Zdecydowanie przyciągał wzrok, te jego kwiatostany pofalowane, jakby wyszły spod karbownicy przed chwilą robią wrażenie.
Renia zrobiła zbliżenie na kłosy.
Z pustymi rękami nie wróciłam, ale też szaleństw dużych nie było.
Był przepiękny nowy miskant Dread Locks, na którego się czaiłam, niestety, kilka sztuk jakie były na stoisku już od piątku były zamówione - muszę go gdzieś, kiedyś wyhaczyć i nawet nie wiem, czy Ty mi w tym nie pomożesz
Na prive Ci napiszę
Aniu ja jeszcze ze słowkiem miałam podobnie z sasiadami ale wiesz oni starsi od nas to chyba takie wymuszanie na nas zeby jednak widzieli mogli pogadac poobserwowac bo moi juz na emeryturze a my tylko intymnosci chcemy i piekna zielona sciana dla nich za darmo ))
dziewczyny no platany sie zmieniły ale jak patrze na cała reszte to tez szok ,,,rabata z rozplenicami i jezowka tam gdzie brazowe trawy to tez szokujaca zmiana. Rok to duzo dla ogrodu bardzo.
Dzieki bo ja chcę posadzić przed tujami, mam juz tło tylko muszę zmierzyć jego wysokość, bo chyba najładniej będą się prezentowały jak korona będzie nad nimi, i tu obawiam się ,że może być problem z wysokością szczepienia bo tak na oko to ma wys. ok 2,50 m (chyba) muszę dziś zmierzyć