z tą listą.....albo nam wszystkiego nie pokazujesz, albo masz gumowy ogród....bo to co pokazywałaś to raczej zadrzewione jest, hę?

O tak...pewnie Ania za drzewami ma jeszcze jakie 10 arów luzuLista imponująca.